Új privát üzeneted érkezett!

Vollard!
+4 nap volt a kiírthoz képest. De + 4 hétnek tűnt.. Kép
Hogy is mondta a doki? " Menjen haza és szeretgesse meg papát." Hát valahogy így. Használt. Kép
neet
neet

Neet!

Szopipárna egy kifli alakú izé amiben a töltelék apró hungarocell golyócska (a mai modern nevét nem tudom)valami polystiroll.Állítólag azért jó mert antiallergén,felveszi a testvonalát és egyáltalán olyan jópofa.Mi már most szeretünk rajta fetrengeni SomávalKép
Eszter egy tünemény!

jucus
20170114224602

Zanza!
Én is nagyon gratulálok nektek!

Tényleg érdekes, hogy szinte mindenki a kiírt időpont után szül! Lélekben én is készülgetek, hogy esetleg elhúzódik a dolog!

Köszi a krémtippeket a hátfájásra! Papát elküldöm a patikába!

Ildi(37+3)
ildi76

Monesz!

Hova tüntél? Kivel leszek én egy szobában???
ildi76

Szopis párna nekem is van . Szerintem nagyon jó !
Én most azzal alszom , kényelmes !

Kép
Kép
greenolive

Fibi, Zanza!

Nagy, nagy gratula!!! Kép Kép Annak idején én is 2700 grammal születtem. Kép

r
ruzicsky

Sziasztok,

Nagy nagy gratuláció az újdonsült anyukáknak és apukáknak az egészséges gyönyörű babákhoz.

2700 gr. nem is olyan kicsi, én is annyi voltam. Pillanatok alatt beszopizza a megfelelő mennyiséget meglátod.

Kiírt időpont, szerintem az egy találgatás eredménye nem? Nálam tuti nem az lesz már most tudom, hogy 1 héttel minimum később fogok szülni. Bébimet lefokozták egy héttel, úgyhogy most vagyok még csak 16 hetes. Igy nem lehet meg a kiírt időpontra, legalábbis remélem, mert az már a koraszülés határait súrolja, azt nem szeretném.

"irigykedve" nézem a babócákat. Hú, de jó lehet már kézben tartani a csöppségeket...

Kérdésem: terhes tornára kell beutaló?

Johanna

Kép
Kép
johanna1975

Johanna !

A dokidtól kell egy beirás a kiskönyvbe , hogy engedélyezi .

Kép
Kép
greenolive

Sziasztok!

Elöször is elnézést Fibi, hogy csak magamra gondolva nem gratuláltam Bálinthoz.

Köszönjük a gratulációkat, nagyon kedvesek vagytok.

A szülésrQl annyit, hogy 30-án az orvosom bent tartott, mert UH szerint kevés magzatvíz volt. Nst-n minden rendben volt, bQ egyujjnyira nyitott méhszáj. Este 8-kor elkezdett görcsölni a hasam 30 percenként, 10 után csináltak nst, ahol mondták,hogy ez talán az is lehet. Másfél órás alvás után semmit sem éreztem, vissza nst-re. Minden rendben. Újabb másfél órás alvás után megint semmi. Reggel vizsgálat: bQ kétujjnyi méhszáj. Oxitocin-teszt: 3 órán keresztül kaptam fájások gyenge mensis görcsként, de nem szabályosak. Másik orvos be, vizsgálat vadállatias, 3 ujjnyi méhszáj lett az eredmény + "spontán" magzatburok repedés. Fájások vígan bírhatok. Negyed 3-kor bevonultunk a szülöszobába, párom kiprobálta a labdát, le se akart szállni róla. Kép
Fájások rendszertelenek újabb oxitocin. Fájások már durvulnak, gyerek feje nagyon lent. Székelési inger 3 ujjnyi méhszájnál. Párom riadoztatta az orvosomat és Verát Kép. Felkészülés a szülésre, nem tudom mennyit kellett a kitolási szakaszban szenvedni, fájás gyengeség még mindig, babát az orvos nyomta ki Kép, de majdnem megusztam a gátmetszést, de baba elfáradt és minél elöbb meg kellett szülni. Kép. 17.57-kor meg is lett. Szülés után babát helyböl vitték megfigyelésre, de semmi gond.

No ennyit rólunk: bocs, hogy hosszúra nyultam, de az orvos szerint stikában megszültem volna, ha nem siet. Kép Kicsit precedens eset voltam, elsö szülésemmel.

