Sziasztok!
Őrület, hogy árad belőletek a duma!
Én sem ettem még kápis csuszát, külön mind a kettőt imádom (bár ez nem mérvadó, mert én mindent imádok
), szóval írd majd meg, sikert arattál-e!
Üdv az új belépőknek, lassan nem tudom követni, de azért csak gyertek, meg hívjatok (még egy embert
), nem szóval hívjatok másokat is.
Ami a páfrányokat illeti, én régen szerettem ezt a növényt, de már annyira nem nagyon...
Szóval ebben a hónapban nem is akartam semmi ilyesmivel foglalkozni, de Hajni jól megfertőzött a lelkesedésével
, ezért tegnap este akció előtt nem bírtam ki, nyálaztam egyet (aki nem tudná, nekem nem pg-m van, hanem Maybe Baby-m, de ugyanaz a mikroszkópos rendszer), de nagyon híg volt a nyálam, semmi képet nem mutatott, ezért már nem is tudom itt ki tanácsára rákentem egy kis hüvi válit (jajj, de szépen írtam
), és persze tök pöttyös volt, mint mindig. Nekem állandóan pöttyös, nem is tudom miért nem vágom már ki a kukába. Pedig én is szoktam érezni a peteérést görccsel. Bár a nyákom nem olyan, mint lennie kellene, emlékszem, hogy régen tök tojásfehérje volt, amikor még nem figyeltem rá, és nem érdekelt, sokszor meg is döbbentem, hogy miért folyik ez belőlem. De mióta figyelem, alig volt ilyen.
Azért az akció megvolt.
Zafír, nagyon sajnálom, hogy így alakult, de reméljük, ha már szedni kell a bogyókat, akkor pozitív eredménye is lesz! Akárcsak a következő tesztednek!
Örülök, hogy tegnap óta már kicsit jobban vagy, nagyon elkeseredett voltál. Én is így olvastalak
.
Lolita, mostmár ne titkoskodj, mindenkinek fúrod az oldalát!
Jajj, de szép név is az, hogy Lolita, főleg, mert imádom azt a filmet! A Jeremi Irons-os változatát.
Mindig összefut a nyál a számban, mikor a főzőcskéről írtok, kedd óta tartom a saláta kúrámat. Nem olyan drasztikus, de azért az én bélpoklomnak nagyon kevés. Egy zabagép vagyok!
Ja, én is haladó akarok má' lenni!
Pussz.
A.