Sziszo, rajtam nem fog múlni, az biztos. Olyan ragacskaot fogok küldeni, amik biztosan kitartanak 8-9 hónapig…. Előadás témában velem is ugyanez a helyzet: az elején kimaradt, aztán 4 inszem után gondolkodás nélküli váltás lombikra. Drukkolok a holnaphoz!!! Majd jelentkezz, hogy lehetett kibírni, és végül hányat szívtak le.
Andi, pihend ki magad a jövő hétre, a gyerekek teli energiával fognak érkezni a szünetről. Tudom, hogy nehéz, de bizakodás nélkül nem megy. Higgyél! Amíg csak barnázgatás van, és a doki nem mondja ki, hogy nem sikerült, addig igenis van remény. Én az előző sikeres lombik alatt és most is ezt csinálom: minden nap teleírok egy A4-es lapot azzal, hogy minden rendben odabent, beágyazódnak, babát várok, stb. Lényeg a lényeg, ne add fel, és gyere holnap a hírekkel!
Vensza, sok sikert!
Olyan érdekes, amit az altalsról írtok. Én soha nem hallottam, hogy az altatás „veszélyeztetné” a tüszőcskéket, sőt, soha fel sem merült kérdésként, hogy altatásban legyen-e a leszívás. Most sem, pedig most csak 4 tüsző volt.
Minekaza, jó randizást holnapra! Te is gyere a hírekkel!
Noci, gratulálok a kislányhoz! Boldog babaszoba-rendeztetést kívánok!
Nicky, ha a kapcsolatotokkal baj van, akkor először azt kell megerősíteni, utána mindketten készen álltok majd a babára… és akkor sikerülni fog.
Csupacsupsz, azért ezek nagyon jó jelek szerintem…. Drukkolok!
Én az elmúlt napokban a munkahelyemen nagyon el voltam havazva, még üzleti vacsira is kellett mennem, szóval a pihenés teljesen ki volt zárva, de azért a fontos dolgokra vigyázok. A dokim azt mondta, hogy mindent lehet, csak ne emelgessek, és a pocakomra vigyázzak. Ezt pedig teljesítettem:)
Pár napig teljesen biztos voltam a sikerben, most nem érzek semmit, de még csak az ET+5 napon járok. Nagyon lassan telnek a napok
. De nem panaszkodom, amíg nem vérzek, nincs baj.