Új privát üzeneted érkezett!

Zafír, köszönöm, mi jól vagyunk. Hát igen, a nagy meleget én sem várom már vissza.
Ne aggódj, a csajok biztos bentmaradnak, amíg kell. És különben is együtt szülünk, nem? :D :D És remélem a kispasi sem jön előbb.

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Sziasztok.

Zafírkám:spontán kaptunk a tesókát.Hihetetlen annyi szenvedés után amit én is átéltem a kisfiamért.Egyébként már elmúltam 24 hetes csak a vonalzó ezt jelzi.Megvolt kedden a cukorterhelésem,eredményét még nem tudom.37+4 napra szültem Milánt hidegfront miatt az sem gond ám.Te meg a csajokkal erre felkészülhetsz mert az ikrek hamarabb jönnek.Jól olvastam hogy lányaid lesznek? Gratula érte,én fiús anyuka vagyok és maradok is az.

mirrmurka:hajrá,szoritok nagyon!!!!

Kép
Kép
melánia

Mirrmurrka: Mi volt vérvételen? Minden rendben ment? Gyere kérlek, ha hazaértél. Nagyon drukkolok, hogy délután szép magas HCG eredményt kapj. :) Csak egy tanács még (mert én ilyen okoskodó vagyok) Ha nem küldik 4-ig, akkor fel szoktam hívni a centrumlabot telefonon, hogy kicsit megsürgessem a dolgot. :)

Mné
mné

Melánia: Annyira nagy öröm látni, hogy a mesterséges megtermékenyítés után is van élet. :D Úgy értem, hogy sokan vagytok, akiknek a második baba spontán sikerült. :D Nekem is mindig azt mondja Paragi, hogy a következő terhességem spontán lesz. Az lenne aztán az igazi csoda. :lol:
Gratulálok a kisfiaidhoz. Igen, nekem 2 kislányom lesz. Eddig legalábbis úgy tűnik, bár ha más derülne ki, nem tudom mit csinálok a sok rózsaszín ruhácskával. :lol: Mikorra vagy kiírva? Hogy fogják hívni a kistesót?

Mirrmurrka: Merre vagy? Van már eredmény?

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Sziasztok Lányok! Itt vagyok!
Ma 9 re mentem már itthon is vagyok eredmény leghamarabb du....tényleg nagyon kedvesek a Hercegprímásban megkérdezte a n hogy hány embrit ültettek be aranyos volt s messze a legolcsóbb magán labor!!!
Mné: Szót fogadok ha 4ig nem kapom meg felhívm őket de legrosszbb esetben holnap reggel eredmény! köszi a jó tanácsot
Nagyon aranyosak vagytok hogy drukkoltok nekem!
Jelentkezem amint tudom az eredményt!!!! Imádkozzatok!!!
mirrmurrka

Mirrmurrka: Örülök, hogy minden rendben ment. :) Nagyon szorítok neked, és várunk a szuper hírekkel. :)

Mné
mné

Zafír:mi sem gondoltuk hogy csak úgy várandós leszek.Na jó,én mindig azt mondtam,hogy több lombikot nem akarok ha jön akkor jöjjön természetesen,és jött.Ahhoz képest hogy a Kaáliba azt mondták,hogy nekünk nem lehet gyerekünk :shock:
Mindegy Dévai apánk erre rácáfolt.Aztán meg Martin is.Dec.6. mikulás hozza a puttonyba.De egy kis hideg front és már szülök is hamarabb. :lol: Reméljük simán és gyorsan mint Milánt.
Mi is nagyon szerettünk volna kislányt de ez van.Rencsinek milye lesz,tudja valaki???
Szüléstől féltek-e csajok? Tudok valakinek valamibe segíteni?

Mirrmur:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melánia

sajnálom
mirrmurrka

Mirrmurrka: Nagyon sajnálom!

Mné
mné

Sziasztok

Melánia
Üdv újra itt! :D Örülök,hogy spontán babád lesz, látod mennyire keveset tudnak az orvosok. :wink: Gratulálok!
Mné
Mit sajnálsz? :shock: Mi történt? :oops:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Mirrmurrka: Ez most mit jelent?

Melánia: Rencsinek is kisfia lesz. Én még nem mertem belegondolni a szülésbe. Mi még azt sem tudjuk, hogy tudok-e simán szülni vagy császár lesz-e.

