Új privát üzeneted érkezett!

FeaKép
nagyon jó jel a halvány csík! Azon ne aggódj, hogy csak odaképzelted, mert nem lehet odaképzelni.
Először én sem hittem el a halvány csíkocskámat, ugyhogy kivertem az ágyból a páromat, hogy ő is nézze meg. Ő is látta, pedig épp hogy kinyitotta a szemeit.
Vigyázz nagyon magadra és irány a vérvétel.

AnnaKép
Remélem te leszel az élő példa arra, hogy 2005 milyen remek év lesz!! Nagyon drukkolok!!

Stella

Kép
stella9

Zsebi, Fea,
egy kis félreértés volt. Nem az eredmény van meg 10 perc alatt, hanem a vérvétel. Amikor 8-ra mentem, volt hogy egy-másfél órát vártam. Azután már mindig 1/2 8-ra mentem és akkor végeztünk 10 perc alatt. Kb. 10 körül hívott mindig a doki az eredménnyel.

Lara

Lara

KépKép
lara77

Lara!
Akkor mégsem örülök annyira. akkor én még így is jól jártam, mert 9-re értem kb. be és azonnal levették a vért. A Krizsánál nekünk kell telefonálni (fú még most is összeszorúl a hasam ha erre gondolok) és akkor kedves hangján elmondja sajnos nincsenek jó híreim, innen már mindent tudni lehet. Kép Akkor legközelebb is marad ez a kegyetlen 2 óra.

Fea!
????????

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Pont ma találtam rá erre a fórumra, amikor a Káaliból "elbocsátottak" Kép Ma voltam a második UH-on. 19mm-es babócám van, akit a Káaliban csináltak nekünk, ma vagyok 8 hetes.
Nagyon szurkolok Fea-nak, én is pont úgy voltam vele, hogy nem tudtam eldönteni, hogy most második csík-e, amit látok, annyira halvány volt. De minden rendben volt, másnap mentem vérvételre, nekem a két órából 5 lett, mert nem tudtam utolérni a dokinőt, hát az tényleg rossz volt, de megérte várni.
Kívánom nektek, hogy az idei évben minden babavárónak legyen kisbabája!

Üdv,
Csenge
Vendég

Sziasztok Lányok!

Hazaértem a klinikáról....Most már tuti, hogy erősítem a lombikosok táborát.
Végül is annyi történt, hogy megkaptuk az összes papíruszt, hogy jól tanulmányozzuk át a dolgokat, eztán megvizsgált a dokim és csinált citológiát és clamidyára vizsgálatot.
Megbeszéltük, hogy majd január végén, mikor megjön újra, akkor kell menni a 3. ciklusnapon vérvételre és aztán majd megindul a stimuláció.

Lara drágaKép Ennek megfelelően javíts kérlek a táblában..Ez lesz az első lombik.

Fea: Nagyon drukkolok, remélem te hozod meg az első pozitív híreketKép

Pildiko
pildiko

Csenge!
Lombik vagy inszemmel "csináltak" babát neked? Gratulálok! Hányadik próbálkozás volt. Azért ha van kedved velünk maradhatsz, vagy van egy másik fórum Kaális párok babásai ott soknak már megban a babája biztos lehet jókat dumcsizni!

Ildikó!
Akkor már üdv. a lombikosok táborában, reméle és tiszta szívemből kívánom erősitsd azt a statisztikát akiknek elsőre sikerül! Kép

Fea!
Merre vagy annyira izgulok már érted!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Szia Zsebi!

Inszem volt és az első Kép Sajnos nálunk csak spermabank segítségével jött össz Kép
Néha majd lehet, hogy benézek hozzátok és szurkolok nektek, hogy sikerrel járjatok.
Már én is nagyon kiváncsi vagyok, hogy Feanak összejott-e!

Csenge
Vendég

Feaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Mi a helyzet?

Pildiko,
a lombik már biztos sikerülni fog. Nagyon szorítok!

Kriszta,
gondolok Rád és küldöm az energiákat +++++++++++++++++

Csenge,
gratulálok! Én holnap töltöm a 9. hetet. Nekünk az első lombik sikerült.

Lara

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok Lányok!

