Új privát üzeneted érkezett!

Ruzicsky
Nagggyon édiKép

Tamesz
Most befordulás alatt a pocileszállást érted? Mert befordulva, mármint fejfekvésbe, már szinte az elejétől kezdve úgy van. Én arra gondoltam, amikor a baba feje beilleszkedik a medencébe és ezálltal lejjebb süllyed a méh. Te is erre gondoltál? És ezt mondja külön a doki vagy nekem kéne éreznem? (Most lehet, hogy sok hülyeséget írtam itt összeKép)

Ja, és megvan a mai 4.csuklásunk!!!Kép ElképesztőKép Akárcsak az, hogy ma milyen aktív lett KristófKép Reggel 6 óta tombol, dél körül volt 1-2 óra szunyókálásKép Azóta folyamatosan "ugrál", meg rugdos meg csuklik, fergeteges pocakbuli van bentKép Elcserélték az én Kristófomat? Vagy mi történt? Nem ismerek ráKép De remélem ez nem csak egy napig tart, hanem most már mindig így lesz. Így már értem, hogy ti miért nem paráztok ezen a mozgáson-témán. Hát ma én se aggódtam ezen. Reggel óta a 100 biztos megvolt. Máskor meg??? Jó ha van egy nap 15! Nem értem mi történtKép De annnnnyira jóKép Ilyenkor olyan nyugodt vagyokKép Ilyen napot akarok mindig!!!!!

Babus

Kép
babus2005

Jóreggelt!
Babus,
igen, úgy értem, hogy sokkal lejjebb ment a pocilakónk, és most állandóan nyomja a lenti cuccokat bennem!
De majd este kiderül ha megyünk a dokihoz!

Ja ma reggel a mi Marcellünk olyan rumlit rendezett 8-kor a pocakomban, a fenekét úgy nyomta kifelé, hogy egy külön púp keletkezett a pocakomon! De most, hogy reggeliztem minden renben lett és bealudt!
Na megyek teregetni, ma a mosómedvét játszok!
Szép napot Nektek!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Ruzicsky, Kép

Babus, nem tudod véletlenül, mi az a hematokrit (vagy mi)?

Borbolya

KépKép

Kép
borbolya

Sziasztok!

Nagyon sokat írtatok az elmúlt 2 napban!!! Csak egy részét olvastam még elKép.

Babus!

Nekem kb. 3 hete fáj a szeméremcsontom. Nem folyamatosan, de esténként elég erőteljesen. Sőt néha olyan, mintha az egész környéke be lenne dagadva. Pedig nekem farfekvéses a Manóm, így nem hiszem, hogy beékelődött Kép. Én most 31+4 vagyok. Remélem semmi rosszat nem jelent ez a fájdogálás. Főleg nálam is akkor jelentkezik, ha sokat megyek napközben.

FÜLHŐMÉRŐ: Figyelem! A Média Marktban most akciós a Samsung típusú. Csupán 5.000 Ft. Ez kb. fele annyiba kerül, mint a többi. Az Árkádban 2 napja már nem volt, de azt mondták, lehet ma (pénteken) kapnak. A WestEndben volt még sok. Nekünk ott sikerült venni. Olvastam, hogy elvileg létezik lázmérő cumi is. Ti láttatok már ilyet valahol???

Majd írok még és hamarosan fotókat is teszek fel!!!

Eveka

Kép
eveka

Más. Pierre Cardin babakocsiról csak annyit, hogy a 827-es (?) típusúnak (az biztos, hogy nem a 822-es), már nagyobbak a kerekei, de nem óriásiak. Nekem ez stabilabbnak tűnik, mi ilyet fogunk venni. Ezt a típust 33.000 Ft körül lehet kapni. Én úgy hallottam, hogy a korábbi típusoknál inkább a kerék tört, nem a váz. De ez bármelyiknél előfordulhat. Váztörésről én a drága Graco babakocsiknál hallottam. Mondjuk ezt egy eladó mondta... Én biztosan a pierre Cardinnél maradok. Hordozót viszont nem biztos, hogy P.C.-t veszek, mert szerintem abban nem fekszik elég mélyen a baba feje, így félek, hogy oldalról nincs eléggé védve. Ebből a legjobb elvileg a Römer Baby Safe Plus, de ennek az ára nagyon húzós (35-40e Ft). Így ebben még nem született döntés. A férjem utánanézett teszteredményeknek és ebben egy Kiddy márkájú hordozó előkelő helyen végzett, csak még boltot nem találtunk, ahol kapható. Szóljatok, ha láttok valahol!!! Előre is köszi!
Eveka

