Regi, nem tudom mi nem volt jó, mert még mindig nem küzdöttem le, hogy ne blokkoljak le a profnál.
Pedig még mosolygott is.
Még egy-két találkozó és remélem belejövök.
Kocos, de jó!!! Nagyon örülök nektek! Pihenj sokat és mindenképpen írj, hogy vagytok.
Nagyon jól jött, hogy részletesen leírtad a stimu menetét. Ezek szerint az 5. nap + még 2 esetleg 3 nap, amit a leszívás előtt a klinikán kell tölteni a vérvétel és az uh miatt. Mit gondoltok, ezekre a napokra lehet táppénzt kérni?
Kamilla, ne aggódj, meg tudod csinálni. Amennyire csak lehet, ne gondolj sokat előre. Mindig csak amit éppen csinálni kell. Most az esti szurik, aztán majd mellé a fostimon és így tovább lépésről-lépésre. Nekem legalábbis egyelőre ez válik be. El kap néha a pánik, de akkor mindig arra próbálok koncentrálni, hogy mi a mai/aktuális feladat és, hogy jól érezzem magam.
Úgy érzem és azt tapasztalom magamon, hogy ahogy haladunk előre, egyben úgy is érek meg a dolgokra illetve azokra az előttem álló feladatokra, amiket korábban elképzelni sem tudtam, hogy megcsináljak. Nehezen döntöttük el, hogy utána járunk mi lehet a baj, de úgy voltam vele, hogy jó tudjuk meg, de kizárt, hogy ha nem lehet spontán babánk, akkor akár csak inszeminációval is próbálkozzunk, nem hogy lombikkal. Aztán eljött az idő, hogy részletesebb utána néztem ezeknek az eljárásoknak és mire kiderült, hogy csak a lombik jöhet szóba, már eszembe sem jutott, hogy a félelmeim miatt meg se próbáljuk. Aztán már idén nyár elején jött az ikrekkel kapcsolatos pánikom, amire emlékeznek még talán a lányok és azt gondolom, nem véletlen, hogy nem sikerült a hsg-t akkor megcsináltatni és ezért csak ősszel tudtunk kezdeni, mert kellett ez az idő, hogy helyre tegyem magamban a dolgokat. A szurikat is írtam pár napja, hogy nem gondoltam volna, hogy megoldom, de mostmár el se tudom képzelni, hogy esténként kajtassak valakit, aki hajlandó beadni és pont ennek a gonapeptyles történetnek köszönhetően erősödött meg bennem még jobban, hogy megbirkózunk mindennel, hiszen ezt is megoldottuk.
Bocsánat, hogy ilyen hosszan, csak gondoltam a saját példám segíthet, hogy megnyugodj és lásd, hogy apránként, de megoldunk majd minden előttünk álló feladatot.