Zafír
zafir100

Kagyló: Mirrmurrka írta, hogy sajnálja. Erre írtam, feltételezve, hogy a lelet eredményre írta. :(

Mné
mné

Mirrmurrka, én is sajnálom, szorítottam Érted :( :( :(
mbetty2
Aszód

mirrmurka:SAJNÁLOM!!!! :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
melánia

kagyló:veled miújság??? Bevallom haloványak az emlékeim rólad. :oops:

Kép
Kép
melánia

Sziasztok Lányok,
Köszönök mindent!
Valahol mindenki aki belefog ebbe a dologba abban reménykedik hogy sikerül elsőre.
Tudom h nem en vagyok az első és nem is én vagyok az utolsó akinek nem sikerül, de nagyon fáj.
Az fáj a legjobban ha a kezdésre és a reményekre gondolok. Nagyon sok energiát fektettem bele és a nagyon nagy veszteség érzésen túl örülök hogy egyáltalán eljutottam idáig és nem estem ki már az elején mint sokan és ki tudott derülni hogy van petesejtem és hogy össze tudnak olvadni a hímivarsejtekkel és ezek a dolgok nekem fontosak voltak mert ennyire messzire még soha nem
jutottam és a tudás amit megszereztem fontos volt nekem.
Nagyon üres érzés.
Nem tudjátok mikor lehet újra menni? Honnan számolják a 3 hónap szünetet?
mirrmurrka

Mirrmurrka, nagyon sajnálom

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Mirrmurrka: Nagyon sajnálom. A 2 transzfer között 90 napnak kell eltelnie.

Zafír
zafir100

Mirrmurrka sajnálom! Minden egyes sikertelenségnél borzasztó veszteség éri az embert, de csak így lehet tovább menni, ahogy te is gondolod! Kitartást és lesz babó a pocidban!

Csajok, már annyiszor akartam írni....hihetetlen ez az év! Tavaly májusban én voltam az utolsó kismami...idén meg már megszámolni sem tudnánk!!! Szóval soha nem szabad feladni,mert vagy Dévisz költözteti be a pocakba a babákat vagy a csoda :))) Annyi, de annyi csoda történik mostanában,h ha rá gondolok is sírva fakadok!

Puszi mindenkinek!

bari6

Készül a babaszoba.Most szárad a festés......
:D :D :D :D

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Hahóóóó Lányok!

Mindenki eltűnt?
Akkor írok én. Most Szarvason vagyunk péntekig. Apa horgászik, én meg semmit sem csinálok. Illetve apa egész éjjel lógatott, most meg horkol :D . Nagyon meleg van, de legalább a szél fúj egy kicsit.

ölelés Nektek

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Era: Jó pihenést nektek. Itt van néhány szarvasi látnivaló: http://szarvas.utisugo.hu/latnivalok
Éééééssssss, betöltöttük a 27. hetet is. :lol:

Zafír
zafir100

Sziasztok,
Voltam D-nél beszélgettünk, jó kedvű kipihent csokibarna és sokat fogyott mondta hogy mert sokat úszott
azt mondta még hogy "erre a sok nőre rááldozta az alakját" hahahahahah

Szedtetek prednisolont? Mik a tapasztalatok???köszi
:lol:
mirrmurrka

Sziasztok,

az egyik ismerősöm szeretne menni D-hez. Tudnátok esetleg segíteni, ha most kér időpontot akkor kb mire kap?

Köszi:)))))

npgy
Budapest I. kerület

Kissé pang a fórum :(
3 napja sehol senki?
Mi megérkeztünk Szarvasról, szuper volt csak nagyon meleg.

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Sziasztok, szia Nóra, ha olvasod, megtaláltam a mi Marian Keyes könyvünket most adták ki elöszőr Magyarországon, címe: A legfényesebb csillag. Nem a lombikról szól, de nem lövöm le a poént, érdemes elovasni, ha mást nem a következő lombikos pihenés alatt :o) lélekerősítőnek...

A.
amaryllis921
Budapest XIV. kerület

Voltunk UH-n. Képet ma sem kaptunk :(
1300gr. a kismanócska :D

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Era: Nem is olyan kicsi Manócska. :lol: Az én lánykáim "csak" 1064 és 982 grammosak. :D

Zafír
zafir100

Szia Amaryllis, köszi az ajánlót! Megnéztem a neten a leírást, gyanítom, hogy megint jókat lehet rajta nevetni (is). :-)
Te már olvastad?
tttnora001

