Sziasztok,
A ma reggeli történetet muszáj kiírnom magamból:
a váci kórházba szoktam reggelente berohanni az injekciókért. Sajna én magamat nem tudom szúrni, de ugye ott van a Choragon, amit nem is tudnék máshogy megoldani.
Ma esedékes volt reggelről a Choragon, így a szokásos módon: váci kórház, szülészet. Itt viszont a főnővér közölte velem, hogy nem lehet más orvos által írt injekciót beadnia. Próbáltam elmagyarázni, hogy miről van szó, erre közölte, hogyha a SOTE-n írták föl, adják be ott (miközben elolvasta a papíromat, tehát tudta, hogy miről van szó). Szégyen vagy nem, (30 évesen) én ekkor elbőgtem magam és megköszöntem az emberi jóérzést.
Majd utána irány az SFR, ahonnan már egyszer elhajtottak. Megint kezdték húzni a szájukat, aztán ott már kiborult a bili és bőgve közöltem, hogy elegem van a kiszolgáltatottságból, az állandó ide-oda küldözgetésből. Nekem ezt az injekciót ma meg kell kapnom, legyenek szívesek segíteni.
Ezután már megkaptam. Ekkor már kedvesek és segítőkészek voltak.
Ne haragudjatok, ez hosszú lett, de nagyon elkeseredtem. Vácról járok fel a SOTE-ra (tudom, hogy nem a világ vége), ugye tudjuk, hogy van hogy hetente többször, munkahelyről el kell jönni, aztán pitizés, hogy beadják az injekciókat, stb, stb...
Nagyon nehéz mindannyiunknak, akik ezt csináljuk (ezért is mertem leírni), jól esne néha egy kis emberi érzés is.
De hogy ez pont egy szülészeten dolgozóba ne legyen meg!
Bocsánat mégegyszer, de nagyon kiborultam!
Esetleg tudnátok tippeket adni? Ti hogyan oldjátok meg? Szúrni tényleg nem tudom magam, ehhez kicsit béna vagyok