Új privát üzeneted érkezett!

Györgyi!

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Hatalmas gratula!!!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Üdv a pocakosok táborában!
Lányok, aztán jó lenne ha növekedne a táblázat a másik topicban.
Szívem szerint innen mindenkit törölnék az idén, hisz az esö elállt, de jön a nagy havazás...

Kata
Kata

Kedves Györgyi!

Engedd meg, hogy én is gratuláljak Neked! Egészséget mindkettõtöknek! Bár még csak egy párszor jelentkeztem, de mindig olvaslak titeket és nagyon boldoggá tesz, ha valakinek sikerül amire mindannyian vágyunk.

Puszi
Pukkancs
ui. természetesen mi is szorgalmasan próbálkozunk. :-)
Pukkancs

Haho Mindenki!

Pucur!

Most találtam meg a multkori válaszod, ahogy emil cimeket kerestem fotokuldésre. Valahogy átlapozott rajta a gépem.
Szóval onnan gondolom a PCO-t, hogy az UH eredményre ezt irták: "a petefészekben több apro tuszo (PCO?)". Ezenkivul a hormoneredményem szerint kicsit magasabb a tesztoszteron (3,2 nmol/l). Kulönben mindig sovány voltam, vérzésem minden honapban volt, de sokszor nagyon kevés.

Akinek találtam cimet kuldök egy fotót. Küldjetek nekem is!

Puszi Tücsi
Tücsi

Hali,

Néhányan tudjátok az elözményeket (emil). Rutintalanul hittem a doki "megérzésének". 36,9 - no comment
Lora

Jobb reggelt.

A címhez méltoan ma megint megjött. Valaki átírhatna.
Lora 14c 1cn és 25 év

Köszi, Lora
Lora

Györgyi!

Nagy gratula.+++++++++++++++++++

Caldea
caldea

Jó reggelt!
Tücsi!
Nekem is láttk az UH-n apró tüszõt de a laparon kiderült, hogy nincs PCO-m . Így hangzott a leletem: ...számos apró follikulusz mellett 1 15mm-es domináns tüszõ......
Én is kérek fotót: gabobali@freemail.hu

Breki, Kamilla!
Vettem tesztet kettõt is. De nem csináltam meg. A hõm biztosan a clostitól magas. Ma megyek UH-ra, az eredményt majd megírom. Remélhetõleg lesz a jobb oldalamon egy klassz kis tüszõ.

Gabó

Még jövök ám.
Gabómanó

Tücsi!

A sok apro tüszö még nem jelenti azt, hogy PCO-d van!!

Györgyi!

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép Vigyázz rá!!!

Lányok én is akarok fényképeket!!! Egyedül Katátol kaptam!

Krisztinka! Töled is akarok, mert nem kaptam meg!

Gaboka!KépKép

Remélem jobban vagy már Sajoka miatt!!KépKépKépKépKép

Lányok!!!!!

A télaponak a mozeskosarakat tessék kirakni!!Kép

OFF: képzeljétek szombat és vasárnap éjjel begörcsölt az epém. ilyen még soha sem volt. 4 orás kinlodás után egy ampulla nospa. Igy utolag már tudom, hogy nemm igazán volt jo ötlet tölem a nospa, de remélem a picurinak semmi baja!

Pucur
Pucúr

Jó reggelt!Kép

Megindult a havazás...és a babaesõKépKép

KépKépKépKépKépKépKépKépKép

Kamilla!
Happy Birthday To You!!! (ezt énekelve írtam..Kép)

Olyan jókedvem van...teljesen fel vagyok dobódva...KépKépKép
Jó volt a hétvégémKépKépKép

Krisztinka!
Köszönöm a képeket, Gabó szenzációs rajta, ahol a zebrit mutatja!Kép
Én sajna egyáltalán nem tudtam belépni a netre, és még nem is tudták beszkennelni a képeketKép
Talán ma..Kép

AncsiKép
Ancsi

Tücsi!
A sok apró tüszõ nem cisztát jelent, hanem petesejtet rejt, a ciszta akkor szokott keletkezni, ha nem reped meg a tüszõ, hanem vízzel (??) telik meg...aztán felszívódik. Jó esetben.

Nekem is küldjetek képeket
Kata, edelweiss...és akivel még nem taliztam:
Csokifagyi@primposta.com

Köszönöm!

Ancsi
Ancsi

Lányok!
Miért van minden üzi mellé írva, hogy Edit??