Sziasztok
Egy picit én is beugrok. :D
Mirrmurrka
Jót tett "apánknak" egy kis pihenés. :wink: Most szomorú lettem nekem olyan macisan jött be. :( :lol:
Era
Sajnos én ritkán jövök,a csajokkal lógok a fészen,ott csodálom a gyönyörű babákat,gyerekeket.Nagyon aranyosak,csak van amikor ott is olyan csönd van.Legközelebb keményebben kérjed nekem a képeket,olyan nincs hogy nem kapsz. :wink: Jó sokat nőt manócska,és gyorsan rohan ám az idő. :wink: :D

kagyló

Kagyló: azért nem kell félned maradt még rajta" fogni való:DDDDDDDDDD "
ja de jót nevettem
Októberben megyek újra szerintem addigra roborálódik:)))))))

Ti szedtetek már prednisolont vagy medrolt?
mirrmurrka

Mirrmurrka
:lol: :lol: :lol: :lol:
"Apánk" egy nagyon aranyos doktor bácsi. :D Akkor szorítok októberre! :wink:
Szedtünk prednisolont,szerintem mindenki kapott. A medrolt nem tudom micsoda. :roll:

kagyló

Kagyló: milyen rendszerben szedtétek mikortól mennyit????volt mellékhatása?köszi
mirrmurrka

mirrmurrka: ha jól tudom általában a második lombiktól adja D a prednisolont, és hozzá a káliumot.
most nem is emlékszem, hogy hogy kell szedni, vagy 2*1, vagy reggel 1, este 1/2, a káliumot hozzá másnaponta reggel 1!
Nem tudom milyen mellékhatásra gondolsz! Nekem mondjuk a stimuk alatt semmilyen mellékhatások nem jelentkeztek!
Ja a ciklus 3-4 napjától kellett szedni.
De ha indulsz októberben, akkor úgyis a gyógyszeres lapodon rajta lesz!

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Szia Zsuzsi!
Kérdezte tőlem egy lány hogy mekkora adagokat ad D. s ezt szerettem volna megtudni.
Hogy sikerült a nyaralás? Mész szeptemberben D.hez? Vagy már jársz is?

Képzeld akiről tudok 5 lány közül senkinek nem sikerült:( augusztusban:(((((((
mirrmurrka

Sziasztok!
Múlt héten kezdtem a stimulációt. Mennyire kell betartani a sótlan étkezést? stb. Ti hogyan csináljátok?
miltus
miltus
Budapest I. kerület

Sziasztok!
Egy ideje nem írtam mert fenekestől felfordult az életem, de remélem ez a változás hozd majd valami sokkal jobbat:)
Mirmurrka: Így utólag is nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. Szorítottam érted, értetek.
Én tegnap voltam Dévainál és holnaptól kell szúrni magam. Sajnos közben kiderült még az is, hogy nem csak a petevezetékem van elzáródva, hanem az egyik oldalon kisebb a petefészkem és ott már hónapok óta nem is volt peteérés. Apánk azt mondta, hogy arról az oldalról nem vár sok jót:( kb 10-15%ot jósolt a sikereességre, ami nem túl kecsegtető. De a remény hal meg utóljára és feladni nem fogom. Nem tudjátok véletlenül mitől lehet eza petefészek nyavaja?
Miltus te mivel szúrod magad és mennyit?
Hogy bírtok ennyi húst megenni egy nap?
kisbuddha
Budapest III. kerület

kisbuddha:
csütörtöktöl kellett reggel 75 gonal, 1/2 merional, este 1 costilbegyt, meg reggel-este 1-1 folsav. Tegnap voltam D-nál, és az adagomat lecsökkentette 1/4 merionalra mától. Se gonal, se costilbegyt nem kell. Azt mondta, hogy sok a tüszőm. Holnap megyek megint. Szorítok nektek! Neked mit kell szúrnod?
Azt hiszem kezd elmúlni a tűiszonyom
miltus
Budapest I. kerület

kisbuddha:
csütörtöktöl kellett reggel 75 gonal, 1/2 merional, este 1 costilbegyt, meg reggel-este 1-1 folsav. Tegnap voltam D-nál, és az adagomat lecsökkentette 1/4 merionalra mától. Se gonal, se costilbegyt nem kell. Azt mondta, hogy sok a tüszőm. Holnap megyek megint. Szorítok nektek! Neked mit kell szúrnod?
Azt hiszem kezd elmúlni a tűiszonyom...
Nekem lemegy egy nap 400-500 gramm hús, de nem olyan könnyen, már undorral gyűröm le. De muszáj! Inkább a nagyon sótlanság a rossz. Ti hogy bírjátok?
miltus
Budapest I. kerület