Kép
eveka

sziasztok,
most jöttem azÁrkádból és alig vettem vmit.Ugyanis a nézelődéssel elúszott az idő és mennem kell Diniért.Sajna a Babybell nagyon ki van fosztva alig volt vmi.Azért vettem cumit(avent)nuk nem volt sajna,a csömöri auchanba meg valszeg nem jutok el.Azért köszi.
Beszereztem egy lepedőt és egy rózsaszínű fürdőlepedőt.Hát kb. ennyi.Majd hétfőn folytatom.
A lázmérős cumit nem ajánlom,nekünk egyáltalán nem cumizta,szóval azóta is a szekrény mélyén lapul.Popsiban vagy fülben sokkal hatásosabb a mérés.
majd még jövök,szaladok a bölcsibe.Kép
nyetus76

Sziasztok!

Az ígért képeket itt tudja megnézni, aki szeretné:
www.babanet.hu/album/main.php?album=4229&p=2285895

Eveka

Kép
eveka

Eveka!

Nagyon jók a képeid, nekem is kéne már csinálni pár pocakos képet, de a párom nem egy fotóművész Kép.

A manó képei is nagyon édik, neki is a fejénél van a lába, ahogy Bendegúznak is volt tegnap, nem tudom, hogy kényelmes ez nekik. Kép

r
ruzicsky

Borbolya
A hematokrit azt mutatja meg, hogy a vérben milyen a vérsavó és az alakos elemek(pl. vörösvérsejt, fehérvérsejt)aránya.
Ha alacsonyabb a kelleténél, akkor az valamilyen szintű vérszegénységet jelent.

Eveka
Nagyon jól látszik a kisbabádKép Nagyon tündériKép És a pocid is szép nagyKép

És úgy látszik nem csak 1 napig tartott Kristófka aktivizlódásaKépKépKép (azért kopp-kopp!!!)
Ma is bulizikKép Ollllllyan jó nekem!!!!!!!!!Ilyenkor olllllyan nagyon boldog vagyok! Tök jó egész nap érezni!!!Kép
Most már tuti, hogy ő a világ legédesebb babája(na jó, osztozik a dobogón a ti babáitokkalKép). Tutira tudja, hogy anyut megrémisztette, hogy keveset mozog és azért csinálja most ezt!!!Kép 2 napja nem ismerek ráKép
Annyira imádom ezt a kissrácot!!!! Februárt akarok és agyonpuszilgatni!!!KépKépKép

Remélem nem kiabáltam most elKép

Babus+KristófkaKép

Kép
babus2005

És két kérdés:
Nem furi nektek az, hogy a bébihordozós gyerekülést az anyósülésre kell bekötni?
Pl. mikor jövünk majd haza Pestről a kórházból, apuci ugye vezet majd, Kristófka meg ott ül majd mellette(oké, menetiránnyal háttal), én meg ott kuksolok a hátsó ülésen??? És ha sír vagy bármi gondja van??? Folyton nyúlkálok majd hozzá előre? És zavarom apucit közben a vezetésnél?
Vagy ez csak az én hülyeségem?

És a babakocsiban miben fekszik a baba? Beleterítek egy plédet és azon? És szintén egy pléddel betakarom?

Mostanság olyan sok apró hülyeség jut eszembe. Alszok éjszaka, felébredek, kimegyek WC-re, utána pedig az agyamba ötlenek ilyen apróságok és ezen kezdek el filózni, ettől persze órákig nem tudok aludni.
Ma éjszaka pl. hajnali 4-kor azon kezdtem el töprengeni, hogy miket kell átmosnom vagy átöblítenem Kristófka cuccai közül?
Normális ez???Kép Már minden gondolatom ilyeneken járKép Mi van ha bekattanok???Kép Vagy ez csak a közelgő szülés előjele?
Azt hiszem, én leszek a legboldogabb anyuka a világonKép
Úgy látszik ma hiperboldog napom vanKép Lám, mit tesz egy sokat mozgó pocaklakó?

Na jó, lelövöm magamKép

Babus

Kép
babus2005

Szia Babus!

Szerintem hátra is be lehet kötni a hordozót, sőt a mi kocsinkban van elől légzsák, úgyhogy eleve nem is szabad oda babahordozót bekötni.

