Sziasztok!
Igen, komoly, hogy mar csak par het, es ki is johet a baba. De most mar nagyon kivancsi is vagyok ra. Meg hogy fog zajlani, gyors lesz, lassu, stb. Egy biztos, fajni fog, azt a reszt kihagynam.
Nalunk a szulesnel a szuleim lesznek a lannyal, de utana amig bent vagyunk a korhazban apa marad vele, nem nagyon szokott mashoz. Elvan a nagyszulokkel is, de en nyugodtabb vagyok, ha apaval van. Ok megprobalnak vele csomo mindent (pl poharbol itatas, stb, de manokam ebbol a szempontbol keson ero tipus, eddig nem volt hajlando darabos kajat enni egy egesz etkezesnyit, mondjuk ebedet meg most is csak pepesitve, poharbol meg nem tud inni, lehet mi is vagyunk az oka, de nagyon felrenyelos, o meg csak dontene, na es mindemelle ekcemas, szoval lassan haladunk a kajabovitessel. Mondjuk most fozelekbol kb 4 fajtat eszik meg, tobbet nem hajlando. O az a gyerek, akit tenyleg hagyni kell a sajat tempojaban haladni, kulonben csak az ellenkezojet ered el vele.)
Zizien, neked akartam irni, mert ugy emlekszem, hogy nalatok is problemas az alvas, nalunk ugy volt, hogy a karunkban aludt el par perc alatt. Na mivel mar jo nagy a pocak, mar nagyon nehezemre esett betenni, megbeszeltuk vele egy este, hogy matol ugy fog aludni, hogy meselunk, aztan betesszuk az agyaba, fogjuk a kezet, es ugy alszik el. Most mar a kezet sem kell fogni, csak ulni a szobajaban, mig elalszik. Azota nem ebred ejszaka sirva, ha megis, eleg csak bemenni, nem kell kivenni, es ott lenni mellette, mig par perc alatt visszaalszik. Nemreg olvastam ki a Suttogo titkai kettest kotetet, es tenyleg jo konyv, persze mindenkinek a sajat gyerekehez kell szabni, de nagyon jo otletek vannak benne.
Hiszti kezelesre is! Egyebkent mi is elmondjuk neki, hogy mit miert nem. Persze, ha faradt, es amiatt van a hiszti, szerintem jobb segiteni a dolgon, mint tepni a szankat, mert olyankor nem sokat fog fel. Ez azert nehezen mukodik, amikor delelotti setabol nem akar feljonni a masodikra, csak lecsucsul, es simogatja a lepcsot, en meg mar felcipelni nem tudom. Ilyenkor a figyelemelteres mukodik, ha megtalalom, amivel egyaltalan el lehet terelni.
Nekem most mar eleg nehezen megy az alvas, es elegge faj a csipom azon az oldalon, ahol fekszem, amikor atfordulok, akkor erzem. Sot ma jarasnal is fajt az egyik oldalon. Szoval valahol jo, hogy mar csak par het van vissza. Egyebkent en is szeretek ilyenkor dokihoz jarni, akkor lathatom a picurt.
Ti meddig szedtek magneziumot illetve isztok-e malnalevel teat? Szulesznot fogad valaki?
Kicsit hosszura sikerultem, tovabbi szep hetet mindenkinek.
Verus (33+6)