Sziasztok, en is reg voltam, nyaraltam, korhazban voltam, meg egyebek .......
Szivi:
((((((( nagyon sajnalom, drukkoltam erted, hogy sikeruljon, hogyan tovabb ???? IR-re teszteltek mar ? Miert nem fejlodtek az embriok, erre mit mondtak ?
Szitron : ott volt az a baba mindig, csak jol elbujt a kis huncut
))))) Gratulalok neked, ilyen szep HCG-vel el sem hittem mikor irtad, hogy nincs ott a petezsak, tudom onzon hangzik, de ne nekunk szivodjon fel az a kisbaba, ha mar ennyit kinlodunk, hogy a pociba keruljon ........ Ott volt o mindig, es maradni is fog, higgyel benne, es ne aggodj, en tudtam, hogy sikerulni fog, es meglatod nem lesz semmi gond, mikor fogsz szulni ? ???
))
Suti: neked kitartast az utolso hetekre ,nagyok mar a babak? Mindjart szulsz ha jo lemlekszem, azt a par napot ki lehet birni a korhazban.....
Fo a babak egeszsege, es a tied .....
Nalam hirek: mint gondolom tudjatok , eddig minden nogyogyasz azt mondta, hogy tokeletesen egeszseges vagyok, nem ertik miert nincs terhesseg, mar evek ota.
NA en most mar ertem: megoperaltak es kivettek a bal petefeszkem es a petevezetot, mar ami a bal petefeszkembol meg maradt, szetvagtak a bal oldali osszenoveseket ez fokent a beleket erintette, a jobb petefeszekbol kivagtak a csokicisztat, a mehtarto szalagokrol az endot, a huvely es belek kozotti endot eltavolitotak, a mehbol kivettek egy polipot, es kivagtak egy miomat. Az osszenott beleket, mehet es jobb petefeszket illetve petevezeto szetvagtak, szoval minden a helyere kerult, az osszenovesek kilencvennyolc szazalekat sikerult szetvagni.
Szitron: tenyleg szuper ugyes ez a doki, jo volt, hogy lezerrel mututtek, mar a mutet utan sem volt semmi fajdalmam, es most sincs, ithon fekszem es gyogyulok, mert azert erzem, hogy a seta meg nem megy es az ules sem. Negy het mulva kontroll aztan megbeszeljuk hogyan tovabb, eddig nem kaptam gyogyszert az endora, probalom tartani a dietat.
Kicsit csalodott vagyok, hogy ot even keresztul senki nem vette eszre, hogy ilyen sulyos foku az endom, mondjuk fajdalmam az nem volt egyaltalan, de az ultrahang es manualis vizsgalat kellett volna, hogy mutassa az eltereseket
((((
Es nem orulok az endonak sem, dehat ez van, probalom tartani a dietat, es minel elobb kezdeni a kovetkezo lombikot, nem szeretnek megegy mutetet.