Zanza és Réka Lili

No ennyi volt hirtelen:
zanza

Zanza !
Ez elég jól hangzik ! Mármint hogy viszonylag könnyen ment az egész szülés ! Gratula Réka Lilihez !

Kép
Kép
greenolive

Zanza! Szép leírás, még egyszer gratulálok. A vadállatias vizsgálatot melyik tetű csinálta?

ancsipancsi

Sziasztok!

Zanza, gratula a szüléshez és a Kisleányzóhoz mégegyszer! Egész jónak hangzott a szülésed...:-)
Én még csak ábrándozom róla...

Neet, az ötletet megfogadom! :-))

Lehet, hogy hülye kérdés, de beöntést egyszer kap csak az ember, és akkor már nem kell attól tartania, hogy valami "baleset" éri a kitolási szakasz alatt??
vollard

Végre sikerült elérnem a VÉDŐNŐT, úgyhogy kiderült, hogy ő már csak a héten helyettesíti az enyémet :///////////////, aki Kántor Zsuzsa, akit a jövőhéten tudok csak elérni. Az lesz a vége, hogy nem lesz kiskönyvem.

ancsipancsi

Vollard,
nálam már nem is volt idő a beöntésre, így beöntetlenül és borotválatlanul Kép szültem, de őszintén szólva fogalmam sincs, hogy történt-e valami. Ne félj, te sem ezen fogsz izgulni Kép

vera
kisün

Lányok!

SOS!!!!

0.7 MOM lett az AFP

A másik vizsgálat szerint pedig 1.2 MOM

A doki is, és a védőnénim is azt mondja, hogy semmi ok az aggodalomra, de amikor betelefonáltam, a kis nő azt mondta, hogy kicsit kevesebb az átlagosnál. Kép
Ez az első rossz hír, illetve élmény a terhességem alatt, és most kicsit magam alatt vagyok.

Azt sem értem, hogy ez a két érték ugyanaz a MOM, csak kétféle vizsgálattal nézve? Mert a nő azt mondta, hogy ne aggodjak, mert a kettő kompenzálja egymást.
Genetikai UH pedig csak jövőhét kedden lesz.
Írjatok valami okosat, mert különben sírni fogok. Kép

Ja, és, hogy ne legyen egyszerű az életem, kaptam a kórházból egy levelet, hogy saját érdekemben jelenjek meg a kórházi terhesgondozáson.
/Mondjuk talán ez azért lehet, mert dec.15-én volt az AFP, akkor voltam pont 17 hetes. A genetikai UH-ra viszont csak jan.11-re kaptam időpontot, mert az ünnepek miatt csúsztak./
A doki mindenesetre azt mondta, hogy most ne ugrabugráljak. Az UH-ra úgyis a kórházba kell menni, és ott majd ő megnéz a vizsgálat után.

Kép
Kép
pipocska

Helló Pipocs!

Hát mondanék okosad, de ahhoz tudni kéne, hogy miért van kétféle eredmény, mert ezt így én sem értem.

A másik kérdés, hogy a kórház mi alapján írta a levelet? Szóval az alacsony AFP érték miatt kérik, hogy menj be, vagy miért?

r
ruzicsky

Pipocs!
Az AFP a 0,7 ? Az 1,2 nem a b-HCG ?

Kép
Kép
greenolive

Zanza!
Örülünk minél többet írsz a szülésről, nem baj, ha hosszúra nyúlsz!Kép
Ki a dokid? És ki volt a "vadállatias" doki? Én ilyennel nem szeretnék találkozni! Ezek szerint még mindig bevált gyakorlat a tágítgatás???Kép

Pipocs!
Okosat nem tudok írni, viszont nekem 5,8 lett a BétaHCg-m 1,00 helyett és a magzatvíz vizsgálat eredménye negatív lett! Ennyit ér az AFP vizsgálat, úgyhogy így kezeld! Nyaki redő rendben volt 12 hetesen? Akkor már el is felejtheted az AFP-t! Én rendesen kikupálódtam belőle annak idején! Külföldön már nem is csinálják ezt a vizsgálatot, éppen ezért!

Ancsi!
Én a kiskönyvemet majdnem 16 hetesen kaptam meg! Nem azért, hogy lelkesítselek! Viszont a dokin múlott a dolog, nem a védőnőn! Az én védőnőm szerencsére első alkalommal megadta a mobilszámát, hogy el tudjam érni!