Vagy van olyan is, amit csak előre lehet? Mert akkor erre figyelnem kell a vásárlásnál. Nekünk mindenképpen olyan kell, amit hátra, vagy hátra is be lehet kötni.

r
ruzicsky

Ruzicsky
Nekünk azt mondta az eladó, mi meg elhittük, mert nem értünk hozzá, hogy amit hátra kell rögzíteni, az csak autósülés és nem egyben bébihordozó is, mi meg ugye ilyen 2:1-bent akartunk venni. Ami bébihordozó is, azt csak előre lehet bekötni a biztonsági övvel. Viszont nekünk is van légzsák ott? Most akkor mi van??

Babus

Kép
babus2005

Babus!

Légzsákos autóba szigorúan tilos bekötni előre a bébihordót!
Gondolj bele, ha valami van, és kinyílik a légzsák... azt nem biztos, hogy elbírja egy műanyag kis dobozka...

A legtöbb bébihordót szerintem be lehet kötni hátulra is, a szűk keresztmetszetet max. a hátsó biztonsági öv hossza jelentki többnyire. Emiatt érdemes belepróbálni az autóba mielőtt megveszitek.
Szerintem hülyeséget beszélt az eladó, az én egy éve szült barátnőmnek is hátra volt bekötve a gyárilag a babakocsihoz tartozó bébihordó-gyerekülés...

Úgyhogy nyugi, biztos, hogy létezik megoldás Kép

Lir
lirian

Na majd ráállítom apucit a dolograKép
Teljesen igazad van a légzsák ügyben, de valami olyasmit mondott valaki, hogy azt az oldali légzsákot ki lehet kapcsolni, vagy valami ilyesmit, én abszolút nem értek ehhez.
De mindenképp megpróbáljuk majd hátra bekötniKépVégülis az lenne az igaziKép

Babus

Kép
babus2005

Babus!

Én nem vagyok egy nagy szakértő, de biztos, hogy van olyan babahordozó+autósülés amit hátra is be lehet kötni, mert láttam is olyat, én azt hittem egyébként, hogy mindegyik olyan, amit akár előre, akár hátra lehet kötni. Én csodálkoztam is azon, hogy előre szokták bekötni a babákat, egyrészt légzsáknál nem lehet, bár vannak olyan kocsik, ahol emiatt ki lehet kapcsolni a légzsákot, meg hát az anyósülés nem épp a legbiztonságosabb hely a kisbabának, hátul biztonságosabb.

Egyesek szerint azért jó előre bekötni, mert ha a mama vezet, akkor jobban látja a babát és így biztonságosabb, mintha a hátul síró babára állandóan hátra kéne nézegetnie, és emiatt nem a vezetésre koncentrál.

Bár szerintem ennek is van hátránya, mert akkor ha könnyebben rálát, akkor többször nézegeti a babát és akkor sem a vezetésre figyel.

Mindenesetre nálunk nem lehet kikapcsolni a légzsákot, tehát a babahordozó hátul lesz, egyelőre úgysincs jogosítványom, úgyhogy én nem vezetek. Kép

r
ruzicsky

Áronka!!!
Köszönjük az energiátKép Nem adjuk ám vissza!!!KépKépKép

Babus

Kép
babus2005

Ruzicsky
Nekem van jogsim, de már vagy másfél éve nem vezettemKép Valószínűleg a közeljövőben se fogokKép
Mindegy, akárhogy is, de megpróbáljuk hátra rögzíteni azt az autósülést!!!Kép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok!
Szerintem akkor kell csak előre tenni a gyerekülést, ha egyedül vagy a babával (és persze nincs légzsák).
Ha apuci vezet, nyugodtan tehetjük hátra magunk mellé.

Eveka
Tényleg jók a képek!
zsana75

Eveka,
klasszak a képek nagyon!
Babus,
mi előre is,hátra is be tudtuk kötni,attól függően ki vezettett.Most viszont elöl már van légzsák,így csak hátra lehet majd pakolni Kamillát.Én meg azon gondolkodtam,mi lesz majd ha én viszem vhova egyedül,akkor nem igazán tudok hozzá hátra nyúlni.Reméljük jó alvókája lesz és bealszik a kocsibanKép
este még benézek
sziasztok
nyetus76

Babus!

