Thimmy! Tüneteid eléggé bíztatóak, 100% hogy minden rendben zajlik odabent!!!!!!
Igen, ez a tej kérdés....az a baj, hogy imádom, és tudom, hogy nem jó, főleg nem reggel, mert akkor a legnagyobb az inzulinválasz. A sikeres lombik előtt 2 éve el is hagytam, rizstejjel, zabtejjel helyettesítettem. Nem ízlett:) Szülés után visszatértem a tejre, de most megint le kell állnom vele. A kávét gabonakávéval helyettesítettem, már azt is beszereztem:)
Erről a kókusztejszínről még nem hallottam, de köszi a tippet, biztos, hogy ki fogom próbálni.....
A paleo étrenddel is kacérkodtam, olvasgattam is a témában, de nem hiszem, hogy maradéktalanul be tudnám tartani, pedig tisztában vagyok az előnyeivel, de egyszerűen én annál nagyobb hedonista vagyok
Áruld el, Neked hogy megy ez?
Andi, a folyás miatt ne aggódj, terhesség alatt sokkal bővebb mindenkinél, hidd el, tapasztalatból mondom, nekem szinte végig volt, a végefelé már kezelni kellett! Ilyenkor megváltozik a kémhatás a hüvelyben, ezért kell a higéniára fokozottan figyelni.
Minden rendben van a picikéddel, még ha nem is érzed, hogy ott lenne, ott van Ő!!! Ne agyalj állandóan azon, hogy mi lehet a "baj", csak pihenj, Neked csak ez a dolgod, ő meg növögessen szépen
Van embrió, van pulzálás, hidd el, ha eddig eljutottál, ráadásul természetes úton, nagy baj, nem lehet!
Nyuuuugiiii
Sztem is túl sokáig jegelted a szuri helyét. Nekem többen is felhívták a figyelmemet, hogy fontos, ne túl sokáig hagyjam rajta, csak pár percig!!!
Biztosan hamar regenerálódni fog a helye!! Írj, hogy mi volt!