Ildi
ildi76

Pipocska, ezek nem jelentenek semmit magukban...
annyi minden befolyasolja
sajna ki kell varni az uh-t!

nekem magasabb volt, erre az orvosom ketsegbe esve (majdnem ) kuldott a Schöpf Mereibe uh-ra, ott meg kirohogtek, hogy na , ne mar, nem is olyan magas, aztan nem volt semmi
szoval keves az a % amikor tenyleg gond van, es meg akkor se tuti
mert magzatvizvizsgalat is van...

Kép
babarozsa

jah, (35)Kép

Kép
babarozsa

Pipocska!

Nekem is hasonló lett az AFP eredmény augusztusban, igaz,én mondtam,hogy nem 28 napos a ciklusom,mégis a betöltött 16.hét előtt megcsinálták,valszeg ezért. Uh-n nézték csak meg ezen kívül,nem volt egyéb vizsgálat. ;) Remélem minden okés lesz,nemsokára ki kell bújnia a kissrácnak.
AFP MOM 0,8
B-hcg MOM 0,7
Ja,és az eredményre az van géppel is írva,hogy normal range. SZerintem ne keseredj el,egyébként is max. 60%-ban mutat bajt. Sok országban már nem is csinálják. Kép
katatonia

Sziasztok!
Pipocska szerintem se aggódj az enyém anno meg magas lett.A doki azt mondta szerinte nincs semmi baja,de genetikai uh-ra kellett mennem a Szabolcs utcába.Ott is megcsapoltak és jók lettek az értékek.
Előfordul az is,hogy nem jó időben vették le.
Aztán augusztus 25-én makk egészségesen megszületett Míra.
Gratula Zanzának és Fibinek!
Vera

KépKép
viranka

Vollard, 1 nap híján 2 héttel az időpont után Kép
hosszabb volt a ciklusom, meg a babó is lustácska (jól megvolt, még elég sok volt a vize is)
de jobb gyereket álmodni sem lehet nála, és állítólag azért ilyen jó az idegrendszere, mert sokat maradt benn
én az utsó 1 hónapot majdnem végig feküdtem/pihentem, relaxáltam, aludtam stb.
ha teheted, te is pihenj most jó sokat
és ne aggódj, hogy késik a babó
"minden babának megvan a saját szülinapja"
a Tied is biztos az övében, attól még, hogy mi itt kinn nem tudjuk Kép

Babarózsa, már 35? woww! vizsgákon túl vagy már? rég láttunk. hogy vagytok?

votiv 8)
votiv

Neet, Lőportárba mehet a papa is? kértek tőletek házassági akvi kivonatot? mert ha igen, nekem vszínű vinnem kell vmi hajadonsági igazolást, nem?

votiv 8)
votiv

Szia Votiv!
itt volt a gyereksereg...bar lett volna idom irni, de energiam nem voltKép pedig nem is dolgoztam sokat, csak lelkileg farasztottak le, na mindegy

jovo het kedden lesz az utolso vizsgam, aztan leadom az indexet, es lehet, hogy meg intezni kell valamit, tandij pl.
de aztan szabadultam az egyetemrol!Kép

remelem keddig meg kibirja a kicsi

amugy jol vagyunk, ma voltam CTGn
en mar kicsit nyuglodom

a parom tegnap elutazottKép
1 honap mulva jon

korhazi taska kb. bepakolvaKép

es Ti, Istivel? papa segit?
eletkepeket kernekKép

Kép
babarozsa

Köszönöm a válaszokat!

Greenolive!
Tényleg a b-HCG lett 1.2 MOM

Ildi!

A nyakiredő teljesen jó volt.A 12.héten 1.4, és utána a 15.héten voltam a dokinál UH-n, és ő is mindent rendbenlévőnek látott akkor.

Ezért mostmár eldöntöttem, hogy nem izgulok.

Mégegyszer köszönöm!!Kép

Kép
Kép
pipocska

Pipocska !
Azért kérdeztem csak , mert nekem is 0,7 lett az AFP , a b-HCG , meg 2 MoM . További vizsgálatokra akkor van szükség , ha b-HCG 2,5 MoM fellett van . ( bár az én dokim hozzátette , hogy a 0,7 nem is alacsony , Ő egyáltalán nem aggódna a helyemben . -olyan megnyugtató tud lenni ! Kép )
A tied meg sokkal jobb mint az enyém !!!
Nyaki redő nálam is 1,5 mm volt !