Én úgy tudom, hogy a Pierre Cardin hordozót hátra is be lehet kötni. Nálunk biztosan ott lesz, mert az utasoldali légzsákot nem lehet kikapcsolni. Pedig nálunk főleg én vezetek. Sőt szinte kizárólag, de lassan le kell állnom róla Kép. Az a lényeg, hogy az első három hónapban hátul is menetiránynak háttal kell bekötni a gyereket, különben egy fékezésnél eltörheti a saját nyakcsigolyáját. Egyébként én úgy tudom, hogy mindegyik hordozót be lehet hátra is rakni. Nálam akkor is hátul lesz a baba, ha egyedül leszek vele az autóban. Úgy döntöttem, hogy veszek neki valami játékot a hordozóba és valamilyen színes takarót a hátsó ülés támlájára, hátha az majd leköti. Bár én úgy tudom, hogy szinte minden baba rögtön elalszik, alighogy beteszed a hordozóba, remélem az én Manóm is ilyen lesz!!!

Köszi mindenkinek a szép szavakat a képekkel kapcsolatban! Ezek sem lettek ám sztárfotók, de legalább meg leszek örökítve nagy pocakkal is Kép!

Eveka

Kép
eveka

Eveka,
Nagyon jók a képek, cuki a pocaklakótok és csini kismama vagy!!!

NYetus,
én is voltam a Babybell-ben eléggé ki volt már fosztva, így a párom örömére semmit sem vettem, a másik bababoltban van NUK altatós cumi, nem tudom mi a neve, de a földszinten van a SPAR felé jobbra a sárga a bejárata.

Na jó téma van ma, én is sokat autózom egyedeül és nekem is nagy bánatom, hogy nem kikapcsolható a légzsákom elől, így ha hátul lesz a pöttöm nem fogom elérni!!! Egy pót tükröt fogok berakni, hogy lássam mit alkot útközben! Szerintem minden hordozót be lehet kötni előre és hátra is, legalább is én már használtam egy párat az ismerősőkéből gyerekestűl és tök mindegy volt, hogy hová tesszük, csak ne légzsákhoz!!
Vagy a másik verzió, a párom autójában még nincs légzsák (13 éves), ha kitavaszodik lehet, hogy cserélünk, de amíg fűteni kell nem, mert az övében elég gyatra!!

Na most pihizek, mert fél6-kor stratolunk a dokihoz és most értem haza a csavargásból, kicsit elfáradtam, ma is front van szerintem!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz

BABAHÁZ a másik bababolt neve és a DM oldalában van. Én is voltam a BabyBellben a héten, de szerintem rendesen emeltek az áraikon. Nekem nem siekrült overallt találni Kép. Ma megyek a Corába, hátha több szerencsém lesz.

Zsana! Azt hiszem Te kérdezted, hogy márciusi babához kell-e overall. Én márc. 15-re vagyok kiírva, de én úgy döntöttem veszek egy 62-es méretűt. 56-ost inkább nem. Túl enyhe ez a tél, lehet, hogy meg lesz még ennek a böjtje! Bundazsákot már nem veszek.

Babus! Én a Pierre Cardin babakocsihoz veszek egy mózest, így az elején még abban lesz a baba. A feje alá fogok tenni egy pelenkát és max. rá egy plédet. Ez meg kell, hogy védje a hidegtől. Egyébként pedig biztosan kell még rá overall, így én alá nem fogok már plédet/takarót tenni.

Mindenkinek jó hétvégét és aktív babát a továbbiakban is!

Eveka

Kép
eveka

De irigyellek titeket, akik Pesten laktok. Nálunk van össz-vissz 3 pici babaüzlet, semmi választék, viszont nagyon drágák. Így nálunk a vásárlás csak azokra a napokra korlátozódik, amikor megyünk föl Pestre dokihoz.
De talán jobb is így, mert különben nap mint nap járnám a nagy bababoltokat és minden pénzünket otthagynámKép, így meg, mivel nincs más választásom, ülök itthon a fenekemen és addig se szaporítom a babaruhák meg játékok számátKépMikor meg Pesten vásárolunk, akkor ott van apuci és megálljt parancsol eszméletlen vásárolhatnékomnakKép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok,

