Kosz Ancsi, en is az antsz-en es a babolna-n gondolkodtam. Mindkettot felhivom holnap. Mar gyujtottem nehany peldanyt az izeltlabuakbol, mire nem jo a bebieteles uveg
Ildi, attol fugg, mennyit lesz melletted a bebi, mert amikor a csecsemoosztalyon van, akkor ott pelenkazzak. De ahogy Votiv is irta, apa tud bevinni.
Neet, szerintem se hagyd sirni, mar megint Votivval ertek egyet, meg Jucussal (nem veletlenul sir, nem "rontod" el, ne gondolja, hogy felesleges szolnia, mert ugysem figyel es segit senki stb.). Egyebkent tegnap meg ma delutan az enyem is nyugtalanabbul aludt, tobbszor felsirt, nem lehet, hogy valami front vagy idovaltozas van? A ugyanis csecsemok erzekenyek az ilyesmire, sajnos.
A suttogot en is olvastam, nekem is nagyon tetszett, bar sokszor ugy ereztem csak ismetli onmagat es harmadennyi papir eleg lett volna. Legalabb konnyen osszehozunk Votivnak egy kivonatot. Hetvegen megprobalom, jo? Egyebkent mar megjelent a masodik resze is, mar megvettem, de meg raerek nyarig elolvasni, mert az a tipegokhoz van
Vollard, en kertem edat, de csak felig mukodott (also reszen, ugyhogy szolniuk kellett, mikor toljak, mert nekem nem tunt fel, de derektajt mar nem hatott, ugyhogy egyaltalan nem maradtam ki a "mulatsagbol") es csak harmadik szurasra sikerult beuzemelni (amitol a parom fraszt kapott es azt mondta legkozelebb nem hagyja, hogy kerjek).
Kisun, eloszor almalet, aztan almapuret kostoltunk, csak nehany kanallal. Aztan sargarepapuret, aztan sutotokot, de kitalaltam inkabb ugy csinaljuk, hogy ha mar teljesen jol megy a gyumolcs, azaz egy etkezes az lesz, akkor kezdem a fozeleket egy masik etkezesnel. Allitolag a gyumolcs konnyebben emesztheto, mint a zoldseg, azert az az elso. Es delutan nyugosebb a lany, nem olyan szivesen kanalazik, mint delelott, sot, van hogy inkabb sir, ugyhogy egyelore inkabb csak a delelottinel kostolunk(10), aztan ha ez levaltottuk gyumolcsre, akkor majd a kora delutaninal (14) kezdjuk a fozeleket, a tobbi (6, 18, 22) meg megmarad valtozatlanul. De majd konzultalok errol nalam okosabbakkal (doki, vedono).