Jól belehúztatok az idén, alig győztem visszaolvasni. Nem is tudok egyesével írni nektek, így most csak pár szót magamról.
31-én erősen elkezdett fájni a hasam és tegnapig hol jobban, hol alig fájdogált. Aztán már a derekam is. Én hülye meg mindenféle helyen rákerestem és mi jöttki? Hogy ez egy fenyegető vetélés egyik jele lehet. Ez utóbbi szót (LEHET) ugye én nem láttam. Nem akartam meglátni. Aztán tegnap védőnőhöz el és nagy megnyugvásomra meghallgattuk Picuri szívhangját, ma meg a doktornő mondta, hogy egyszerűen tágulok. Ennyi és nem több. Ma már nem is fájt a hasam, most kezdem csak érezni kicsit a derekam.
Jövő héten AFP (bizony, már betöltött 16. hetesek leszünk hétfőn), aztán rákövetkező 1-2 hét múlva uh.
Kicsit már nőtt a pocim és immáron +3 kiló van rajtam.

No igyekszem sűrűbben jönni bár a munakátadás sok időmet elrabolja.

Puszilok mindenkit és babásodást kívánok mindenkinek ebben az évben.

Woodi

Woodi + Kép
KépKép
woodi

Köszi Lara, én is gratulálok neked a lombikbabához.
Egész délután a neten bolyongtam és olyan helyet kerestem, ahol kismama jógát tartanak. Nem ismertek ilyet véletlenül? A Padma stúdiót találtam meg, az szimpi is lenne, de sajnos elég messze van.

Csenge
Vendég

Szia Woodi!

Nekem a 6.-7. héten szinte minden nap fájt a pocim, egyszer kétszer elég erős görcseim is voltak és volt, hogy fél nap egyfolytában fájt. De nem nagyon izgattam magam emiatt, nekem is azt mondta a doki már előtte, hogy ez lehet és természetes. Mostanában már szerencsére alig fáj, de néhány naponta azért szokott egy kicsit szúrni. Ne aggodj emiatt.

Csenge
Vendég

Fea!
Mi van már? Komolyan egész nap 10 percenként nézek be annyira izgulok! Kelem lában x-ben egész nap úgy szorítok neked.
?????????????????????????????????????

Woodi!
Pont most akartam neked megint írni, hogy mi a helyzet veled! Örülök, hogy minden rendben. Hihetetlen, hogy így repül az idő már 16 hét. Nincs valami új uh kép úgy gyönyörködnék.

Manó!
Veled mi van már elkezdted a stimut, vagy mikor kezded?

Csenge!
Ez nagyon szuper, hogy inszem elsőre. Legalább a mi inszemes lányaink remélem erőt merítenek igen is meg lehet ezt csinálni. Jóga témában én nem tudok a témához szólni.

Reno!
Mikor utaztatok volna, szerintem is nagyon rémes ami ott történt! Örülök, hogy itt vagy velünk, azért mert éppen nem történik veled semmi babás csevegni bejöhetsz! Velem sincs semmi extra mostanában, de megpróbálom a többieket bíztatni úgy érezm nagyon ráfér itt mindenkire a szorítás.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok lányok !

Fea, hol vagy ?? Már úgy izgultam, biztos voltam benne hogy mire hazaérek, én leszek az utolsó aki gratulálni fog !

Csenge,

Nagyon szerencsés vagy, hogy az első inszem sikerült. Sajna én már a negyediket nyomom, de hatha most...Hogy-hogy a spermabank segített ? Ha nem titok, leirnad a történeteteket ? Sokszor erőt tudunk meríteni abból is hogy mások milyen utat jártak be.

Woodi,

Örülök hogy jól vagy, nem is hiszem hogy már a 16. hét, hogy repül az idő Kép Jó lenne látni az UH kepedet, majd mikor mész gondolj ránk is Kép
Az AFP biztos OK lesz, mindenesetre pihenj sokat, és ne törd össze magad a munkád átadása miatt, nem éri meg, hidd el, majd megoldják nélküled is!

Pildiko,
Előre a lombikra !! Neked mit mondtak a Kaáliban ? A többi inszemet leigazolták ? Én sem szeretnék már a 4. után többet, bár isten adja, hogy ez most sikerüljön.