Amcsi
Ancsi

természetesen Amcsi=Ancsi

(remélem a tálibok nem látják meg..Kép)
Ancsi

Sziasztok Lányok,
Ma reggel ahogy jöttem dogozni, az Oktogonnál egy kismama hatalmas pocakkal és két kisebb gyermekkel álldogálva várta a földalattit és mit gondoltok mit csinált????????????
Dohányzott. Teljesen felidegeltem magamat, hogy lehet valaki ennyire felelõtlen, növekszik benne a baba plussz ott a két kisebb és õ pöfékel...
Na ez volt a mai helyzetkép...

a bosszús Breki

Ps.: Majd még jövök.
Breki

Sziasztok!

Remélem mindenki szereti a hóesést! Kép
Tegnap nagyából befejeztük a vizelevezetö csö lerakását, úgyhogy ma már nyugodtan eshet.
Nagyon szép lett a hótól a táj.

Ancsi!

Tegnap a férjem is észrevette, és elöször nem értette (pedig számítástechnikus), de aztán kiderítette, hogy az angol edit = szerkesztés -t jelenti. A célját még nem látom.

Lora!

Kép
De ha barna izé nincs, akkor itt a nyerö ciklusod!!!!KépKép
Akcióra fel, a kellö idöben!Kép

Beszti
Beszti

Üdv mindenkinek,
Ancsi, jót nevettem a félelmeden (Amcsi=Ancsi)!!!

Györgyi: nagyon gratulálok Neked, Nektek már biztosan gyönyörû lesz a karácsonyotok!!!!

Lora: sajnálom, mibõl gondolta a doki, hogy baba lesz?

Nagyon köszönöm a képeket, akiktõl kaptam. Névszerint: Marcsi, Barbara, Lora, Tünde. A héten újra kell scannel-tetnem a képeim, mert új rendszert tettek a gépemre, ami miatt a régieket nem akarja megnyitni. De azokból küldök ám!! Lora: a címlista nagyon jó ötlet volt, köszi!
Viszont nem kaptam csoportképet :-(( Elküldené nekem valaki?

Gabó: jobban érzed magad? Gondolom most nem volt túl jó a hétvégéd.. Nem akartok majd új kutyust? Mi megpróbáltuk annak idején: kb. fél év volt mire el tudtunk fogadni, de ma már Õ a család új szeme fénye!

Sok puszi és igyekszem ma sûrûbben írni!
Viki26

Edelweis!

Köszi a képet, tök aranyos!KépKép

Ancsika!

Ha már ilyen sziporkázoan jo kedved van, akkor légyszi nekünk is nyujtani belöle egy kicsit!!KépKépKépKép

KépKamillaKép

Nagyon Boldog Szülinapot!!!!!

Pucur
Pucúr

Jo reggelt Mindenkinek! Koszonom a szulinapi jokivansagokat Kép
Meg leszek,

kamillla
kamilla

Sziasztok!

Megjöttem én is. Mindenkinek nagyon köszönöm a képeket.

György!
Hatalmas garatula! Nagyon vigyázz magatokra. KépKépKép

Kamilla!
Boldog szülinapot!

Tegnap amikor a gyertyákat elfujtam én is kívántam valami hatalmasat! Gondolom azt is ki gyõzitek találni, hogy mit. KépKép
Valaki javítson ki légyszi a listán légyszi 32 évesre. Hiába, telik az idõ. A Nagypapim vigasztalta mindig azzal a szülinaposokat, hogy ne is izgassák magukat, mert 1 nap alatt sikerült 3 évet öregedniük. KépKép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Beszti, Marcsi!

Jó az e-mail címetek? El akartam küldeni a képet, de visszapattant. Lehet, hogy megtelt a postaládátok?

Edelweiss
edelweiss

Haliho Lanyok!

Tucsi! Nem tudom megnyitni a kepet amit kuldtelKép

Marcsi, Kamilla, Barbi: toletek megkaptamKép

Gyorgyi! Itt is nagy gratulaKépKépKépKépKépKép

Vanda: udv koztunk, erezd jol magadKép

Talista! Valaki dobjon egyet, mert mar regen elvesztemKép Babanetes listat szerkesztem, rairok mindenkit akinek megtalalom a cimet, vagy elkuldi nekem. urbano@budapest.hu

Majd meg jovokKép

Pusssz: orsoly
orsoly

Caldea! En is kerek kepet, leci-leci-leciKép

Kamilla, Edelweiss bolodg szulinapokatKép

orsoly
orsoly

Listan szerepelnek: Moni, Monchy, Pucur, Kriszti, Andy, Marti, Klari, Ancsi, Lotti, Gabo, Gyorgyi, Lora, Szami, Edelweiss, Marcsi, Edi, Viki26, Kamilla, Barbi + en. Szal jo sokanKép Kerem a tobbiektol is a cimeket, es akkor mindenkinek elkuldom, es mindenkinek megleszKép

orsoly
orsoly

Szép jó reggelt mindenkinek!