Kedden kiengedtek a kórházból. Úgy látom a TB miatt 1 hét a minimum. Megfigyeltek, hogy a felfázásfélém mennyire befolyásolja a méh keményedését és hogy ezek a keményedések nem befolyásolják-e a méhszáj állapotát. Kedden még zárva volt.
Úgy gondoltam, hú de jó, teljesen jól vagyok, akkor mehetek szerdán már dolgozmi. Úgyanis eredetileg januárban szerettem volna még dolgozni. Hát szerdán én olyan sz...-ul voltam, hogy csak na. Már az ülés sem esett jól. Ha felálltam akkor rögtön bekeményedett a hasam. Kicsit le is kellet feküdnöm, hogy jobban legyek. Pedig ülő munkám van, nem kell semmit sem emelni. Egyszerűen a köérzetem is nagyon rossz volt. Ekkor gondoltam, hogy ez így nem mehet tovább. Csütörtökön felhívtam a védőnőmet, hogy vajon ez normális-e. Ő rögtön kétségbe esett, hogy maradjak otthon, mert a 35. hétig mindenképpen ki kell húznom, nehogy koraszülött legyen a pici. (már a kórházba adtak egy tüdőérlelő ínjekciót). Szóval ma már szabadságon voltam, hétfőn meg megyek tanácsadásra és kiíratom magam.Tegnap és ma azért már jobban voltam. De én még ilyet nem láttam: a séta még mindig keményedéssel kezdődik. Eddig pedig semmi bajom nem volt.

Vk le tudná írni, hogy azokat az aranyos Micimackó figurákat hogyan lehet csinálni a falra (amit nem a falra kell festeni), mert most már én is ráérek és nagyon tetszenek. Köszi

Most pedig nekiállok visszaolvasni az eddigi termést.

Ja, és még annyit megtudtam a kórházban, hogy ezek a keményedések a 27-28. héten sok nőnél jelentkeznek, mert a baba hirtelen elkezd nőni. Szerintem nálam is ez lehetett, mert azt mondták, hogy 1 hét alatt nagyot nőtt a pocim.

Sziasztok,

Adri
hadri

Adri
Azért örülök, hogy mára már jobban voltálKép Pihizzél nagyon sokat!!!Kép

Velem meg pont az ellenkezője vanKép Hihetetlen számomra, hogy így a 35.hét végén se keményedik még a pocim, pedig már a Magne B6-ot is abbahagytam. Bár a dokim szerint örüljek nekiKép

A Micimackós figurák készítésében pedig Zsuzsa a szakértő, ha jól emlékszemKép Mi boltban készen vásároltuk őketKép

Este megint nem leszek, apuci elviszi a gépetKép

Babus

Kép
babus2005

Lányok!

Megann vagyok az őszi babásokból!
Segítsetek nekem légyszi!

Mi a helyzet a nyershússal?
Tudom hogy nem lehet taperolni de miért nem??
Ugye ez nem terjeszti a toxoakármit(cicabaj)??

Kép

Kép
megann

Hadri
Nekem is volt egy időszak, amikor szarul éreztem magam. Karácsonykor kezdődött és e hét elején lett vége. Én pont ülni nem bírtam, ami ülő munkánál tényleg nem előny. Már fontolgattam, hogy kiíratom magam, aztán egyszercsak elmúlt. Kép
Tehát lehet a dologban valami, csak nekem kicsit később jött.

Én is terveztem a Babybell-t, de akkor nem megyünk, ha már nem érdemes.

Ja, azt hallottam még, hogy a pólyának a betétjét szokták babakocsi aljába tenni. Majd kipróbáljuk.
zsana75

Ti fogtok pólyát használni? Én úgy gondoltam, hogy nem. Jó babaának vagy nem? Tudom, amikor mi voltunk picik még jaavsolták, aztán azt mondták, hogy nem tesz jót a baba hátának. Most mi a helyzet?

Eveka

Kép
eveka

Én valószínűleg nem fogok, már csak azért sem, mert a tej termelődését a minél közelebbi testkontaktus segíti, abban pedig még a ruha is sok, nemhogy pólya.

Tudomásom szerint az előnye (amiért olyan sokan használták régen), hogy "könnyebben kezelhető" benne a baba. Ez végülis igaz, de nekem ennyit nem ér.
zsana75

Helló!

Adri, vigyázzatok magatokra! Inkább ne sétálj, csak pihenj! Ilyenkor az a legjobb.

Megann

De a nyershús is a toxoplazmózis miatt veszélyes, mert ezt a toxoizét állatok terjesztik, nemcsak macskák, (de talán a macsekok a legjobb táptalaja vagy nem tudom, de ők az első számú fertőzőforrások), hanem kutya is lehet vagy más állat, ezért nem jó nyers húshoz nyúlni, viszont a hőkezelés elpusztítja a vírust vagy mit, vagyis sütve, főzve már okés. Én még olyat is hallottam, de ez nem 100%, hogy a disznó és marha husi veszélyes csak, a szárnyasok nem.

De veszélyes lehet minden ami állatokkal érintkezhet, pl. a virágföld is.

