Juca,
köszi a gratulációt, 12 hetes a pocaklakóm. Az István kórházba járok, és tök jó dokim van. Pedig csak ajánlás képpen kaptam a telefonszámát kb. egy éve, de bevált.
Zafír,
a hüvelytejet folyásra kaptam, de persze nem múlt el tőle, sőt semmitől nem múlt el, bár nem volt vészes a dolog. Most viszont, mióta terhes vagyok, sokkal intenzívebb. Olvastam, hogy így kell lennie, de engem nagyon zavar, úgyhogy következőre szólok a dokimnak, hogy valamit kezdjünk vele.
Hajni,
az tényleg jó, hogy magadat adod a párodnak szülinapjára, csak ne felejtsd el átkötni magad egy masnival, és vegyél fel valami szexi fehérneműt. Hidd el, fergeteges lesz a hatás! A legjobb úgy, ha még táncolsz is neki ilyen szerkóban. Ezt most komolyan mondom, nálam bevált, és hihetetlen akciókat produkálunk ilyenkor.
Carlotta,
ha esetleg decemberben estél volna teherbe, akkor lehet, hogy augusztusban már nem nagy lenne a pocid, hanem esetleg már meg lenne a baba. Én erre gondoltam.
A szülésfajtán még nem gondolkodtam, de hál' Istennek az István bababarát korház, úgyhogy sok lehetőség van. Majd ha eljön az ideje, gondolkodom rajta. Egyelőre csak annyi jár a fejemben, hogy addig ne legyen semmi gond, és ha így lesz, akkor megszülessen bárhogy.
Lolita,
félreérttetél. Én nem magamra gondoltam, csak Carlotta-nak válaszoltam. Az én polgári esküvőm tavaly júniusban volt, a 250 fős hatalmas sátras lagzim pedig szeptember 4-én. Úgyhogy én már asszony vagyok
Csajok,
most már tényleg elég legyen !!!!!!
Mivel mindjárt lejár a munkaidőm, csak hétfőn tudok jönni újra, ezért már előre "dühös" vagyok! Szerintetek hány órámba fog telni elolvasni mindent? Ti azt gondoljátok, hogy én csak itt ülök egész nap, és semmi melóm nincsen?! Hát nagyon tévedtek! Rengeteg munkám van, úgyhogy vegyetek vissza, különben csak azt fogom tudni elolvasni, amit kifejezetten nekem írtok, és ezt nem szeretném! Na, elég legyen! Tessék leszakadni a netről
Jó hétvégét mindenkinek!
Nata