Jó reggelt mindeninek!
Hogy a kérdésre válaszoljak : sajnos nem vagyok túl jól. Egy csomó bajom van!
1. Még mindig nem tudok aludni, és már érzem a kialvatlanság kellemetlen hatásait.
2. A hormonoktól, vagy pedig a hiperstimulációra kapott gyógyszertől állati székrekedésem van, nagyon szenvedek miatta. Sokszor nem tudom eldönteni, hogy a görcsök a beleimből, vagy pedig a méhemből erednek.
3. Rengeteget émelygek, emiatt pedig alig tudok enni, ami az IR diétának sem használ. Az elmúlt napokban nemcsak hogy nem tudtam 5-ször enni, de a 160 g szénhidrát közelébe sem kerültem. Emiatt viszont lelkiismeret furdalásom is van.
4. A leszívás óta használt crinone időnként távozik belőlem, és ijesztő, amikor tejeskávé színű. Sz. szerint ez nem probléma, mert a crinone-nak vannak ilyen tünetei és nem kell vele foglalkozni. Engem viszont mégis mindig megijeszt, mert a vetélések mindig barnázással kezdődtek.
Hát ilyen "remekül" telnek a napjaim, a férjecském pedig teljesen fel van dobva attól, hogy ilyen émelygős, kínlódós vagyok. Ugyanis eddig még nem volt ilyen!
Tudtok esetleg javasolni valamit a székrekedés ellen, mert ezzel szenvedek a legjobban?
Donoka :
Nem csodálom, hogy hiányzik a kis csemetéd, de megéri ez a kis kellemetlenség, meglátod!
Gyönyörű cserfes kisfiú!
Vicky :
Nagyon drukkolok nektek, hogy tényleg hamar sikerüljön (akár már ebben a ciklusban!), és ne kelljen megint bökdösni magad és rohangálni a BMC-be. Annyiszor hallottunk már olyat, hogy az első baba nehezen, aztán a következők pedig hipp-hopp összejöttek! Legyél te a következő!