Mi is előkerültünk!!
Legelőször: Mindenkinek nagyon boldogságos szülinapot kívánok!!!
Bettinyo!.... betegséget sajnálom, keveredjetek ki belőle mihamarabb!!! Bölcsi
biztos fog összeszedni ezt-azt, de majd hozzászokik az új bacikhoz, aztán már nem lesz gond. Illetve sokan betegen is beviszik a gyereket, mert ugye a munkahely, akkor veszélyesebb.
Mares!....Napok óta kukucskálok én is, és még mindig itt! Emlékszel a parára, hogy korábban jön?
Évi!....Képek nagyon jók, hogy én miért nem tudok ilyen természetesen viselkedni ha fényképeznek? A párna Bercinek biztos bejön, olyan autómániás, hogy az nem is igaz. Hát ha még azt is látja, hogy tőletek van, el mondja majd egypárszor (százszor) "Miki bácsi hozta"
Nklari!.....Boti is milyen nagy fiú lett, klassz tortátok volt. Nálunk szám gyertya volt, amit amikor a Berci meglátott, három lépést hátrált, mert veszélyes (tűz), úgy kellett kézenfogva odavezetni, hogy fújja el.
Sucer!....Munkához gratula és irigy....nekem is kellene nagyon....A nyáron jelentkeztem egy adminisztrációs állásra, az első kérdés az volt ilyen végzettséggel miért akarok adminisztrátor lenni? Na erre mit lehet mondani? Basszus mert ez van, és két éve gyesen vagyok, és már nem nagyon bírjuk tovább.
Vége a nyárnak (dátum szerint
) nekünk már megkezdődött a bölcsi. Sikerült olyan szuperül töltenünk a nyarat és olyan szinten összenőnünk a fiammal, hogy most nem akar bölcsibe menni. Minden reggel elmondja: Anya nem jó ez nekem! És sajnos sírás is van, hála nem sok, de azért van.
Nagyot nőtt a nyáron 93-94 cm, 14,7 kg, 25-ös lábak. Folyamatosan beszél, bár néha "anyaszótár" kell hozzá, sokat csibészkedik, de elkezdett szót is fogadni, megérti a valamit valamiért feltétel rendszert.