Reno,
Nagy szerencse, hogy nem korábban indultatok nyaralni... Hát igen, a tavalyi év nem volt túl termékeny, de majd az idei, meglátod, neked is sikerülni fog !! Addig is sok-sok pozitív energiát kell gyűjtenünk Kép

Zsebi arkangyal,
Mint mindig, te vagy a mi lelkünk gyógyítója Kép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

KrisztaKép

Igazából nem tudom, de gondolom, hogy így lesz. Én már legelőszőr is úgy mentem oda, hogy 3 inszem és nem több és ezzel a dokim is egyetértett. Nálunk az idővel megy a harc..Férjuram jövő héten lesz 58 és nem mintha temetni akarnám, de nálunk gyorsan kéne produkálni egy babótKép

Pildikó
pildiko

Csenge,
én is keresgéltem napokkal ezelőtt és a Padma stúdión kívül még 2 helyet találtam:
Reiki Kuckó: 1053 Bp, Veres Pálné u. 14. Tel: 368-1086
Női Egészségműhely: VI. Bp, Király u. 14.

Légyszi írd meg majd a tapasztalataidat (ár, időpont, stb), mert engem is nagyon érdekel. De majd csak később, a 15. hét után.

Lara

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok!
Zsebi - köszi az érdeklődést. Tegnap voltam UH-n, a Babócám 2cm-es, és pontosan 8 hetes és 3 napos. Szerencsére minden rendben van, nincs vérezgetés, stb. Jövő héten én is abbahagyhatom az utrot, és holnap megyek a választott dokimhoz. Én is átestem egy laparoszkópia-hiszteroszkópián. Kiderült, endometriózisom van/volt. 3 hónapos injekciókúra (1 injekció/hó) következett, majd utána a 3. lombik. Mondta a doki, hogy az endometriózisra a gyógyír, ha gyorsan terhes leszek. Hát terhes gyorsan nem lettem, csak 2 évre rá spontán, amit még most se fogtam fel igazán, hogy így sikerült, de persze nagyon örülök. Szóval a lapar nem nagy ügy, ne halogasd. A Krizsa ajánlott dokit? Nekem ő ajánlotta a dr. László Ádámot a Bajcsyban, akivel akkor tökéletesen meg voltam elégedve, így ő hozzá megyek szülni is.
Adrienn
audrey

Sziasztok!

De-t felhívott az egyik barátom, mert kidölt az aszisztense(fogorvos), és megkért, hogy segítsek neki. Mostanáig a rendelőbe voltam. Ha hiszitek, ha nem, de nem tudtam bemenni a Kaáliba ma, mert reggeltől meg referálót tartottam az egyik kórházban. Sőt, még egy patikába sem tudtam bemenni, hogy vegyek egy szar tesztetKép Most szedelőzködöm és elmegyek az egyik gyeletesbe, legalább azt pisiljem le. Hátha mutat valami egyértelműbb választ. Ígérem, ha meglesz az eredmény, rögtön íreok

Ja és köszönöm a drukkot, olyan jó, hogy ennyien izgultok értemKép

Fea
fea

Fea!
Nem semmi napod volt! Ez hihetetlen! Reggel az lesz az első dolgom megnézem mi van veled!

Adrienn!
Engem is ő fog műteni!

Lányok!
Meg kell mondanom valamit nem beszariságból nem hívtam a dokit, hanem azt mondta akkor hívjam ha megjött, hát vasárnap óta nem jött meg, de teszte sem mertem csinálni, hát ma délután vettem egy teszte, hogy reggel megcsinálom, már nem kell most elkezdett megjönni! Tudtam, hogy nem leszek olyan szerencsés, hogy legyen egy spontán babám és ne kelljen többet menni a Kaáliba! Most valahogy nagyon ki vagyok!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebike,
nyugodj meg! Ha most nem is sikerült a spontán a baba a következő lombik után már ott fog lapulni a hasadban Zsebibaba. Ne keseredj el, fel a fejjel Kép

Fea,
nagyon várom az eredményt!