Csak beköszöntem, megyek olvasni, mert látom frissek voltatok ma.

Csilla!!!!
Mail ment!

Kata
Kata

Orsoly: az en e-mail cimem

kamilla25@freemail.hu

Edelweiss: Neked is Boldog Szulinapot! Kép En 26 lettem, szinte hihetetlen Kép

kamilla
kamilla

Edelweiss!

Próbálkozz újra, már kicsit ürítettem postládámon.

Beszti, Edus!
Köszönöm a vigasztaló szavakat. Duphastont csak annak kell szedni akinek alacsony a progiszintje.
Hetvegen egesz jo volt a kedvem, elfoglaltam magam a hobbimmal, meg hazajött aéfrjem, ui. 9 napig szalma voltam. Elég rossz volt, de ha este nem volt kihez szolnom, es mar nem akrtam senkit se telefonon zavarni, beléptem ide a babanetre.

Barbi!
nekem mensesnél is szokott fájni egy kicsit a derekam, meg esetleg hó közepén is, és olyan mintha leszakadna a derekam, de plusz még köhögési ingerem is van, úgyhogy a fájdalomnál 1-2-t szoktam köhinteni.

Tücsi, Barbi, Timi!
Köszönöm a képeket, nagyon klasszak.

Kriszta!
a csatolt képeidet amikor meg akarom nyitni azt irja ki a gép, hogy nem tartalmaz semmit.

Györgyi!
Nagyon örülök és gratulálok nektek. Vigyázzatok magatokra, és várjatok bennünket a másik topicban.

Marcsi
Marcsi

Orsoly!

A múltkor (nem tudom melyik nap), küldtem az e-mail címedre név, telefonszám, e-mailcímet. Nem kaptad meg?

Edelweiss!

Tudtommal jó. Leglábbis tegnap a Loratól megjött a címlista.
De még egyszer leírom: beszti@vnet.hu
Boldog szülinapot.

Kamilla!
Neked is boldog szülinapot.

Beszti
Beszti

Hát itt vannak a hópelyhek!
Nyissuk ki a topic ablakát, hogy mindenkire jusson egy icipici hópihe.... KépKépKépKépKép

Gabó!
Én is ma voltam UH-on a férjemmel. Olyan jó lett volna találkozni, de látom elkerüljük egymást. Kép

Amcsi! Vagyis Ancsi! KépKépKép
Képek elmentek.

Csilla!
Teljesen elpirultam KépKépKép
Szívesen, máskor is.

Kamilla!
Boldog szülinapot!!!!

Kata
Kata

Láááááááááááááányoooooooooooooooooook!
Hát itt vagyok! Mejöttem az üzleti utamról Prágából. Kicsit lefárasztott.

Györgyi!
Nagy gratula!

Vanda,
Üdv a körünkben, légyszi ne szájban mérd! Ugye tudod a szabályokat?!
Látogass el hozzánk gyakran.

KÉPEKET AKAROK ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉN IS!

Beszti,
Te kérdezted, hogy a derékfájás a peteéréses tünet lehet e? Nekem peteéréskor mindig szurkál az oldalam és a derekam is fáj Kép Úgyhogy nem kérdeztél hülyeséget.

Marcsi,
Kitartás, és ne búslakodj! Mosolyogj és hidd el minden rendben lesz :-

Nálam egyelöre semmi helyzet, hacsak az nem, hogy abbahagytam a hömérözést! Miért? Hát azért, mert tökre idegesített. Már 5 hónap eredménye van meg, most úgy gondoltam egyet igazán kihagyhatok. És láss csodát! Sokkal kevesebbet gondolok a baba projectre mint korábban :- . Szóval sikerült "leszerelnem" magam agyilag.

Most megyek, pusszantás,
Moni
mj

Sziasztok!

