Sziasztok!
Judit; örülök, hogy köztünk vagy, és meglátod, az írás egyre gyorsabban fog menni, főleg, ha zárt topic leszünk, szabadon írhatsz, nem kell "cenzúrázni"
Ircsi; szép nagy a pocakod, látom szépen alakítják a kuckót a lurkók odabent
Éva; mi újság Veled? Hogy bírod a frontokat?
Rebelen; annyira szép vagy, csak úgy ragyogsz. Öröm Rád nézni. És ahogy elnézem, csak a pocakod nő
Te dolgozol még?
Viki; Sajnálom, hogy nem voltál jól tegnap. Biztosan volt valami a levegőben, mert én is vacakul voltam, de nekem az allergiám tombolt Délután már nem kaptam levegőt, folyt a könnyem, két szót nem tudtam kommunikálni senkivel. És a lapockám is iszonyatosan tropa volt, de este megmasszírozta a párom, így mára egész tűrhető. Használd ki a táppénzt, és pihenj, olvass, az életben soha többet nem lesz ennyi szabadidőd, használd ki!
Tündi; örülök, hogy Rózi jobban van, és végül használt a kenegetés. Én is várom az őszi időjárást, az esőt. Tegnap a munkahelyem volt egy nagy zuhi, olyan jó volt. Már várom a következő adagot
Éjjel nálunk is csak csendes kis esőcske volt, és nem hűlt le a levegő
Nekem nincs csík a pocimon, pedig a várandósság elején látható volt halványan (lehet, hogy a progeszteron pótlás miatt). Egyik várandósságom során nem volt csíkom amúgy, úgyhogy nem is csodálkozom.
Lili;
Kata; ne is mondjátok a fogorvost, nekem is kéne menni ellenőrzésre, de olyan macerás. Kb 1hónapra előre adnak időpontot, és akkor is várni kell egy csomót. Az időpont csak arra jó, hogy aznap tuti bejuss a dokihoz (nagyon jó orvos SZTK alapon, ezért az egész város hozzá akar bejutni
)
Dana; a cukros lötyit nekem is a kórházban keverték össze (nekem csak citromot és vizet kellett vinnem), pár csepp citromot rakott csak bele a hölgy és ott állt fölöttem, hogy egyszerre megigyam a 3dl szirupot. Maradt egy kevés a pohár alján, de azt is ki kellett kanalazni. Az ivászat után kb 10 múlva azt éreztem, elájulok, hiába ültem, minden bajom volt, zsibbadt a kezem, nehéz volt a fejem elég vacakul éreztem magam, de aztán szépen lassan elmúlt. Ittam sok ásványvizet (nekünk azt lehetett inni) és szerintem az kicsit oldotta a tömény cukrot. Vigyázz ezzel az alacsony vérnyomással, nehogy baj legyen!
Izisz; figyelni kell, mert megváltozott a munkatörvénykönyve, és aki ezután szül, annak nem jár már a gyed/gyes alatti időre a szabadság. Nehogy elvesszen a most felgyűlt szabadságod!!Szerintem járj inkább utána, nehogy rosszabbul járj így!!
Mi jól vagyunk, KisManó nagyon él odabent, már nagyon erős
. A lapockafájdalmán és a lábdagadáson kívül semmi probléma, jó lenne, ha ezeket is meg lehetne szüntetni, mert még 10 hétig dolgozom.
Ez a fránya álomkór nem akar szűnni. Ti hogy vagytok ezzel?
Kérlek, segítsetek, az előző hozzászólásomban írtam, hogy lightosan, de diétáznom kell, nehogy elszálljon a cukrom. Aki tapasztalt, írja meg nekem, mire figyeljek, mert most csak a saját tanulmányaimból próbálom kiokoskodni... Előre is köszi.
További szép napot mindenkinek!