Bár azt mondják az ilyen fertőzés elég ritka.

r
ruzicsky

Toxoplazma ügyben én is emlős állatokkal kapcsolatban hallottam, hogy veszélyes lehet, de szerintem nem sok kismama tartja be/tudja betartani ezeket a "szabályokat".
zsana75

Szia Adri!

Üdv újra itt! Remélem, hogy most már csak akkor fogod a dokikat látni, ha elérkezik a nagy nap!!!
Vigyázz magadra! Egy munkahely sem ér annyit, hogy kockáztass!!!

Eveka!
Nagyon szép vagy a képeken!!! Persze van valami, ami szebb tőled!!! De szerintem most az egyszer ezért nem haragszol meg, mert ez a pocid!!!

Tegnap tök jó napom volt, mert vettünk Juniornak ruhákat. 2 rugit és kb. 10 bodyt. Legalább már ez utóbbi megvan. Persze elég nehéz volt válogatni, mert ugye mindenből unisex kell. 56-ból csak kettőt vettem, a többség 62-s, de van 68-s is. A rugi 56 és 62. Ebből viszont még vásárolnom kell egy párat. De legalább beindult a pénzköltés...

Brigó

Kép

Kép
brigó

Hússal kapcsolatban:

Én megmondtam a páromnak, hogy nem vagyok hajlandó nyers húshoz nyúlni, így, ha husit akar enni, akkor készítse el saját maga. Legalábbis addig a fázisig, mig érintkezni kell vele. Lehet, hogy ez így parás, de mindenkinek van valami hekkje!!!

Ja, és pólyát nem fogok használni! Én sem örülnék neki, ha bebugyolálnának valamibe, ami a mozgásban akadályoz!!! Tiszta bénák ezek a dél-amerikai szappanoperák, ha más miatt nem, akkor azért, mert ott is kendőbe, meg mittudoménmibe csavarják a babákat!

Brigó

Kép

Kép
brigó

Sziasztok,

Tegnap szerettem volna módosítani egy-két dolgot a profilmoban, azóta a jelszavammal nem enged írni sem Kép

Ezt a hibaüzenetet írja :
"A hozzáférésed pillanatnyilag fel van függesztve. Nem aktiválhatod a hozzáférésed. További információért lépj kapcsolatba a társalgó moderátorával!"

Írtam nekik, de nem törik magukat, hogy válaszoljanak. Kép

Voltam ma diabétesz ambulancián, kaptam egy szerkezetet amivel az étkezések előtt és után mérnem kell a vércukor szintemet, meg diétáznom kell. Pénteken ismét megyek a dokihoz. Hát kiváncsi vagyok mit mond...

Angéla+Valér (új bejelentkező névvel Kép )
angélaa

Megann
A nyershúsban,virágföldben,nyers gyümölcs,zöldség héjában,cica kakiban egyaránt megtalálható a toxoplazma vírus,nagyon veszélyes,vigyázz vele!

Eveka
Engem anyukám csesztet,meg a nagyok,hogy gerincferdülése lesz meg ilyenek,én nem igazán hiszek benne,úgyhogy úgy is kaptunk madeira csipkés pólyát (még hajdanán apósom feküdt benne először),lesz lefényképezem benne nagymaminak,azt helló,kibontom,lesz aztán meglátjuk,hogy használom-e majd.

Timurr
Vendég

Babus,

És hol vettétek őket? Mennyiért?
Mintha a Brendonban mi is láttunk volna de múltkor már nem volt.

Adri
hadri

Babus,
és ha magasabb valamivel? Mármint a hematokrit. De csak icipicivel. Kép

Borbolya

KépKép

Kép
borbolya

Egyébként tényleg lehet, hogy valami front volt ma, olyan hihetetlen aktivitást mutatott a pici babám, hogy már komolyan megijedtem. Délelôtt kb 10-tôl folyamatosan izgett-mozgott, de nagyobbakat is rúgott idônként, vagy 2 órán át, és utána sem aludt el, csak legalább nem folyamatosan mocorgott. Olyan érzésem volt, hogy nagyon nyugtalan valamiért...

Borbolya

KépKép

Kép
borbolya

Eveka, nagyon jók a képeid!! Kép

Adri, jó, hogy kiengedtek a kórházból. De tényleg vigyázz magadra, a mi babáinknak még legalább 2,5 hónapig bent a helyük!

Angéla, milyen készüléket? Ezek szerint szúrkálnod kell magad? Kép És milyen diétát írtak elô?

