Megérzések: én mind a 2 fiamnál lányt éreztem, úgyhogy már inkább tartózkodom az ilyen irányú megérzéseimtől.
) Mielőtt megfogant ez a bébi, határozottan kislányt szerettem volna, amióta a pocakomban van, azóta viszont ugyanilyen határozottan érzem, hogy édesmindegy.
"Közhelyesen" szólva, csak egészséges legyen.
Nekem ez a terhességem pont olyan, mint az előzőek, mondjuk én nem hiszek benne, hogy a baba neme határozná meg, főleg, hogy ennyi idősen (12. hétig asszem) még nem termel a szervezetük nemi hormonokat.
Meg én tudok olyat, nem egyet, hogy mondjuk fiú-lány-fiú érkezett, és mégis a 3. terhessége volt szar anyukának.
hányós, szenvedős kismamik:
tegnap egy remek doktornőtől kaptam rehidráló folyadékot, és egy másik gyógyszert, ami a gyomorhurutot szünteti meg. + A lelkemre kötötte, hogy 2 b6 vitamin tablettát még azelőtt vegyek be, mielőtt felkelek. Éééééés: remek a gyógymód, komolyan mondom! Ég és Föld, ahogy ma érzem magam, illetve, ahogy az elmúlt hetekben voltam!
lauren-ügy:
lehet, hogy nekem van beteges üldözési mániám, de valahogy egyre kevésbé stimmel ez az egész: ma láttam meg, hogy nagyjából ugyanakkor, amikor Irina megírta, hogy megtalálta lauren fotóit, kaptam egy privit az egyik kismaminktól, aki - nyilván teljesen jó szándákkal!! - ugyanezt írta meg nekem, azzal, hogy neki valaki felhívta a figyelmét lauren tevékenységére. Ez az ismertelen jóakaró azt írja, hogy gyanús lett neki lauren, és innen már néhány perc volt csak, amíg rájött a turpisságra. - Néhány perc alatt? Hogyan?
Már az is fura, hogy miért rak fel valaki képeket - amivel azért mégiscsak könnyebb lebukni - ha nem a saját dolgairól ír? Oké, lehet, hogy ártalmatlan bolond.
De hogyan lehetséges, hogy valaki, akinek semmi köze a topicunkhoz, jön, találomra beleolvas, és sitty-sutty, 5 perc alatt leleplezi?
Bocs, hogy ennyit kattogok ezen az ügyön, de nem hagy nyugodni, főleg így, hogy még egy csavar került belé...
Vagy van télleg valami program, amivel fotók eredetét télleg néhány perc alatt ki lehet deríteni?
Egyébként ki az adminünk? Irina? Ő egyedül? - csak mert amióta robbant a lauren-bomba, ő nem írt, remélem nem vette el végleg a kedvét lauren a fórumozástól! (az én kedvemet kis híján...)
Goofyka,
nem kötekedni akarok, csak a helyzetedet segíteni: 2014. szeptember 1.-től a nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény értelmében minden 3. életévét betöltött gyermek óvodaköteles lesz, óvodai nevelésüket biztosítani KELL. Ez tehát országos érvényű szabály, tök mindegy, hol laksz, ez a szabály vonatkozik - egyelőre úgy néz ki - a következő évtől minden gyerekre. A parlament elfogadta, ha addig nem módosítják, ez lesz a szabály. Amit Te írsz, az teljesen igaz, ebben az évben még! Úgyhogy nem kell a ketteskéteknek 4,5 éves koráig otthon lennie.
kávé:
én még eddig mindenhol azt hallottam/olvastam, hogy napi 1 tejeskávé nyugodtan mehet.
Én szeretnék is majd inni, de egyelőre rosszul vagyok, ha csak rá gondolok (amúgy imádom).
Cigizni én cigiztem, de csak koca, és azt is rögtön letettem, amint kiderült, hogy nem vagyok egyedül a bőrömben.
Berci 2006.04.08. Boldi 2011.02.25.
Hármaskánk várható születési ideje: 2013.04.21.