Adrienn,
gratulálok a babádhoz és nagyon kellemes pocakodást kívánok!

Lara

Lara

KépKép
lara77

Lara: Nyugodtan frissítheted a táblát. A ma reggeli tesztem egy csíkos lett...
Harmadik inszem következik..

Fea
fea

FEA!
Nagyon sajnálom!Annyira szerettem volna! Kép
(Nem azért nem tettem neked nagyon síros fejet mert nem akartam, csak a munkahelyemen nincsenek ilyen nagyobb mintáim) Sír a szívem így is. Kép

Lara!
Köszi a vigaszt, igazából, csak azért eset nagyon rosszul, mert nekem késni soha nem szokott, ha mégis max 1 napot és akkor is barnázgatok, de most semmi tök fehér volt a betétem és este meg tessék .... Szóval ezért volt külön rossz! Nagyon bízom, hogy tavasszal sikerül, mert nem tudom mégegyszer hogy fogom átélni ezt az egészet.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kriszta!
Sajnos ez azt jelenti, hogy a páromnak nem lehet saját gyereke Kép az oka vagy magyarázata ismeretlen. Miután ez kiderült csak két lehetőségünk maradt, a spermabank és az örökbefogadás. Szerencsére a beültetéssel rögtön sikerrel jártunk.

Lara, köszi a címeket, megpróbálok majd ezeknek is utánnanézni.
A Padmától megy egy oktató a Váci úti Brendonhoz kismamajógát tartani és arról azt írták, hogy 4900 Ft négy alkalom és ebből 2500 levásárolható a boltban. A gond számomra az, hogy itt csak délelőtt van foglalkozás.

Fea, nagyon sajnálom. Remélem Te is hamarosan sikerrel jársz majd.

Zsebi, neked is drukkolok, hogy összejöjjön legközelebb!

Csenge
Vendég

Fea,
nagyon sajnálom! Kép

Zsebi,
sikerülni fog csak higgy benne! És szerintem a maximális nyugalom és fizikai pihenés rengeteget számít. Én is nagyon bízom a tavaszi babáidban!

A frissített tábla...
Akikről régen nem hallottunk, azokhoz egy nagy piros kérdőjelet tettem. Ha benéznek hozzánk így talán jobban látják, hogy hiányoznak.

Lara

Kép

Lara

KépKép
lara77

Lara!
Köszönöm a jó szavakat, és remélem a legjobbakat.

Sokat kérdeztétek és bátorítottatok - de már tudjátok nemcsak a félelem miatt nem hívtam a dokit, hanem mert nem jött meg - ma felhívtam és január 17-én megyek be a kórházba és 18-án műt meg.

Kriszta!
Remélem pihengetsz és szépekre gondolsz! Küldöm a babatapasztó energiát! ++++++++++++++++++++++++++++++

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok

Ma ismét voltam a dokinál, de sajna még mindig nem tudom mikor mehet a fagyibaba-akció.
A hcg már csak 68, de még mindig nincs 20 alatt, úgyhogy nem lehet tovább menni. Hétfőn újra vérvétel és telo a dokinak. Talán akkor megtudok valamit.
Most megint szomorú vagyok egy picit emiatt, mert szeretnék minél elöbb túllépni ezen és menni a következőre.
Úgy elegem van már a tehetetlen várakozásból, gondolom ezzel ti is így vagytok.

Fea
Nagyon sajnálom, hogy neked sem jött össze Kép.

Stella

Kép
stella9

Fea!

Nagyon sajnálom hogy így alakult!Kép Ezért utálom a teszteket! Annyira megbízhatatlanok!Mondjuk én azért még tesztelnék egyet valamikor. Biztos ami biztos.

Stella!
Nem akarok beleszólni de én tartanék egy kis szünetet. Tudom ez a legborzasztóbb! De ez a babóka megtapadt és a szervezetednek egy kicsit le kéne nyugodnia(főleg hogy még mindig van HCG-d)! Lehet hogy én sem bírnám ki, de ha az eszére hallgat az ember akkor lehet hogy másképp dönt! Semmiféleképpen nem akarlak befolyásolni, ez csak egy jó tanács. És azt is tudom hogy várakozni a legrosszabb a világon!Kép

Zsebikém!
Ne keseredj el! Én is még néha várom a csodát! De már nem keseredek neki ha mégsem velem történik meg!

