Sziasztok lányok!
Nahát, micsoda hírekre jövök!
Gem,
nagyon-nagyon gratulálok! Gyönyörű család vagytok!
Gondolom, most nem nagyon vannak üres perceid, de ha egyszer lesz, légyszíves számolj be arról, hogyan telnek egy fiúval a napok 3 lány után.
Cas,
jaj, de örülök Nektek is!
Olyan jó lesz, meglátod. Ha sülve-főve nem is fognak együtt játszani Sebivel, de a nagy bátyó olyan dolgokat fog neki megcsinálni, ami miatt örök példakép lesz, hidd el!
Nyafi,
de jó, hogy új munka és hogy még szereted is...
Én is oda jártam, csak a BTK-ra. Jó kis munka lehet, amit csinálsz, ilyet én is elfogadnék egyszer majd...
Szilvia,
ti hogy vagytok az örök nyárban?
A fiúkák kis ügyesek már, s milyen nagyok! Kristóf meg már majdnem felnőtt itt a szemünk előtt....
hisz még kicsike volt, mikor először hallottunk róla...
Aki aggódik az éjjeli pelus miatt bárkinek üzenem, h ne tegye: Sári is pelusos még éjjel, holott nappalra már 2 éve nem.
Ő mindig mondja: jaj, már úgy unom, hogy mindig bepisilek. De mire iskolás leszek, kinövöm!
Edit,
jó volt rólatok is hallani ismét!
A szöszkeségeid gyönyörűek! És milyen jól áll Borónak a szemüveg!
Igen, a disznóhús-all. nem egy jó dolog, de nekem valahogy még mindig könnyebb lenne arról lemondani, mint a csirkéről, mert azt sokkal jobban szeretem.
Sokféle betegség mögött áll sertéshússel szembeni allergia...
Mi egyébként jól vagyunk.
A lányok nagyon elevenek, főleg Sári kész ördögfióka.
Lencsi egy cukorgombóc. Mindenben majmolja a nővéreit és minden nap rácsodálkozom a kis okosságaira.
Juli nagyon várja már a sulit. Egész jól olvas már, írással is próbálkozik. Sőt, mostanában fotóz rendületlenül. Így aztán néha rólam is készül egy-egy kép. Megörökít munka közben, teregetésnél, aztán megy makrózni a berendezett babaszobát pl., meg kérdezi időnként, h szertinem vakuval lenne-e jobb a kép...
Sári energiabomba. Folyton ugrál, rohangál és olyan koszos mint Tom Sawyer.
Viszont ha sikerül lekötni valamivel, akkor kiderül, hogy ő is szépen rajzol, meg nagy kedvence a mikro méretű gyurmafigurák gyártása.
Lenke nagyon nyitott, ismerkedős kiscsaj. Sárival időnként összekapnak, de nincs nagy baj. Fél éve húzósa volt a püfölési mánia...
Én meg mondhatom azt, h dolgozom, de igazából itthon vagyok, csak napi min. 4-5 órában horgolok, varrok, ötletelek, fotózok, ilyesmi...
Szeretem!
Puszi Nektek,
KM