Sziasztok!
Mmzsó,
nagyon sajnálom, hogy így alakult, de örülök, hogy nem vagy lelombozódva! A zene mindenre gyógyír!!! A következőnél sikerülni fog!
Edina,
mielőtt lemész rákszűrést csináltatni, kérdezd meg Katiékat, hátha tudnak neked segíteni és esetleg letelefonálnak az érdekedben. Sose lehet tudni.
Salsera,
kitartás!
Tegnap direkt nem válaszoltam a kérdésedre.
Természetesen csináltak ultrahangot. Nagyobbak a petefészkeim és van egy kis folyadék is. Hogy hol azt nem tudom, de szerintem a hasamba.
Megkérdeztem, hogy ez nem fogja befolyásolni az eredmény?
Erre a szavait idézve azt válaszolta:
nem fogja befolyásolni, mert úgy láttam létrejött a terhesség. Azt hittem leesek a székről.
Mondjuk hiányzott egy gratuláció, de mondjuk nem az én érdemem, hanem az Övé.
Addig nem akartam szólni amíg a saját szememmel nem látom az eredményt. Nagyon boldog voltam. Andiék is gratuláltak. Aranyosak voltak, mert mivel egész nap ott voltam kaptam utrogestant, hogy a délit beadhassam.
Azt mondtam nem csinálok tesztet, de mivel biztos voltam a pozitív eredményben, így nem csalódhattam, így megvettem a legolcsóbb tesztet, csak hogy nekem is legyen végre egy pozitív terhességi tesztem!
csatolom ha nem haragszotok...
Köszönöm a sok szurkolást és drukkot Mindenkinek! Továbbra is pozitív maradok és tudom hogy minden rendben lesz!!!
Salsera, most te jössz!! Kitartás! Utána mindenki szép sorban követ bennünket!
Amíg a reggeli vérvételen voltam, hallottam hogy egy másik lány is újságolta, hogy aznap reggel csinált tesztet és neki is sikerült. Egy csoportban voltunk. Úgy látszik beindult a szezon!
Edina, Kamilla holnap találkozunk.