sziasztok lányok!
sajnos én is a panaszkodást folytatom. képzeljétek el, h szept óta boti folyton beteg, de ő járt nyáron is oviba, akkor összevont csoportok voltak, soha semmi baja nem volt. szept-ben elkezdődött a rendes ovi és eddig még egy hetet nem sikerült folyamatosan járnia. múlt hét hétfőn volt egy iszonyatosan csúnya köhögési rohama, én még életemben nem féltem ennyire, mint ekkor. nem bírta a gyerek abbahagyni a köhögést. másnap gyerekorvos és ő továbbküldött a gégészhez. az orrmandulája be volt durranva és a hátracsorgó váladékot okolták emiatt. én anyai ösztönből fújtam neki rögtön ventolint .a gyerek keze-lába reszketett. rohant pislini a wc-re mert a köhögéstől alig bírta tartani, vagy be is szaladt neki kicsi. közben ordított, köhögött, csimpaszkodott és nekem erősnek kellett maradnom. rányitottam az ablakot és ventolint fújtam. a gégész drnő istenien helyrehozta hidrocortisolos kevert orrcsepp, orrszívás, kevert köptető stb. hétfőn elment oviba, mivel péntektől tüntetmentes volt. tegnap éjfélkor arra kelek, h ismét roham. egyedül voltam itthon, norbi dolgozott megint. megállt a szívem, megint fuldoklott a gyerek. komolyan mondom lányok, ha velem közölnék, h másnap meghalok, nem lennék ilyen parában mint ekkor voltam. megint ablak kinyit, ventolin befúj, gyerek feje megemel. és egész éjjel hallgattam, h h veszi a levegőt. egy pillanatra sem mertem elaludni. ma visszavittem a körzetihez, aki mondta, h a ventolin mellett még flixotidot vagy hogy írják is adni kell neki, ami lórugásnyi szteroid. csütörtökig ez a kettő és utána csak ventolin, ha addig befullad beutal a bethesdába a pulmonológiára. így is elküldött, sos beutalóval az örsre nov 12-re kaptunk időpontot. szóval a 2 hónapja még makk egészséges gyerekem lehet, h tartós beteggé lesz nyilvánítva és jobb ,ha megszokom ezeket a rohamokat, mert lesz még pár ilyen állítólag innentől kezdve. én annyira félek az éjszakáktól, ez valami horror, ne tudjátok meg. én nem próbálkozom homeos és egyéb gyógykúrákkal, mert ez a fulladás nagyon veszélyes ehhez, h kísérletezzek, de a gyereken tuti nem fogok. kutatok jó doki után, mindent megeteszek, h ne fulladjon be, de be fog sajnos lehet 2 nap oviba járás után. adok neki immunrendeszer erősítőt, fűtést amíg nem muszáj nem kapcsolok, még télen is javasolt a nyitott ablak, max 18 fokos szoba, sűrűn takarítok, stb. csak ne legyen baja botinak, a gyerekről szakad a víz, mire vége a rohamnak. más felelőtlen szülő miatt az én gyerekem fuldoklik. taknya-nyála egyben van szinte a fél csoportnak. kurva ideges vagyok emiatt. én elhiszem, h melóhelyet félteni kell, de nem a gyerek a legfontosabb. mi lesz ,ha akkor fullad be, mikor én kórházban vagyok épp szülni. mutattam anyunak, norbinak mit kell csinálnia, de a gyerek sírva belémkapaszkodik és el sem enged, bennem bízik. én akkor tuti hazajövök még fájás közben is.
nyulacs!
nálunk sajnos másfajta kuki gond volt a szokásos, le volt tapadva, na az sem volt leányálom, mikor felrántották. remélem minden ok lesz a kispasival, ennyi idősen még boti is szerette az orvosokat, egyébként csak a vérvételtől volt eddig kiakadva meg a fütyi felrántástól a többit bírja. hiába jó volt a holdállás mikor születtek
évi!
ismerős helyzet, nálunk volt véres kaki, zöld kaki, meg minden egyéb. javaslat, ha szoptatod még őket, ne igyál tejet!!!!!! az ekcéma is attól volt, nekünk arcon, nem piskóta módon. nekem sajnos a tejtől lett volna több tejem, de hát boti még így sem bírta. 4 éves lesz dec 27-én és még nem kapott tehéntejet, csak tápszert. főzni tudok tejjel, joghurt, sajt is ok, de maga a tej nem megy neki. valószínűleg a koraszülöttségük miatt van ilyen. egyébként tápszerek közül is csak a milumil pepti +-t bírta. sokat szenvedtünk emiatt. infacol csepp a barátunk lett, mert mindentől úgy nézett ki mint egy kis etióp. próbáld ki, pár napig adj neki normaflort, h helyre jöjjön, nem tudom kaphat-e már vagy valami probiotikumot kerüld a tejet és szerintem nálatok is jobb lesz. és tök igazad van, egy pasival mindig gond van. de úgy lehet őket akkor is imádni.
andi!
mi volt az uh-on?
sziszo!
olvasol minket? mi van veled? valamit írj kérlek magadról, aggódunk érted!!!!
thimmy mi újság? neked is ma van a nagy napod ugye?
donoka! meggyógyultatok?
megyek inget vasalni, holnap az oviban fényképezés lesz, hívnak, mikor jön a fotós bácsi, mert erre beviszem h legalább a képen legyen rajta szegény, hamár oviba nem nagyon jár. pedig most már végre kezdené megszokni, de a kis betyár mosolygott, mikor fulladás utána megöleltem és mondtam, h sajnos nem tudsz oviba menni ,mert beteg vagy erre mosolygott életem és már aludt is