Kérdezhetek tőletek egy csúnyát? Kép Nem szeretném ha kinéznétek innen miatta! Szóval Már rég megfordult a fejemben hogy ha esetleg(de nem így lesz:9)nem jönne össze ötödik próbálkozásra sem a mi kis kincsünk, akkor van esély arra hogy egészséges spermát fogadjunk örökbe? Így félig vérünk lenne a gyermek és az én testemben hordanám ki őt. Hú tudom hogy ez nagyon csúnya hogy ilyeneken gondolkozom, de próbálok minden lehetőségre felkészülni, és próbálom magamból kitörölni a gyermektelen jövőképet! Hiszen vagy így vagy úgy de lesz poronty a házunkban, ha örökbefogadunk akkor örökbe fogadunk, de mégis jobban örülnék ha legalább az én vonásaimat viszont látnám egy kicsi babón.

Kitartást mindenkinek a jövőben is !

Zsu!

U.i.: Nyugi nem mondtam le a lombikról, csak az emebernek mindig jár az agyacskája!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Zsebi - én is kb. ugyanebben az időben mentem laparra 2 éve. Jó kezekben leszel, ne izgulj.
Adrienn
audrey

Fea,

Rettenetesen sajnálom, hogy nem sikerült, de azért még holnap reggel is tesztelj Kép

Zsu,
Egyáltalán nem rossz, hogy minden eshetőséget végiggondolsz. Látod, Csengének is a spermabank segített.... Azért még szerintem bármi lehet, még elég fiatal vagy a próbálkozásokra....Persze mind tudjuk, hogy a tétlen várakozás a legrosszabb, de talán tudni kell elengedni, hogy aztán váratlanul spontán sikerüljön, mint Audrey-nakKép.

Zsebi,
Sajnálom hogy megint megviselt a MikulásKép De a tavasz már nincs messze KépKép Sőt, ha ma kinéztél az ablakon, majdnem meg is jött Kép Én igyekszem nem megerőltetni magam, sőt, ma reggel a párom is azt mondta, úgy érzi most sikerülni fogKép
Ma felhívtam Kovács doktornőt, hogy irjon fel Bromo-t és elújságoltam, hogy a Krizsa doki (igy mondtam, nem doktor urat) megcsinálta nekem az inszemet. Nem ciki hogy nem doktor uraztam ???

Stella,

Ne nyugtalankodj, minden eljön a maga idejében, próbálj egy kicsit magadra és a párodra koncentrálni, és lazítani egy hónapot. (Tudom, könnyű mondani...)

Lara,
Köszönjük a tábafrissítést, jó lenne, ha végre én is csatlakozhatnék a zebráidhoz.

Pildikó,

Így már értem, hát kíváncsi vagyok nekünk mit mondanak majd (remélem azt hogy gratuálok kismamaKép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Kriszta!
Szerintem nem ciki! Ahogy én elnézem ott elég közvetlen kapcsolatot próbálnak kialakítani és szerintem ez belefér. Kép
Pihenjél is jó sokat most neked arra van szükséged, és remélem bejön a megérzés.
Amúgy érdekes nem szokott megviselni (legalábbis az elmúlt 1 évben) a megjövetel, csak még így és ennyit sose késett! Na mindegy!

Stella!
Remélem minden visszaáll a normális kerékvágásba és jöhetnek a fagyibabák! Akkor amint lehet bele is vágtok úgye?