Azt hiszem mostmár mindenkinek elküldtem a képet, akinek tudom az e-mail címét.
Beszti! Igazad volt, én írtam el a végét. Nem tudom honnan szedtem, hogy tvnet-es.

Orsoly, Kamilla, Beszti!
Köszi a jókívánságokat!

Moni!
A Te címedet tudom???

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Beszti! Nem kaptam meg, de most az emilcimet beleirtam marKép A telefont meg kuldd el, ha gondolodKép

orsoly
orsoly

Lányok!

OFF
Láttátok, hogy már regisztrálni is lehet? Mert eddig tudtommal nem lehetett.

Edelweiss
edelweiss

Jo reggelt!Kép

Vanda
Udv, a csapatban,itt jobaratokra lelszKép

Gyorgyi
HuraaaaaaKépjajj de orulok neked!!

Lanyok
sajna most nagyon sok a a munka,nagyon ritkan fogok jonni!A tuneteim meg mindig megvannak de a hom olyan alacsony,hogy az kriminalis,viszont egyfolytaban emelygek meg cickofajas meg hasonlok!?Hat ebbol mi lesz!?
Igyexem jonni!

puszi Krisztinka
kriszti

Szióóó,
megkaptam a képeket, nagyon köszönöm! Olyan jó látni Titeket! Igyekszem minél elöbb elküldeni a saját fotómat, ma otthon elõtúrom a képeket.
Nagyon boldog szülinapot Kamilla és Edelweiss! Ugyan mit kívántatok a gyertya elfújásánál...?
Hol volt az elõzõ találka, egy étteremben? Melyikben? Olyan sok finomságot látok az asztalokon.

Puszi
Viki26

Orsoly!

Kérem szépen email címlistát.

Marcsi
Marcsi

Csajok!

Ezt az információt szereztem a jõ ébredési hõmérsékletrõl:

1. Kozepidoben nehany tized C homersekleteses
2. Ezt 48 oran belul 0.40-0.80 C homersekletemelkedes koveti ugy, hogy az eberedesi homerseklet legalabb 12 napig 37 C felett marad.

Nekem hasonló a serophen óta, persze tudjuk hogy a hõmérõzés nem a legpontosabb vizsgálati módszer de azért sok infot nyújt.

Marcsi
Marcsi

Lányok,
Megkaptam a képeket és a címlistát is köszönöm.
Valamilyen oknál fogva én nem tudok mindenkinek küldeni mi lehet a baj, nem tudjátok?

Breki
Breki

Lányok !

Köszönöm a képeket !

Valaki rakjon le a lista aljára. Ma vagyok a 4. napon.

Köszönöm !

Szami
Szami

Akkor ugye jol tudom, hogy mikor homerseklet eses van kozepidoben (menstruacio elott kb 14 nappal), akkor kell akciozni?

kamilla
kamilla

Orsoly!

Kérek egy mail címet!

Caldea
caldea

Sziasztok!

Tudjátok, hogy már napok óta nincsen lista, úgy el voltunk foglalva a fényképekkel?
Valaki világosítson fel légyszi, hogy kell azt a szép kis tabellát csinálni! Átvariálták a formázás menût, angolul meg sajna annyira nem tudok, hogy könnyen kiokosodjak.

Edelweiss
edelweiss

Caldea! urbano@budapest.hu

Breki! KI kuldott neked cimlistat? En biztos nemKép Vagy mas is csinal ilyet? Szoljon am, mert nem akarok feleslegesen dolgozni! Breki, a te cimed meg nincs rajta, mondasz egy emilcimet?

Marcsi es mindenki! Meg varok mondjuk szerdaig, aki addig mond cimet, azt rateszem, aztan elkuldom mindenkinek aki szerepel rajta. Oke igy?

Pusssz: orsoly
orsoly

Orsoly!

Küldetem két mélt, remélem megérkezik, mert innen úgy tünik elment.