Timurr, na a pólyatéma már nálunk is elôkerült. Kép Múltkor anyósom rákérdezett, hogy milyen pólyát szándékozom használni, angolt vagy simát, pont ebéd közben, minden tekintet rámszegezôdött. Vicces volt, én meg azt sem tudtam, mi a különbség, soha meg sem fordult a fejemben, hogy ilyenbe tenném a gyerekem. Hát vannak ilyen generációs különbségek... Kép

Borbolya

KépKép

Kép
borbolya

Jóestét,
Jelentem megjöttünk a dokitól, hatalmas Marcellünk, 2,60kg már, a fejátmérője pedig 90mm.
A méhszáj továbbra is C3100, de az jó, azt mondta a doki.Egyébként minden rendben van vele, legközelebb 20-án megyünk NST-re a magánrendelésére.
A Homeós bogyókat nem ellenzi nincs rossz tapasztalata róluk, de nem nagyon hisz bennük.
Fogadunk szülésznőt, nagyon pozitívan állt hozzá és adott névjegykártyát is, jövő héten felveszem vele a kapcsolatot, remélem elvállal, és ő fogja majd megmutatni a szülőszobát és társait.
Megbeszéltük, hogy alapítványi szobát és apás szülést szeretnénk, mindkettőben támogatott.
Na gyorsan ennyi, most megyünk vacsizni apjukkal!
tamesz+ubul 34+4

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Sziasztok
Jó nektek,hogy ilyen mozgékonyak a babák,én tegnap alig éreztem valamit,aztán hanyatt dőltem és addig simiztem pocakot,amíg kaptam pár jó nagy rugást,na akkor lenyugodtam.Ma egész nap kézi munkát éreztem inkább,de amint ledőltem két percre jöttek a rugik.Kép
Nálunk a kórházban az a szokás,ha beakarják lövetni a kislány fülét,hogy ők adnak pici "orvosi" fülbevalót amit 6 hétig bent kell hagyni,és lehet választani milyen legyen.Persze nem ingyen 3000 ft.
Nálunk sem lehet az első ülésre rakni a bébihordozót,mert van benn légzsák és nem lehet kikapcsolni,remélem amit kinéztünk hordozót lehet hátra is rakni.

Adri
Pihizz sokat és vigyázz magatokra.Kép

Minden baba ruhanemüt ki kell mosni,vasalni ugye?

Timurr
Vendég

Borbolya
Ma olvastam az egyik újságba,hogy idén lesznek új részei a szülőszobának,bár lehet,hogy akkor mi már babázunk,mert még csak most forgatják őket,külföldön.
Vendég

Angéla,
mennyire lett vészes a cukrod? és hány grammos diétára fogtak? Már csak azért mert nekem kezdetektől diétáznom kellett, ismerős!
Azt gondolom elmondták, hogy a kézi műszerek mindig csalnak, kicsit többet mutatnak, mint a valós érték!!!

Hadri,
úgy látom eljött a pihenés ideje, vedd komolyan lécci, nem ér annyit egy munkahely sem, hogy korábban érkezzen a pöttöm! Az meg elég tetü húzás a kórháztól, hogy a TB támogatás miatt bent dekkoltatnak.

Timurr,
én mindent kimostam, kivasaltam, még a hálózsékot, kisplédet meg mindent, mert ki tudja milyen vegyszerekkel fixálják a színeiket, kik fogdosták végig, ... szóval legalább ezt próbáltam kizárni!!!

Borbolya,
ma szerintem mindenképpen front volt, mert én nagyon lassú voltam, és a gyerek is csak időnként tombolt. A doki előtt meg sem mozdult, na ott megpiszkálták, utána visszakaptam rendesen, úgy látszik megsértődött!!!

Brigó,
Egerben hol érdemes babacuccokat venni? Apukám kérdezte, mert majd valamit ő is szeretne a gyereknek, de én nem nagyon ismerem már a boltokat, vagyis a kórháznál van egy azt tudom!

Na megyek átfűzöm a gumit a mózeskosár huzatában, mert elérett az utóbbi években, közel 20 éves a huzat és a nagymamám varrta, de most már nincs olyan jól, hogy megcsinálja nekem, de nagyon készül, hogy még lássa a dédunokáját!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Tamesz
Milyen szép nagy már a fiacskátokKép

Borbolya
Akkor kicsit sűrűbb a véred.