Adrienn!
A lapar után neked hány sikertelen lombik volt?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi, én pont így jártam, ahogy te. Néhány napos késés miatt már kismamának éreztem magam, még tesztet is vettem. Aztán megjött. Valahogy olyan beletörődöm érzés volt, de már nem tudok sírni e miatt. Gondolom ilyenkor amúgy is érzékenyebbek vagyunk.
Megint egy csomó kismama vesz körül, mostanában mindehol Őket látom. Ha még ismerős is ráadásul, jön az ügyeletes kérdés, hogy nekem mikor lesz MÁR???
Kriszta, én is gondoltam rá, mi lett volna, ha éppen Thaiföldön vagyunk a katasztrófa idején (most mentünk volna pénteken), de legalább ettől a kegyetlenségtől megkímélt az élet.
Összeségében híztam kb. 5 kg-ot az elmúlt időszakban, ebben benne vannak a hormonok és a Karácsony is. Emiatt most elég rosszul érzem magam, viszont nehezemre esik megmozdulni vagy koplalni, úgy elkényelmesedtem a beültetés óta. Ha sikerült volna nem érdekelnének a kilók, de így elég kiábrándító.
Fea, mit is mondhatnék, remélem idén te is anya leszel. Ahogy Stella és a többiek is.
Csenge, őszintén gratulálok és őszintén irígyellek, a szó jó értelmében. Megkérdezhetem hány éves vagy, mióta próbálkoztok?
Mindenkinek szép álmokat!
reno
reno

ZsuKép
nem tudom, hogy menne-e a lazítás, pedig, ahogy te is mondtad és nis érzem, hogy jó lenne kicsit másra figyelni. A legnagyobb bajom az, hogy a doki nem mond semmit, mindig csak a hcg-re figyel.

Szerintem lehet esélyetek spermabankkal is. Mi is igyekszünk felkészülni minden lehetőségre, ami lehet, hogy bután hangzik így az első lombik után, de ez van. A babaproject eléggé elvette az eszemet Kép!
Hamarosan nálatok is indul a következő stimu, nem?

Stella

Kép
stella9

SZIasztok Lányok!

Tudom, hog régen jelentkeztem, de olvasgatlak ám benneteket folyamatosan és mindig drukkolok az éppen aktuális "esélyesnek"Kép
Szóval Én meg az inszem előtt, megpróbálok egy clostis+bromos kúrát. 3 hónapos, most járok a másodikban. Utána vezeték átfújás...stb!
Köszönöm azért, hogy foglaljátok a helyemet a táblábanKép

Üdv
Évi
evike1975

Lányok!

Nem ide tartozik de találtam egy tök jó honlapot. Itt találhattok magatokról középiskolás fényképeket! Rólam is akadt kettő!Csak be kell írni az adataidat és rákeres az adatbázisban!
www.worldschoolphotographs.com

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Szia Reno!

31 éves vagyok és kb.két-három éve szerettünk volna gyereket. Egy éve derült ki, hogy nem lehet, és kellett egy kis idő, amíg rászántuk magunkat arra, hogy a spermabankot igénybe vegyük. Szerencsére rögtön elsőre sikerült. Remélem neked is hamarosan összejön!

Üdv,
Csenge
Vendég

Zsu Kép
megnéztem, jók a képek rólam, de a tieid se semmik Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Lara!

Örülök hogy találtál te is magadról képetKép

KépKépKépKépKép
Én is találtam, meglepődtem nagyon!Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

ZsuKép
én is beszaladtam ebbe a csőbe! Ezekre a barátnőkre már nem is emlékeztem, de most, hogy eszembe juttatták, gyorsan felhívom őket Kép

Kép
stella9

Lányok

Tegnap azt elfelejtettem írni, hogy a doki bemondott egy PCO-t az uh-n, de egyáltalán nem törődött vele. Azt mondta, hogy ennek most nincs jelentősége.
Annyit azért én is tudok, hogy ahhoz tényleg nincs köze, hogy most a méhenkívülit akarjuk kizárni, de azért ennél a vállrándításnál több.
Mit gondoltok? Volt már valakinek PCO-ja a stimu után? (Nekem korábban nem volt)

ZsuKép
Lehet, hogy nem jól emlékszem, de mintha neked lett volna cisztád valamelyik stimu után. Vagy rosszul emlékszem?
Ha neked volt, akkor mi lett vele? Felszívódott??
Köszi
Pusza
Stella

Kép
stella9

Stella!

Nekem nem Pco-m volt csak egy öklömnyi ciszta és az szépen felszívódott. De Előtte volt már olyan hogy több apróbb cisztám volt és azzal sem törődött a dokim. Szépen felszívódtak. Tudom ajánlani a talpmasszázst. Nekem bejött.

