Sziasztok!
Köszönöm az együttérzést, tegnap nagyon sokat sírtam, még itt bent napközben is többször rámtört, ami elég kellemetlen volt. De iszonyú sok most itt a meló a zárás miatt, úgyhogy ez legalább eltereli a gondolataimat.
Amúgy kedd este még elvittük a cicát dokihoz, hogy nem javult az állapota, és azt mondta, hogy fekélyes szájgyulladása van, és mindennap kellett volna vinni szurira, de mikor vasárnap voltunk a kollegája még ezt nem látta... Kapott szurit, és otthon nyomtuk bele a folyadékot, de reggelre már meghalt. Őszintén szólva elég rosszul nézett ki, de nem gondoltam, hogy nem éli túl!
Nata, szerintem nem hülyeség egyáltalán amit írtál, a kolléganőm sokáig pont azt hitte, hogy bélmozgást érez. Pedig az már a baba volt!
Én is imádom a Gyűrűk Urát, épp vasárnap néztük meg sokadszor a Király bővített változatát.
Üdv Arven! Remélem te is olyan jól fogod érezni magad köztünk, mint mi!
Pocika, fent említett kolléganőm is álmodott pár vadat a babával, meg a szüléssel kapcsolatban a terhesség alatt, ne aggódj emiatt. Talán az elfojtott szorongások jönnek ki ily módon.
Hajni, én is örülök a páfrányaidnak, nagyon vicces, ahogy ekkora lendülettel nyálazol.
Annyira, hogy tegnap már átfutott az agyamon, hogy mivel aktuális lenne, én is megnézem már, de aztán eszembe jutott, hogy megint nem látnék mást, csak pöttyöket, és visszahajítanám a fiókba, és mérges lennék, meg kiábrándult, úgyhogy inkább hagytam.
Viszont tegnap, meg ma is éreztem enyhe görcsöket, szokott lenni nekem ilyenkor félidőben ovulációs görcsöm. Hát tegnap mit mondjak nem sok hangulatom volt semmihez, de majd ma!
Hű, ezt a levelet is mióta írom már, mindig akad közbe meló, és most is egy fontos, lehet, hogy már csak holnap jövök.
Olyan rossz, hogy már hetek óta így hanyagolnom kell titeket!
Puszi!
A.
14/28