Beszti
Beszti

Ne szidjatok nagyon, ha elrontottam, jó? Lementettem excel file-ba. Ha valahol nem jó, dobjatok meg egy emillel.
edelweiss@freemail.hu

<pre>
Monchy 3c 61 cn Budakeszi 32 év
Márti 10c 54 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 53 cn Salgótarján 23 év
Tücsi 13c 52 cn Debrecen 32 év
Klari 6c 46 cn Budapest 31 év
Melinda 5c 43 cn N-o. 26 év
Kisvuk 3c 41 cn Svájc 27 év
Kriszti 15c 35 cn Galgamácsa 29 év
Edus 2c 31 cn Svajc 25 év
Edi 8c 28 cn Maglód 33 év
Sien 14c 27 cn Budapest 28 év
Lora 13c 26 cn Várpalota 24 év
Éva 30c 24 cn Nyíregyháza 26 év
Djeszter 4c 22 cn Budapest 29 év
Ildi 8c 19 cn Szekszárd 21 év
Cipomama 2c 18 cn Los Angeles 35 ev
Moni 7c 16 cn Törökbálint 28 év
Gyöngyöske 2c 12 cn Miskolc 30 év
Ancsi 3c 11 cn Adács 27 év
Edina 10c 11 cn Coimbra 23 év
Gabó 31c 10 cn Miskolc 27 év
Marcsi 2c 9 cn Budapest 27 év
Edelweiss 7c 7 cn Szeged 32 év
Kamilla 3c 5 cn Budapest 26 év
Szami 10c 4 cn Budapest 30 év
Lora 14c 1 cn Várpalota 25 év
</pre>

Edelweiss
edelweiss

Szia Orsoly,
Én Lora-tól kaptam egy címlistát Ti nem?
Az én emilem: b_krysz@hotmail.com (b és a k betú között középen aláhúzással)!
Sõt nekem a Csilla még képet is küldött illetve a Barbitól Calgaryból kaptam képeket!
Én is szeretnék a Te listádra felkerülni és ha gondolod elküldöm Neked azt a listát amit nekem küldött Lora. OK?

Lányok,
Egyre rosszabbakat olvastam a net-en a másodlagos vérzéskimaradásról tabletta szedés elhagyása után, a jóindulatú daganattól a hormonháztartás teljes felborulásáig. Szörnyûûûûûûûûûû.
Szerintetek hány nap a normális ha nem jön meg én ma a 40. napon vagyok, terhes az nem vagyok mert tesztel kizártam (és nem is lehetek). Mennyi idõbe telik míg rendezõdik a hormonháztatásom?Tudom, hogy türelmesnek kellene lennem, de azzal nem árthatok, nem válok azáltal meddõvé?
Teljesen kétségbe vagyok zuhanva, a doki türelemre int és ismételt prolaktin viszgálatot írt ki, de ogy legyek türelmes ha tudom, hogy ez nem egy normális állapot???

Breki

Breki
Breki

Lányok!
Olvasni még ma nem tudtalak titeket, úgyhogy akit érdekel megírom mi volt UH.-n
Bal oldalon 22mm es domináns tüszõ, ami akár lehet ciszta is, mert a 10. naphoz képest elég nagy az a 22mm. Endo: 7mm.
Diagnózis: Ha nem tudjuk, hogy ciszta-e vagy tüszõ akkor úgy kell kezelnünk mintha tüszõ volna. A bal oldali petevezetõm össze van nõve, de a doki szerint át tud vándorolni a petesejt a megfelelõ helyre. Gondoltam biztosan nem lesz most sem inszem. De lesz! Ma este Profasi 5000, és szerdán reggel INSZEM. Na gondoltam én ha ebbõl baba lesz akkor ahhoz tényleg csoda kell. ÉN bízom a dokim döntésében. Aggódom, hogy mi van ha ciszta.Kép Kisség feszült vagyok ma. A hõm még mindig magas, de elfelejtettem megkérdezni a dokit szerinte ez mi. Lehet a cisztától?

Gabó
Gabómanó

Breki! Szerintem Lora azt kuldhette el, amit en kuldtem neki nem reg (ha jol emlekszemKép). Most ezt a listat bovitgetem az "ujakkal", es majd ezt kuldom szet szerda magassagabanKép majd neked is megy, felvestelek a listabaKép

Gaboka! Na azert en remenykedekKép Bar igazabol nem ertem hogy miert csinaltat inszemet ha a rossz oldaladon van tuszo....de nem akarlak idegesiteni, a remeny hal meg utoljaraKép

Pussssz: orsoly

Ps: gyerekek, a kandallo csodalatos dologKép A paromat nem tudom rola levakarni...csak ul elotte es nezi a langokat, es neha leszur, mert nem figyelek a tuzre es Jujj, mindjart elalszikKép
orsoly

Breki!

Ne aggódj!

Ha esetleg még nem jönne meg, akkor a dokid biztosan fog csinálni valamit.

Azt olvastam, hogy ilyen esetben gyógyszeresen segítenek, hogy megjöjjön és utána ha kell, akkor a peteéréshez is.