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Zsu! Kép
Ez nagyon tetszik. Pár embert már tökre beizgattam, hogy megtaláltam a neten a képét és bárkiét meg lehet találni. Mindenki muti-muti! Jó.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsu,

Ez igazán vicces volt, én is ott vagyok !! És hogy hasonlítunk egymásra Kép!

Reno,
Szerintem itt az ideje, hogy egy kicsit elkezdj mozogni KépKép Te is jobban erzed magad, és az egészséges test a babának is jobb lesz KépKép
Na jó, magamnak is ezt mondogatom ám, és még én sem tettem semmitKép Bár ugye az inszem miatt elvileg nem nagyon kéne erőltetni. (ez az indokom szeptember ota a lustasagra)

Stella,
A mostani stimunál nekem is lett egy valoszinuleg üres tüszőm, amire a doki azt mondta, cisztas. De mire az inszemig jutottam, már fel is szívódott. Tehát ha a dokid azt mondta, nem számít, akkor biztos így is van !

Zsebi,
Én ugyan Kovács doktornővel nem voltam annyira közvetlen viszonyban, de mostmár igy van...Majd azt mondom, hogy itt a csapatban mindenki igy 'becézi'...

kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Örülök hogy sikerült pár vidám pillanatot szereznem a csapatnak!KépKépKépKépKépKépKép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Kriszta!
Jó alapjáraton annyira nincs közvetlen kapcsolat, hogy mondjuk Krizsának azt mondjam Krizsa doki, de így telefonon nemhiszem, hogy nagy galiba lenne, ha Mondjuk egyszer azt mondanám Kovács doki (Krizsának).
Szerintem amúgy biztos van olyan Kaális dolgozó aki olvassa a netet.
Mikor mentek megint sielni?
Mennek a tapasztó energiák!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Bocs, de egy kicsit megviselt a negatív tesztemKép
A párom is el van keseredve.. Most azt hitte, hogy ez volt az utolsó.. Ilyeneket mondott, hogy valószínű nem illünk össze és nem lehet közös gyerekünk, de ő nagyon szeretneKép Hát még én!
Hát, remélem nem fog ez a tortúra a kapcsolatunkba kerülni.. Bár csak sikerülne, vagy lenne valami jel, ami arra utalna, hogy képes vagyok teherbe esni..
Tegnap felhívtam a dokim, azt mondta, hogy leállhatok az utróval. Tegnapelött este használtam utoljára.
Tegnap este elkezdtem barnázni, de még mindig nem jött meg. Pedig már megkellett volna.. Na, most meg az a bajom, hogy nem jön meg rendesen.. Azért a hőm még 37.2..
Lányok, annyira köszönöm a drukkot, nagyon jól esett!! Elnézést, hogy most csak magammal foglalkozom, de ez a mélypontKép

Fea
fea

Fea!

Remélem minél előbb neked is kisüt a nap és szépen látod a világot. Ez valahol normális, hogy most ennyire megviselt titeket a csalódás. Meglátod fog sikerülni, csak még egy kicsit "játszik" veletek az élet. Persze, hogy a párodat is megviseli,hiszen ha nem is annyira testközelből, de szerintem ők is úgyan ilyen csalódásnak élik meg mint mi.
Szerintem biztos közelebb hoz titeket. Tudod a rossz dolgok mindig összehozzák az ember, csak most egy kis idő kell neki is és neked is. Fel a fejjel!!!
Panaszkodjál nyudogtan ha az segít itt leszek és hallgatlak és természetesen a többiek is!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Fea,

Fel a fejjel, mi mindig itt vagyunk, hogy meghallgassuk egymás bánatát. Tudom hogy ez nehéz, de mindig tovább kell lépni. Én még most is hiszem, hogy akár a 4. sikerülhet, vagy ha nem, akkor a további próbálkozások, előbb-utóbb biztos nekünk is lesz babánk.
Valamiért nekünk többet kell kínlódnunk, de biztos így van ez jól, és mi mind nagyon erősek leszünk, sőt a legnagyszerűbb szülők KépKépKép
A párod biztos ki van borulva, főleg, mivel ők relative tehetetlenebbek, ne vedd tőle rossznéven ! Kialudja magát, és holnap már másképp látja !
Babás álmokat kívánok mindkettőtöknek,

