sziasztok lányok!!!!
sziszo!
csak halkan súgom meg, h a túlstimu már fél siker, eddig aki túlstimus volt mind kismama lett, én is. hát a csoki ötlet nagyon jó, jöhetnek még a tippek, sajnos 8,5 lett a terheléses cukrom 120 perces értéke és keményen 145 g ch-ra vagyok ítélve egy ss katonatiszt főorvos asszony felügyelete alatt, akihez tartoznak a terhesek és vér komolyan veszi ám a dolgát. jó le is cseszett,h 2-kor miért nem vagyok már túl az ebéden. (mondjuk azért mert 1-re hívott be és 1 órát várta és ehhez fél egykor el kellett indulni otthonról
) drukkolok péntekre és az aggályaid tökre megértem, nekem is voltak. a múltat nehéz kitörölni. amúgy is a hormonoktól tök érzékenyek vagyunk mindenre, főleg a terhességi hormonoktól
donoka!
én habituális vetélő vagyok és én is akartam intézni ezt a táptalajt, de olyan gyorsan jött a lombikom,h nem volt időm elintézni. szerintem sz megjegyzése nem volt túl jól időzített, esetleg már előtte kellett volna mondani az aggályait. én a volt biológusommal beszéltem (akik azért több infót tudnak mondani remélhetőleg) és modernebb, mint a normál táptalaj, kevés még a visszajelzés, de akinek sikerült az ilyen táptalaj mellett, kis bika embriket kaptak vissza és nem vetéltek!!!!! szerintem bízz benne, hisz rosszat nem tehetsz vele,akkor nem forgalmazhatnák. sok sikert!!!
andrás!
te még szerencsés vagy, az én férjemnek jutott egy autós újság, mit saját bevallása szerint véginézett és nem pont azt a hatást váltotta ki ami kellett és egy keresztrejtvény újság is volt bent, de azt kihagyta. az ágyon megtalálta amit keresett, de furán össze voltak tapadva a lapjai, amitől hányingert kapott, így csak a borítót nézte messziről, amin egy kb 1970-ben fényképezett hölgy volt, amikor még a brazil gyanta nem volt divatos és akár a haja is lehetett volna, ami nem az volt
akkor kért segítséget, szerencsére tőlem és nem az arra járó hölgyektől amit én hősként meghoztam az újságostól. más segítséget nem tudtam volna adni a spájz méretű szobában 40 fokban szerintem mindketten fibrilláltunk volna.
thimmy!
emlékszel még rám, akkor volt az első inszemed, mikor nekem az első és utolsó lombikom a bmc-ben. drukkolok nagyon, majd most....... tuti lesz minden!!!!
andi!
hogy vagy?
évi!
de jó lesz, ha mentek haza!!!!! remélem srácok hozzák majd a formájukat
lesz zaba éjjel-nappal
van tejcid? tudod őket szoptatni?
most gyorsban magunkról: kispasim elég nagypasi a 28. héten volt 1800 g. sajnos mint írtam sziszonak gáz lett a terheléses cukrom és egy ss tiszt hölgyhöz kerültem, aki élharcosa a terhesek éheztetésének, vér komolyan veszi a dolgot, nincs aplelláta, nincs kakaós csigára még csak nézés sem!!!!! éhezés van, még jó, h csak 8 hétig. iszonyatosan alapos és csak azt tudom mondani, h az sztk-ban megkapom szinte ugyanazt a profizmust és odafigyelést, mint a mensben kaptam. igaz a stílus nem az igazi, de nagyon örülök, h ennyire komolyan vesz a doki. hisz tényleg az én és a gyerek érdeke. amúgy is azt vettem észre, h nálunk valahogy a terhesek kiváltságosak, mind időpontban, mind várakozásban, stb. én ezen el vagyok ájulva és nagyon szimpatiussá tesz az oda járkálásomat. mert a drnő csinált ám programot rendesen. ma voltam egy édes fiatal dietetikus nővérkénél, aki nagyon lelkes, nagyon trendi dolgokat mondott, tényleg még az ir diéta mellet is tanultam tőle. aztán vizeletet is kell vinnem és még szemészetre is elküldött és két hét múlva megyek hozzá vissza, szigorú súlymérésre és cukormérésre. itt csak az a komoly dolog, h botinál is ugyanilyen értékem lett csak ott nem jártam utána és a nődokim is cart rá, a gyereket az első 3 napban agyon szurkálták, mert nem tarottta a cukrát. most remélem ez nem lesz.
na jó hosszú lettem, ir-esek ellenőriztessétek a cukrot és az inzulint már a 12-16. héten, mert nem elég egyszer, mint a normál terheseknél!!!! nálam is úgy volt, h ellenőriztetem, de valahogy a dokim elfelejtette. és tartsátok a diétát!!!!!
mindenkinek sok sikert!!!!!!!!!