Szóval szerintem se aggódjuk ! Kép

Kép
Kép
greenolive

Na, akkor meg lehet nyugodni! Minden rendben lesz Pipocs, ne aggódj!!! Tegnap olvasgattam (beírásod után) kicsit a téma utána, de semmivel se lettem okosabb, csak amiket a csajok már be is írtak.

ancsipancsi

Sziasztok!

Votív, köszi a megnyugtató és kedves sorokat! Pihengetek én is, de a 2 naponta, naponta való bejárás a kórházba kicsit kimerítő. Ráadásul megint bekaptam vmi náthás kórt, ott a kórházban ugye nem nehéz összeszedni ilyesmit...:-(

Szerintem, ha nem muszáj gyerekeket ki ne vigyetek a lakásból, full bacilusos idő van!!!

Azt írta az újság, hogy nagyon kevés gyerek születik még mindig...nekem most, hogy terhes vagyok és benne vagyok ebben a témában, úgy tűnt, hogy sok gyerek születik, de a statisztika megcáfolt. Úgyhogy hajrá lányok, a következő baba ne késsen sokat.:-))

Vollard (pont ma 40.)
vollard

hAJRÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép

bevallom, hogy a véreredményem miatt izgultam kicsit, mert anyukám cukros+régebben egy cukorterhelésem rossz lett..., de a cukrom szupi 4,2-es lett, viszont a koleszterinem, ami kb. 2 szokott lenni, most 5,4 Kép , 5,2 helyett. remélem, hogy csak a Karácsonyi kajálástól, de ezzel soha nem volt gondom. :/ a süllyedésem továbbra is 35 a 20 helyett, de nem tudták eddig megfejteni, hogy mitől.

ancsipancsi

Greenolive!

KÖszi, hogy megnyugtattál.
Most már nem idegeskedem.
Hány hetes vagy?

Zanza!

Kép

GRATULÁLOK!

Kép
Kép
pipocska

Már a 26. hetes vagyok .

Kép
Kép
greenolive

Votiv!
Volt a Lőportárban meg a BArtókon, elvileg a napokban meglesz a TAJ, ezért a Tevébe nem kell mennie. Házassági kellett, ha az nincs, apasági kell, ha olyan bevállalós fajta apu, nem lesz gond. Kép Kép Kép
Kíváncsi vagyok, mikor utalnak és mit, már nagyon KÉNE!!!!!!
Eszter du.4től hajnali fél3ig "szórakoztatott", vagy inkább foglalkoztatott, mert ez mán nem volt szórakozás. Papa beígérte, h kiugrik az ablakon, de aztán maradt mégis, csak átértékelte, kell-e tesó. Szerintem kell és lesz is, ha minden jól megy, ezeket az éjeket el lehet felejteni, mint a gátmetszést?? Kép
neet
neet

Sziasztok!

Én még nagyon új vagyok itt, de 18 hetes állapotos vagyok és az Imrében fogok szülni.
Kicsit tanácstalan vagyok , nem találtam semmit Csabafi Csabáról, van valakinek tapasztalata? Nekem ő nagyon rég a nőgyógyászom, de jó lenne tapasztalatokat hallani róla.

KépKép
oxigen
Györköny

Zanza, az a "vadallatias" doki tenyleg remisztoen hangzik. Ki volt? Fura, hogy haromujjnyinal mar a kitolas jott. Es hogyhogy a dokit meg a szulesznot csak akkor hivtatok? Bar asszem nalam is ketujjnyi tagulasig ment csak lassan, aztan meglepoen felgyorsultak az esemenyek.

Pipocs, tudom konnyu mondani, hogy ne aggodj, de tenyleg ne. Nekem az AFP tok jo volt, de aztan egyik ultrahangon lattak valamit es elkuldtek genetikai ultrahangra. Persze minden oke volt. A baratnem AFP-je rossz volt, ot meg akkor kuldtek genetikai uh-ra. Nala is minden oke volt.

Ancsi, kosz a rovarinfot. Hogy hivjak azt a csapdat, amit a mamad hasznalt? Es hol lehet kapni? (Nalunk nem hangyak vannak, nem tudom milyen bogarak, meg nem sikerult beazonositanom oket, asszem kihivok valami szakembert. A szuleim viszont kuzdenek hangyakkal, nekik kene ilyen ize.)