Nekem napi 1 clostilbegyt, 150 gonal és 1 met + folsav reggel este
kisbuddha
Budapest III. kerület

met=merional (hülyeségeket írok)
kisbuddha
Budapest III. kerület

Kisbudha: köszi hogy gondoltál rám:( majd októberben:) nem is kapsz sok gyógyszert és ne foglalkozz azzal hogy ici a petefészek majd megnő:D és ha nem akkor meg a másik petefészek szépen produkál:DDDDDmajd

Miltus: szerintem egy picit lehet sózni

STIMUS LÁNYOK EGYÉTEK A HÚST MEG A HALAT SOK ZÖLDSÉGGEL
már írtam hogy amikor nekem volt a műtétem jött egy lány akkora hassal hogy csak na és azt mondta hogy csipegeti a húst....súlyos hyperstimuja volt
Valakit a hyperstimu miatt meg le is állítanak és akkor kidobtál egy csomó pénzt és várhatod a következő hónapot, szóval hús hús hús főleg aki vékony alkat!!!!
Sokan vannak D.nél?????gondolom rengetegen

Mikorra tervezik a leszívást????
mirrmurrka

Kisbudha: Mi is 15%-os jóslatot kaptunk anno. Semmi sem lehetetlen. :D Nekem a bal (műtött) petefészkem mindig csak keveset produkált. Januárban elmentem talpmasszázsra és sikerült újra működővé tenni. :D

Mirrmurrka: Nem hiszem, hogy a hiperstimunak köze lenne a testsúlyhoz. Én viszonylag vékony alkat vagyok, mégsem volt soha hiperstimum, még akkor sem, ha egyszer-egyszer csak kevéske húst tudtam magamba tömni. A halat még nem hallottam, nekem Dévai mindig azt mondta, hogy a csirkét és a halat felejtsem el, minél vörösebb a hús annál jobb. Folyadékból viszont sokat kell bevinni. :D

Zafír
zafir100

Én erre a nagy sótlanságra nem emlékszem. Mondta D, hogy nem szabad sózni?
Én tömöm a húst, az első lombiknál, a 2. héten már herpesz lett a számon, olyan utálattal ettem, de ha még sótlan is lenne, nem tudom, megenném-e. Eszetlenül nem sózunk egyébként sem, de nélküle pocsék lenne minden.
tttnora001

D nem mondta a sótlanságot, csak az tájékoztatóban volt, hogy sószegény táplálkozás. Meg az is, hogy szénhidrátból is keveset szabad. Ezekről is megkérdezem pénteken.
Megeszek minden nap közel fél kg húst, meg 3-4l vizet, és mégis lehet hogy le kell állítani... Ma azt mondta, hogy haladunk a hyperstimuláció felé... :( Túl sok a tüszőm, túl vékony vagyok :(. Ma nem kellett semmivel szúrnom magam, holnap meg csak 1/8 merional. Ha minden jól megy hétfőn lesz a leszívás.

mirrmurrka: Sajnálom, hogy nem sikerült neked..
elég sokan vannak D-nél. Ma 4 leszívás volt, és sokan voltak UH-n is.
miltus
Budapest I. kerület

Lányok: dzsungelben vagyunk ez D. mindig elmondja kire így kire úgy hatnak a gyógyszerek. Én amiket írtam mind D.től hallottam az testalkatot a húst (a halat az egye aki már udorodik a többitől) és mindent szigorúan betratottam és én is túl lettem lőve folyadék a hasban s minden egyéb. És mégis végig tudtam csinálni.

Miltus!!!!!
Fontos a hús napi jó elosztása 2 óránként egyél egy adagot az nem jó ha ritkán sokat eszel, s a 0.5kg az szerintem neked kevés D. azt szokta mondani hogy vegyél 1.3 kg húst mert az mire összesül addig 1 kg lesz. A sót nem mondta nekem sem. Lehet kapni protein italt is ha nagyon nagy a hyperstimu akkor ezt is szokta javasolni. Nekem sokat kellett sétálnom van olyan lány akit nem fenyeget még hogy elpattannak a tüszők Őket futni küldi és mire eljött a leszívás napja eltünt a hasűri folyadék.
És hogy valami pozitívat is írjak egy kis hyperstimu segíti a beágyazódást...drukkolok tudnod kell D.mindig a legrosszabbra készt föl!!!!!
Hány tüszöd van? Ez az első lombikod?
Van kiugró tüszö vagy szépen együtt nőnek?
Nem lesz gond!!!!!!
köszi a jelentést én majd októberben megyek gondolom akkor is fürtökben apáciensek....
mirrmurrka

