Sziasztok Lányok!
Tudom, kicsit elvonultam, de múlt péntek óta csak vegetálok, nem tudtam igazán megnyugodni, pedig vérzés nem jelentkezett a múlt hétvégén már. De a kisördög csak belém bújt, meg a mi előzményeink sem bíztattak semmi örömtelivel.
Most úgy érzem, hogy a sorsunk megint utolért minket. Csütörtök óta totál sötét színben távozik belőlem a Crinone (vérzés nem volt), de a Crinone applikátor feje viszont véres volt tegnap este. Szóval minden reményünk odaveszett. Tavaly októberben kb. ugyanennyi idősen fejeződött be a terhességünk, mint most, csak akkor még ennyi vérzés sem volt. Úgy gondolom, csak a sok progi miatt nem jön meg jobban.
Igazából azért is el vagyunk nagyon kenődve, mert így hiába van 8 embriónk lefagyasztva, úgy érezzük ez nem lehet véletlen, hogy már 5.-ször járunk így. Egy légynek érzem magamat, aki ki szeretne jutni a szabadba, és próbálkozik-próbálkozik, de nem sikerülhet neki, mert mindig ott van az ablaküveg és csak pofára eshet.
Bocsi, most egy kicsit ömlik belőlem az önsajnálat, de most úgy érzem mindent elvesztettem, és már semminek nincs értelme.
Andi, Ann : Gratulálok nektek a csudaklassz hírekhez!!! (Többre sajna most nem futja.)