Mamak, mennyi az a gyumolcs vagy fozelekmennyiseg, ami mar egy teljes etkezesnek megfelel? Tehat ha pl. altalaban otszor 180 ml-et eszik a gyerkoc, akkor 125 ml almapure meg 40 ml viz mar eleg vagy amelle meg adjak neki mondjuk 60 ml kajat? Ha mar 200 ml gyumolcspepet lenyom az lesz egy teljes etkezes? Mert egyreszt nem akarom tomni, igy is igen jo kondiban van Kép de azt sem akarom, hogy felboruljon a mar kialakult etkezesi rendje, es megint surubben kelljen etetni, mert mondjuk a gyumolcs utan hamarabb megehezik (a baratnem lanykaja hethos es vagy 6-8 etkezest bonyolitanak naponta, nem is alszik annyit ejjel egyfolytaban mint az en othosom, aki pedig csak otszor eszik egy nap). Nalatok ez hogy alakult?
moosejaw

Moosejaw,
pont most volt nálunk a gyerekorvosom, akivel a főzelék bevezetéséről beszélgettem: eddig Dóri délelőtt és délután kapott 20g almát, délután pürét, délelőtt levet, szopi előtt. A gyerekdoki azt mondta, hogy majd kezdjem a dél körüli étkezésnél a krumplit 20 grammal (sós vízben főtt, főzőlével almapüré hígságúra higított), és fokozatosan, kb. 3-4 hét alatt emeljem 130-150 grammra, az lesz majd egy teljes étkezés, a mellé már nem kell más. Ti mikor és mit esztek?

vera
kisün

Mooos, sajnos nem tudom Kép Egy kis virág alakú izé, a földön van, oldalt vannak nyílásai, bemennek a hangyák, a talpukra ragad a méreg, és kipurcannak később tőle. Mi rengeteget kipróbáltunk a cégnél, ilyen olyan szakembert hívtunk, mikor rájöttem, hogy keressük meg az ANTSZ-t, ők a nagyokosok. És tényleg! A Duna Plaza mellett lévő ANTSZ-ben volt egy figura, akit hívtam, bevittem egy rovart mutatóba, ő meg küldött ki szakembert a helyszínre, X eFt-ért. Nem volt drága a többi "szakemberhez" képest! Sajnos nincs már meg a számuk! (Az ANTSZ a Fővárosi Vízművel srégen szemben, a Duna Plaza mellett van. )

ancsipancsi

a neten megtaláltam neked őket:

ÁNTSZ Fővárosi Intézete 1138 Budapest, Váci út 174. 1393 Budapest, Pf. 412 465-38-00 titkarsag@fovaros.antsz.hu

ancsipancsi

Neet!

Te milyen optimista vagy tesó ügyben!
Én Soma 2 éves koráig szakadatlanul hajtogattam,hogy nem lesz még egy gyerekem.Engem nagyon megviselt az anyaság!Nem mondanám,hogy depressziós voltam sőt :állandóan veszekedtem és kiabáltam mindenkivelKépMost már okosabb lettem és rájöttem,hogy a gyerek nem direkt szórakozik a szüleivel addig amig picurka.De most 3 évesen már azért előfordul,hogy direkt húzza az idegeimet,de egyébként imádom!Hajrá a tesó projektre de azért apát is győzd majd meg róla!Igy tovább,vidáman ,pozítivan,kialvatlanul,karikás szemekkel...stbKépKép

Vollard!

Nem kéne szülni menni?!

Jucus
20170114224602

Sziasztok!
Pipocs, persze mindenki leirta, hogy ne izgulj, én is ezt fogom: az én AFP-m is 0.7, BHCG-m pedig 2.4 volt, erre dokim azt mondta, hogy egyik kicsit alacsony, másik kicsit magas, de aggodalomra semmi ok. HA gondolom, menjek el genetikai UH-ra, ahol kiröhögtek, hogy mindkét érték a norm. határon belül van, plusz szerinte nem voltam még 17 hetes, amikor levették a vért, és ezért is alacsony az AFP. Így is volt, 15.5 hetes volt a gyerkôc a fogantatástól számítva, s csak az utolsó mensitôl számítva volt 17. Amúgy megfogadtam, hogy ha szülök még egy gyereket (ez most a második), semmiképpen nem megyek el AFP-re. Semmire nem jó, csakis ijesztgetésre, és tök pontatlan, azérrt nme is csinálják nyugaton szinte sehol. NA bocs, hosszú lettem.
Gratula az új gyerekekhez, szépek nagyon!
lakibori

Oxigén!

