Csupacsupsz: hogy tudsz te hétfőig várni? Nem semmi vagy ám!
Dorkabab, Etna: akkor ti azt mondjátok, hogy ne csináljam az IR diétát. Lehet, hogy igazatok van! Akkor betartom a napi 5 étkezést, csak keveset és egészségeset eszek. Na, majd kitalálok valami okosat. A mozgást mindenképp elkezdem.
Etna: neked egyébként sok mindenben igazad van, tudom én jól!Egyébként hallgatok rád, nagyon sokat számít nekem a te véleményed. Persze az intézmény téma számomra egyelőre tabu, mivel ott van pl. Sziszo, Ann vagy Évi, akiknek nagyon sok petéjük érett. Ne felejtsük el, hogy nekem inszemből átkonvertált lombikom volt, ami azért nem ugyanaz mint a célirányos. Lehet egyszer váltok én is, de egyelőre még hiszek a BMC-ben.
Az AMH-t én diagnosztizáltam alacsonynak, a Konc már többször megnyugtatott, hogy teljesen jó az. Én 2 feletti értéket szeretnék.
Kineziológusnál voltam már kétszer, jó volt, de a piszkos anyagiak miatt most szüneteltetem. Ma rájöttem, hogy én a gyerekektől félek, mivel látom a környezetembe, hogy mennyit szenvednek egyes anyukák a felnőtt gyerekeikkel, akik vagy napi szintem megbőgetik őket, vagy hanyagolják őket. Olyan is van, aki rendszeresen veri az anyját. Hát kell ez nekem? Tudom, nevelés kérdése az egész, na de ki ér rá a mai világban normálisan nevelni, amikor azért dolgozik látástól mikulásig, hogy kifizessen egy hitelt és hogy tudja etetni, ruházni a gyerekét. Na, ezt kéne nekem feldolgozni valahogy!
Kitartást neked a vásárláshoz! Ügyes csaj vagy te, mindent meg fogsz oldani!
Jaj, annyira jó ez a videó, én a héten már újranéztem egyszer, mert visszaolvastam a régi hozzászólásaidat.
Cicmarekdodo: nagyon örülök, hogy jöttél. Gyönyörűek a vonalzóid! Elengedtek titeket nyaralni? Merre jártatok? Tudtál úszni is? Tudom már a babák nemét? Ne aggódj már folyton te is! Tudom, könnyű mondani, de azért már betöltöttétek a 12. hetet, tehát valahogy meg kéne most már nyugodni! Minden rendben lesz, már csak a szülést kell kibírnod!!!!
Ann: gratulálok a negatív teszthez! Most már kezdesz megnyugodni? Lehet már rosszalkodni? Nem tudom, írtam-e már, hogy az egyik lány, akinek sikerült ma a lombikja( 150-es HCG), azt hitte, hogy nyugodtan lehet szexelni és egy héttel a leszívás után már össze is bújt a párjával. Lehet ezért sikerült neki elsőre a lombik. Külföldi klinikák honlapján egyébként az szerepel, hogy 3 nappal a beülti után már lehet nyomatni. Érdekes ez az egész!
Niki: megértelek én téged teljes mértékben, nem rossz indulatból mondtam! Reméljük megmarad ez a munkahely és meg tudjátok menteni ezt a házasságot. Nagyon drukkolok nektek! Szexeljetek sokat, azzal sok mindent megoldótok és lehet még egy bébit is összehoztok közben!
Sziszo: Ügyes voltál ma nagyon! Ezek szerint a szúrást nem is nagyon érezted? Miért könyökölt beléd a beteghordó?
Nem is tudtam, hogy ezt a táptalajt pénzért kell megvenni. Szerintem nagyon jól fog sikerülni ez a lombik, most már tényleg minden biztosítva van hozzá: táptalaj, agolutin. 100%-ig biztos vagyok benne, hogy 9 és fél hónap múlva boldog kismami leszel!:P Akinek így elindul a terhessége, mint eddig neked, annak előbb-utóbb egészséges babája lesz!
Igen, alapjáraton erős vagyok, de ezt a 9 nap várakozás teljesen elgyengít. Legközelebb csakis segítséggel csinálom végig!
Petne: hogy vagy? Sokat olvastam mostanában a régi topikodat. Tökjó volt ott is a hangulat. Nem tudod mi lett Dezsinával, aki kimerítette mind az 5 lombikját(nem a BMC-be járt!)? Nem történt csoda azóta?
Minekaza, Vensza?
Nem tud senki MNOO-ról? Mi lehet vele? Jól eltűnt az első lombikja közben.