Adri
Mi a Mini-Manóban vettük, kb. 2000Ft körül volt az 3 figura együtt, ami az ágyikója felett van. Meg a szobaajtaja feletti névtábla is onnan van.
De még rendeltünk kettőt, csak nem tudom, mikor tudjuk majd elhozni őket, mert legközelebb jövő vasárnap megyünk Pestre dokihoz, akkor meg ugye nincs nyitva. Talán egy barátnőmmel elhozatom majd, ők ott laknak nem messze hozzáKép

Pólya-ügyben: nekünk kizárt, hogy leszKép

Ja, és elkiabáltam Kristófka hiperaktivitását. Délutántól visszatért az én nyugis kisfiamKép Noszogatni kellett újra, hogy produkálja már magát. Az előbb azzal játszottunk, hogy rátettük a TV távkapcsolóját a pocimra, Ő pedig megpróbálta lerugdosniKép Nagyon édi voltKép Apuci elámult a mutatványátólKép

Babus+Kristóf (34+már7Kép)

Kép
babus2005

Helló Lányok!

Én tegnap csak írigykedtem rátok,amikor írtátok többen, hogy mennyit mocorog ma a baba, mert nekem elég lusti volt, reggel egy kicsi aztán egész nap semmi. Erre este úgy 10 körül elkezdett mocorogni, erre én odatettem a kezem a hasamra és egy akkorát mozdult, mintha legalább bukfencezett volna, először meg is ijedtem olyan hirtelen jött és még ilyen nagyon sosem mozgott, mert nem rúgás volt, hanem inkább egy nagy mozdulat, lehet, hogy odaakart a kezemhez simulni és ezért volt az a nagy mozdulat, csak hirtelen úgy meglepődtem. Kép

De ez egyébként nagyon érdekes, ezt eddig is megfigyeltem, hogy ha odateszem a kezem akkor sokkal jobban beindul. Kép

r
ruzicsky

Húú, Tamesz, az már szép nagy méret!! Kép Olyan izgi, hogy már ilyen közel vagytok itt páran a célhoz! Néha már én is úgy be vagyok sózva, hogy csak na. Kép

Timurr, köszi az infót. Külföldön? Ez érdekes... A vetítésekkel tényleg jó lesz belehúzniuk. Kép Ja, és én is tuti kimosok mindent, amit lehet, azt meg átvasalom.

Tegnap vettünk pár apróságot a Picúrnak, vízhômérôt, popsitörlôt meg bodykat, ma meg elnézünk a MiniManóba, mert már olyan sokan írtatok jót róluk.

Babus, nem tudunk segíteni a rendelt cuccok elhozásában, ha már úgyis arra járunk? Kép Csak most olvastam, amit írtál, és nemsokára indulunk, de ha mégis, akkor gyorsan írjál még.

Borbolya

KépKép

Kép
borbolya

Babus, ha kicsit surubb a vérem, az lehet attól is, hogy nem ittam eleget? Bocs, hogy ilyen hülyeségekkel zaklatlak, de nem nagyon értek hozzá. És most már leállítom magam, ígérem. Kép

A rugdosós játékot mi a kádban játszottuk, habokkal. Kép Mindig, mikor fölé ért egy nagyobb habsziget, ô rúgott egy nagyot, és ezzel megváltoztatta a szigetek úszási irányát. Nagyon jó játék, próbáljátok ki! Kép Bár most a távirányítós is megtetszett, mi meg azt fogjuk kipróbálni. Kép

Az második kismamanacimon ma reggel állítottam az utolsót, hát nagyon úgy tunik, mégsem húzza ki a végéig. Pedig hogy esküdözött rá az eladó... Most viszont tökéletes a mérete, szépen rásimul a pocimra. Kép

Borbolya
28+4

KépKép

Kép
borbolya

A ti kismamanaciitok elejétôl a végéig jók??
B

KépKép

Kép
borbolya

Helló Borbolya!

Nekem olyan nacim van, aminek a felső része rugalmas pamut, szóval nem állíthatós, hanem nyúlik velem együtt. Nekem ez jobban bejön, mint az állítós és szerintem végig jó lesz. Amikor vettem, próbáltam állíthatósat is, de akkor még elég kicsi volt a pocim és nem simult rá rendesen és ez idegesített, úgyhogy inkább nem vettem olyat.

r
ruzicsky

Igen, ezt én sem tudtam elsôre megvenni, még amikor kinéztem, csak amikor már gömbölyödtem egy kicsit. Igazság szerint nekem is ez az egy állítható, a többi rugalmas, remélem, azok kitartanak.

B

KépKép

Kép
borbolya

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?