Én sajnos nem tudok a dokidról infóval szolgálni! Nem is nagyon hallottam róla!Kép
ildi76

Lakibori !
Én sajna nem tudom mikor foganhatott a kicsi , ciklusaim meg elég rendszertelenek voltak. De nekem sem csinált nagy ügyet a doki az eredményből , de azért köszi , hogy leirtad a saját tapasztalatodat is , jó megnyugtatásul .

Oxigén :
Én sem hallottam róla !

Kép
Kép
greenolive

Ildi, GreenOlive!

Köszönöm az infót, ha nem is tudtok róla semmit... Főorvos az osztályon a honlap szerint, én nagyon rég óta járok hozzá, tulajdonképpen ő rakott rendbe a soksok kontár nőgyógyász után, bízok benne, csak gondoltam, hátha...

Szedem fel az archívban a soksok infót, remélem én is hasznos tagja lehetek ennek a közösségnek. Irigykedve nézem a sok szép babaképet is, mindenkinek gratula így ismeretlenül is Kép

Oxigen (18+3)

KépKép
oxigen
Györköny

Oxi!
Én sem hallottam róla.

Jucus!
Hát igen, fő az optimizmus. De ma fél 4kor megint elkezdte, és NEM HAGYJA ABBA!!! Jajjj!!! Mi a teendő? Megint hajnalig sírunk? Valaki? Tipp??? Csak azt ne mondjátok, h hagyjam, hadd sírja álomba magát, mert az nem megy nekem. Főleg, amikor már repedeznek az ablakok a hangjától, és ez ebben a télben, még ha nem is olyan hideg, azért nem kéne.
Köszi.
Neet
neet

Oxi!
Egyébként üdv a klubban, a legjobb helyre jöttél. Ha kérdés van, szegezd nekünk! Kép
neet
neet

Sziasztok!

Oxigén, légy üdvözölve általam is!

Jucus, de igen, lassan nem ártana szülni, de ahogy kedves közös ismerősünk Votív találta mondani :-)) : "minden babának megvan a saját szülinapja", így tartom magam ehhez a tényhez. :-)) Tudományosabban szólva, voltam ma dokinál, szerinte hétvégén szülünk...így most ez az időpont lebeg a szemeim előtt. :-)

Ez az AFP mérés csak az idegek borzolására jó szerintem is, nekem úgy tűnik minden 2. kismamának "rossz" az érték, aztán valójában meg semmi gond nincs a kisbabával, se a mamával...

Friss Kismamák, Ti kértetek érzéstelenítést a szülés alatt?? Én eddig úgy állok neki, hogy nem kérek...aztán nem tudom mi lesz...:-)

Vollard
vollard

Neet!

Én nem bírtam ha sírt!Aztán felvettük,járkáltunk,fáradtak voltunk és én (apa nem)ideges mindettől.És ez egy ördögi kör!Ne hagyd sírni!Nem lehet még elkényeztetni és ha igen,az sem bajKép
Olyan kis picik és nem tudják elmondani,hogy mi a rossz nekik,ezért sírnak és ha hagyjuk akkor meg csalódni fognak bennünk pedig csak ránk számíthatnak!Mert nekem ám komoly nevelési elveim voltak:majd abbahagyja,nem kell elkapatni stb...Most könnyen írom le ezeket de amikor benne voltam akkor nem volt ez ilyen egyszerű!Tessék csak ölelgetni meg minden ilyesmit!Nekem azóta sem szűnt meg a lelkiismeretfurdalásom Somával szemben,amikor fáradt voltam és ő sírt és én ezért mérges voltam rá.Persze Apával voltam undok,de vele szemben már nincs furdalásom.Az egy drága ember!
Bocs,de rövidebben nem tudtam leírni és még így sem tudom érzékeltetni,hogy mennyire szarul érzem magam mindezek miatt.(most jól el is bőgtem magam)
Szóval:NE HAGYD SÍRNI!

Volladr!

Marha sok érzéstelenítésre nincs ám lehetőség sajnos!Max.egy szúri aminek nem tudom a nevét,de állítólag kicsit kába lesz tőle az ember.Epidurálhoz nem jönnek át az anesztesek csak császárnál,kivéve ha a saját dokid tudja szúrni.Az enyém sajnos nem!