Remélem, sokan olvasnak minket, akik még szedik a tablettát, és nem tudják, hoy milyen utólagos hatása lehet.
Kép

Gabó!

INSZEM????
Valóban?
Drukkolok, hogy ne ciszta legyen! Kép
Olyanról meg már én is hallottam, hogy átvándorol, de vajon hogyan? Remélem nálad is ez lesz a helyzet!Kép

Kriszti!

Mit jelent az alacsony höd?
Azt irtad korábban, hogy lehet, hogy a 30. napon volt mégis az ov., mert hogy utána emelkedett. Most akkor megint visszament? A 31. nap után mik a höeredményeid? (Légyszi... Hadd irjam bele az Excel táblámba!Kép).

Kamilla!

A legjobb állítólag az, hogyha a hö leesése elötti nap akcióztok. (Vagy még az is jó lehet, hogy a hö leesésének a napján reggel akcióztok, de csak akkor, ha utána nem kell felkelned.) Persze a hö leesése elötti napot csak akkor tudod jól elkapni, ha körülbelül azonos hosszúságúak a ciklusaid. Egyénként meg marad a kétnaponta akció, ami jó lehet.

Beszti
Beszti

<pre>
Monchy 3c 61 cn Budakeszi 32 év
Márti 10c 56 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 53 cn Salgótarján 23 év
Tücsi 13c 52 cn Debrecen 32 év
Melinda 5c 43 cn N-o. 26 év
Kisvuk 3c 41 cn Svájc 27 év
Kriszti 15c 35 cn Galgamácsa 29 év
Edus 2c 31 cn Svajc 25 év
Edi 8c 28 cn Maglód 33 év
Sien 14c 27 cn Budapest 28 év
Éva 30c 24 cn Nyíregyháza 26 év
Djeszter 4c 22 cn Budapest 29 év
Ildi 8c 19 cn Szekszárd 21 év
Cipomama 2c 18 cn Los Angeles 35 ev
Moni 7c 16 cn Törökbálint 28 év
Gyöngyöske 2c 12 cn Miskolc 30 év
Ancsi -c 11 cn Adács 27 év
Edina 10c 11 cn Coimbra 23 év
Gabó 31c 10 cn Miskolc 27 év
Marcsi 2c 9 cn Budapest 27 év
Edelweiss 7c 7 cn Szeged 31 év
Kamilla 3c 5 cn Budapest 26 év
Szami 10c 4 cn Budapest 30 év
Klari 7c 3 cn Budapest 31 év
Lora 14c 1 cn Várpalota 25 év</pre>

Sziasztok!
Itt a javitott lista. Csutortokon volt utoljara, igy eleg nehez volt kihamozni, hogy ki hol tart. Remelem azert sikerult. Sajnos nekem megjott. Szombaton. Nagyon el voltam keseredve, mert ugy szerettem volna, ha most sikerul. Baratom mamajanak nov 21.-en van szulinapja anyunak nov. 24-en nekem meg dec. 13. azt hiszem jobb ajandek nem lett volna, plane, hogy a nyaron halt meg baratom edesapja. Hat a termeszet nem igy akarta.Kép Azert remelem mar nem kell sokat varnom. Es remelem senkinek sem itt a listan.

Gyorgyi! Nagy gratula!!! KépKép Vigyazz magadra.

Ne haragudjatok, ha mostanaban nem jovok, de csutortokon mutottek a macskoszt es tok depis. Mert kapott gallert. Meg a mutet miatt is gondolom. Igy most ot pesztralom. Mert nem igazan hajlando inni es enni sem. Pedig, akik nalunk voltak tanusithatjak, hogy jo evo.Kép Hat most egy kicsit fogyni fog.

Klari
Klari

Drága Gabó!
Ne aggódj a tüszõd miatt! Lehet, hogy egy nagyranövõ bébi-kezdeményKép)
Úgyhogy hajráááá!!KépKép
Ezt a magas hõt viszont én sem értem! Mindenképp kérdezd meg a dokidat, hogy legalább ezen ne aggódj!!

Kata!
Képeket megkaptam, köszi! pusszKép

Találtam egy új jelet, csak egy próba: :|

Ancsi
Ancsi

Hát ez nem jött össze...pedig egy vonalszájú pofa lenne...lehet, hogy clipart is kell hozzá...

na, lássuk:
Kép

Ancsi
Ancsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?