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Zsebi
Nekem a lapar után ugye volt a 3 hónapos injekciókúra, és rögtön az utolsó injekciótól kezdődött a stimuláció. Ez volt 2003 májusban. Az következőt októberben kezdtem el, és úgy jött ki, hogy karácsony előtt 2 héttel lett negatív az eredmény. Ez az utolsó lombik nagyon megviselt, mert nagyon bíztam abban, hogy most már biztosan sikerül. Aztán jan-ban vettem egy 180 fokos fordulatot, azt mondtam, adok magamnak egy évet, bár a Krizsa doki azt javasolta ne várjak addig, de én mondtam, hogy azt mindenképpen megvárom, amíg beköltözünk a házunkba, hogy legalább nyugodt körülmények legyenek. Ez aug végén volt. Utána még volt jó pár dolog, amit csinálni kellett a házban, de legalább végre megint csak kettesben voltunk. a férjem szerint ez segített, mert rajta is nagy nyugalom tört ki, mikor beköltöztünk a házba.

Fea!
Én nekem is voltak olyan gondolataim, hogy lehet, hogy nem vagyok képes teherbe esni, meg olyanok is, hogy talán nem tudom magamról elhinni, hogy megtörténhet velem ez a csoda. És mégis megtörtént. Most meg el sem hiszem, hogy ez megtörtént velem.

Lányok! Mindenkinek sikerülni fog így vagy úgy, előbb vagy utóbb. Tudom, könnyű ezt annak mondani, akinek már sikerült. De többen vagyunk, akik évekig próbálkoztak, és végül minden beavatkozás nélkül sikerült (Karmen, Sac). Én is nagyon irigyeltem őket akkor, de ugyanakkor örültem is, mert megérdemelték végre annyi küzdelem után. Mindenkinek nagyon szorítok!
Puszi
Adrienn
audrey

Addrienn!
Köszönöm a biztatást. Remélem tényleg előbb-utóbb sikerül. Csak hát a csalódás után a felállás nem igazán könnyű dolog. Tényleg és mit szólt Krizsa amikor bejelentetted spontán sikerült?

Fea!
Remélem ma már legalább egy kicsitt jobb a hangulatod! Most rögtön kezditek a következőt? Vagy inkább most egy kis pihi?

Mindenkinek szép napot kívánok!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

LányokKép
oké, igyekszem én bízni a dokimban, de mégsem tudok olyan könnyen átsuhanni a dolgok felett, mint ő.
Pláne, hogy két napja fájdogál a petefészkem. És persze a menzim sem jött meg rendesen (két napig volt csak pár csepp) az utro abbahagyása után.
Próbálok másra figyelmi és ebben a párom rengeteget segít. Jó lenne, ha már tudnánk valami bíztatót a jövőt illetően.
Oké, abbahagyom a panaszkodást, a kérdéseimre úgyis csak a doki tudna válaszoni, ha hajlandó lenne időt szakítani rá.

FeaKép
Pár napja az én párom is előállt azzal a tébolyult ötlettel, hogy ha ellöttük minden próbálkozási lehetőségünket és mégsem jön össze, akkor ő inkább félreáll. Akkor váljunk el, mert ő nem bírja nézni a kínlódásomat és magát okolja mindenért.
Gondolom tudjátok mit kapott ezért.
Az ember nem úgy választ pár magának egy életre, hogy aztán ha nehézség merül fel, akkor elhagyja.
Nekem eszembe sem jutna ilyesmi!!
Próbálj meg lelket önteni a párodba és magadba is!!
Próbáljatok meg bízni egymásban és magatokban. Olyan sok ember küzd és küzdott hasonló problámákkal és többségüknek sikerült és persze vannak olyanok is, akiknek minden segítség nélkül sikerült összehoznijuk a Kis Csodát.
Nekünk is siekrülni fog, hidd el!
Pusza
Stella

Kép
stella9

Manó!
Itt a várva várt január és semmi hír rólad! Ha csak azért nem írsz mert nem szeretnél semmit elkiabálni megértelek, de jó lenne tudni mi van veled.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?