Uff:Jucus
20170114224602

Jucus, Neet, épp ma nagyon is érint ez a sírós dolog Kép bár Isti nem sírt, viszont egész nap nem aludt
és éjjel is csak 4 órát
mondanom sem kell, én is
totál hulla vagyok
akkor tudtam először megmosakodni, mikor a papa hazajött (és közben Isti 7x lehányt...)
most segít, ő ringatja a bébit
de enni se tudtam
és ha fáradt vagyok+nem eszem =nem lesz tej KépKép
a papával mi is vitatkozunk
ő a ne vegyük fel híve
én meg egy percig nem bírom hallgatni, ha kínlódik a gyerek
hiszen olyan pici, hogy hazudna?
ha jelez, akkor TÉNYLEG gond van
és ki kell deríteni!
hátha csak 1 böfi az, és utána visszaalszik
na de Istók csak akkor aludt el eddig, ha szoptattam
aztán ahogy megpróbáltam letenni, egyből felébredtKép
nehéz napok ezek, de asszem nincs választásunk
megyek, megpróbálok pihizni kicsit
(közben már csüt este van, és holnap leadás, csak tudnám mi a szőrt adok le???) a hétvégén meg újabb rokonroham lesz, ajjajjjjajjjajjjj!
pedig 2 hétig sikerült őket távoltartani...

Babarózsa, ügyes vagy! ha lenyomtad az ELTÉt, a szülés gyerekjáték lesz Kép
1ébként a segítőim már elpárologtak, ill. a nagyi még főz, a papa meg elhozza
kosz, szennyes és vasalnivaló-hegyek mindenütt
ma végre ki tudtam dobni a karácsonyfát, legalább, ezt is csak miután a papa megjött
kitalltam, hogy szárítom a ruhát a mosógépben, hogy ne kelljen teregetni. na erre olyan lett minden, hogy ki se lehetne vasalni Kép muszáj volt mindent újra bevizezni... Kép
ilyenek vannak...

votiv 8)
votiv

Votiv!
De h..je vagy! Kép Ki hallott már olyat, h mosógépben szárítani! Te! Csacska!

Jucus!
Hát nem is hagyom, de hogyhogy ennyit bír alvás nélkül? (akár 8 órát is?)
Cici megnyugtatja, de belealszik és ha leteszem, vehetem fel újra a cicre. Az se jó, nem??
neet
neet

Szia Oxy! sajna én sem ismerem a dokid.
de azért üdv Neked!

Vollard, én az utsó 3-4 hétben szintén 2naponta jártam uh-ra meg nst-re
a legjobban az idegesített, hogy mindenhol azzal fogadtak, ugyanmá, mit keresek én itt, mikor má szülni kéne
én is azt mondtam, jobb lett volna, ha békén hagynak, otthon, aztán majd jövök, ha szülnöm kell
de persze fő a biztonság, hogy tudd, minden rendben a bébiddel
szóval csak próbálj lazítani, és vigyázz magadra nagyon! sok tea, c-vitamin és a pihenés a legjobb ilyenkor szerintem

a fájd. csill.-t a dokidtól kéne megkérdezni, szerintem mindenki mást javasol
én becsületesen bevallom, vmikor a 6. óra után (mikor még az infúzióval is alig tágultam, és burokrepesztettek, amitől a gyerek feje jött le egészben, próbálván tágítani engemet -> egyperces fájásaim volnak egypercenként) épp kezdtem volna feladni, mikor gyorsan kértem fájd. csillt
kaptam is egy injekciót, kb 1 órával a kitolás előttig épp kitartott (erre az időre már csak a sovánka önfegyelmem maradt, de csak kihúztam vmi isteni csoda folytán, félig-meddig önkívületben a fájdalomtól) szóval így telt az a kb 9 órám a szülőszobán. még most is rosszul leszek ha visszaemléxem
nem akarlak ijesztgetni, én tudom magamról, hogy iszonyú alacsony a fájd. küszöböm, még tán el is ájultam volna szülés közben
de a stramm csajszik lazán kibírják szuri nélkül, szóval Te is biztos bátor és erős leszel!
egyébként meg az se szégyen, ha nem.
(mentem az irhám Kép)

drukkolunk a hétvégén!

votiv 8)
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?