Anitaaa!
Gratula a kisfiúhoz
És üdv a fiús mamik között...hehe
Férjem: Ha ,inden igaz, decemberben jön apa látogatóba 2 hétre, itt tölti majd a karácsonyt és az újévet. Annyira izgi
Életében először jön majd Magyarországra, sőt Európába is
Ez lesz az első Karácsonya és mióta ismerjük egymást, ez lesz az első Szilveszter, amit együtt tölthetünk és végre éjfélkor lesz kihez odabújnom
Annyira várom már
Utána pedig a tervek szerint márciusban jön, vagy véglegesen, vagy legalábbis hosszú időre, mert ezt az ingázást mihamarabb szeretnénk megszüntetni. Szeretnénk neki itt munkát találni, remélem sikerülni is fog, na meg, hogy tetszeni fog itt neki. A vallási hiányosságok aggasztanak picit engem, bár én is muszlim vagyok és azért sok minden megvan szerencsére itt is, nekünk is. Szóval remélem, minden rendben megy majd, főleg, hogy ilyen szép szobát csinálunk itt a legénykének
Képzeljétek, ma tök jó dolgom lesz
Megyek megint babázni és ezúttal kisfiúkhoz
A gimis osztályfőnökünket megyünk meglátogatni páran a csajokkal
Van a Tanárnőnknek egy 2,5 hónapos és egy 2,5 éves kicsi fia, így belekóstolhatok picit a fiús mamik mindennapjaiba
Már úúúgy várom, meg olyan cuki a tanárnőm, ő is úgy vár engem/minket
Annyira örült, mikor kiderült, hogy én is fiút várok
Tegnap összeraktuk a szekrényt is
Annyira szép
Annyi pici hiba van csak, hogy a fiókok között elég nagy a hézag, de majd a kiságyhoz úgyis jön a szervizes és akkor megkérdem tőle, hogy lehet-e azzal valamit kezdeni. De már így is olyan jó érzés bemenni a baba birodalomba
Szoptatás: én fotelban tervezem pedig a szoptatást, de ha az én kicsi fiam is ilyen kis ráérős lesz majd, akkor lehet mi is átszokunk majd az ágyba szopira és a széket max. csak pihire meg altatásra/meseolvasásra használjuk
További szép hétvégét mindenkinek
Én szerintem nemsoká jól beöltözöm ebben a borongós időben és kimegyek sétálni egyet
Szeretem ilyenkor ezt a picit csípős időt, ilyenkor olyan jól érezni az ősz illatait