sziasztok!
nagyon eltéliesedtünk, hol vagytok többiek?
andrás, mik a fejlemények?
thimmy, uh után várjuk a híreket, ugye ma mész?
ann: rég írtál, nagyon szervezed az esküvőt. képeket majd kérünk mindenképp és beszámolót is
andi: meló megy? abbamaradt egy kicsit a parázás? mikor lesz uh?
minekaza: mikor lesz a következő inszem?
nóci: babaszoba kész van, kérünk képeket!!!!!
viki: citromfű tea és bach virág cseppek, azóta alszom
meg bánk le is ment egy kicsit, úgyhogy már nincs az az erős légszomj.
nálunk annyi a helyzet, h mivel ma betöltöttem a 36. hetet, már nem betegállományba leszek, hanem kiveszem a szülési szabimat. anyagilag mindenképp jobb, ami jól jön. hát most látom csak, milyen iszonyat kiadás egy második baba. két gyerek meg együtt.... huhh az utolsó egy hónap már inkább terhesség, mint várandóság, bár rohadtul várja az ember, h vége legyen. nem tudok nagyon semmit csinálni, cipő felvétel kb egy aerobik órával ér fel, 120 pulzusszám mellett. menés egy az egyben pingvin. ruhák kb iskolai osztály sátra, haj zsíros, én szerencsés vagyok, nem vizesedek, még pont hiányozna, meg a másik szerencse, h nincs vérnyomásom. szóval semmi toxémiára utaló jel nincs. jó hír, h mosogatni már nem tudok, mert nem férek oda, aludni 76 párnával, ami a lakásban található minden körém van gyűjtve. más nem nagyon fér el mellettem, úgyhogy a fiúk együtt alszanak, így nem tudom, h horkolok e, de mintha egyszer arra ébredtem volna, h igen
írnám a szélgörcsöket is, de az már tényleg nem úrinőnek való olvasmány, majd mindenki megtudja, aki eljut idáig, a lényeg, ne nagyon köhögjetek nyilvános helyen!!!! ez fontos szabály ilyenkor, higgyetek nekem.
ja néha van beipisilés is, ha mondjuk eltelik úgy 10 perc és nem találsz wc-t akkor szintén ne köhögjetek.
hát igen, ilyen ez az áldott állapot, és mikor meghallom, h milyen szép az arcom, ki vagyok simulva, akkor semmi hirtelen mozdulatot nem téve felröhögök. biztos ezek mind jót tesznek.