mirrmurrka
Köszi a biztatást, és a tanácsokat. Holnaptól 2 óránként eszem a húst (eddig napi 3x ettem). Nekem nem mondta, azt, hogy többet kell venni, mert összesül, de ha belegondolok, jogos... mostantól erre figyelek. Nekem semmilyen sportot nem mondott, csak hogy minél többet mozogjak. Azért tornázok itthon.
Ez az első lombikom, még nem vagyok tisztában mindennel. 15 tüszőm van, arról, hogy van-e kiugró, nem mondott semmit (sorolta a méreteket de nem nagyon figyeltem, csak számoltam) Mekkora lesz a tüsző kb a leszívásnál? Még azt mondta, hogy endometrium 10 ez mit jelent? erre mondta, hogy haladunk a hyperstimu felé.
Neked mennyi tüsződ volt? és hanyadik lombikod?
De jó, hogy itt vagytok, és tudtok tanácsokkal, segítséggel szolgálni :)
Kösziii
miltus
Budapest I. kerület

Miltus: ezek csak az en tapasztalataim, egy kicsit más a stimu mindenkinél ne félj nekem Peragi csinálta a lombikot és Ő is egyfolytaban azt mondogatt ahogy nem tudja mi lesz ebbol a ciklusbol meg lehet h le kellene állni én meg mondtam neki h nyugodjon meg megyünk tovább:) persze ha naogyon nagy a baj nem engednek szóval addig ne aggódj!!! Nekem is nagyon sok volt csak nekem a második uh-n már egy kivált a csapatból és ha az kipukkad akkor viszi a többit is és vge a ciklusnak. En ere kaptam 7db injekciót de egy másik lány akivel műtöttek 14 kapott az első lombikjánál...nem érdekesek a számok csak legyen eredménye!!!! A végén nekem 11 szívtak le 5 termékenyült meg és 2 ültettek vissza a többi 3 valahogy lemaradt....ez van és hat sajnos nem sikerült, de legalább idáig eljutottam. Valban nem ritka a leállítás, de veled nem lesz a sok sok sejtnek 2-25 tüsző számít!!!! Nekem a hasamban lévő vízzel volt a gond!
a 10 mm nagyon jó az endometrium a méh nyálkahártya
valakineksajnos az sem vastagszik eléggé ugy tudom 7-8mm már jónak számít et Te túl is szárnyaltad:D már most, nekem a beültikor 14 mm volt.
A víz ellen én sétáltam nagyon sokat mert akkor kipukkanás veszély sincs annyira....én is ezt egy másik lánytól hallottam Ő is eltüntette a vizet:D mondjuk en tornázni sem tudtam volna mert ülni sem nagyon tudtam a 10 naptól kezdve mert akkor már nagyon sok tüszö volt a hasamban és nem tudtam ülni furcsa szokatlan érzés volt.
cetrotidot nem kapsz ondolom mert nincs kiugró tüsző ennek örüljél ám! Jó vagy ebből baba lesz!!!!!!

első lombik
25 körül de nem nagyon emlékszem az inszemjeim 25-30 körül voltak de itt nem kaptam csak gyógyszeres lapot és annyira a vízre koncentraltam hogy teljesen elfelejtettem hogy miket mondtak meg leszívás előtt csak annyit mondtak hogy sok tüsző van:DDDD.
Altatástól ne félj!!!
Víz nincs a hasadban???Kérdezz rá!
Hanyadik ciklusnapon vagy???
Én is a többi lánytól tudok mindent a 2-4 órás várakozások alatt kitanulja az ember a "szakmát"de nincs sablon minden eset más!!!!!!!!Ezek csak az én tapasztalataim.
mirrmurrka

köszi a biztatást!!! ma vagyok a 12. ciklusnapon, holnap megyek UH-ra. Eddig még nem mondott D vizet a hasamban, de holnap rákérdezek. A holnapi lesz a 3. UH. Kíváncsi vagyok, mi lesz, remélem minden ok lesz. Végülis érthető, hogy a legrosszabbra készítenek fel a dokik. Csak aki először megy, az egyből beparázik. Remélem sikerül minden!! holnap írok, mi volt.
miltus
Budapest I. kerület

Miltus: szerintem holnap már vérvétel is lesz uh után, D. szereti ha kérdezgetnek Tőle persze a női butaságra nem jól reagál:DDDDnekem is sikerült MKB bankos szálmát kérnem a magam nevére a férjem spermavizsgálatáról hát nem tudod elképzeli milyen arcot vágott.......huhanagyon ciki:DDDDD
nekem 17 napon volt punkcio szóval nyugi van még idő de valakinek már 13 napon műtét.nyugi mert ha stresszelsz az nem tesz jót a tüszőknek!!!
mirrmurrka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?