Azert, mert pentekre meglesz a mensim, Fekete doki nem latna a mehembol semmit, plusz most neki mondjam, hogy megyek mashova mutetre, o mit gondol mim van csokiciszta vagy sem? Szoval nincs kedvem ehhez az egeszhez, plusz megmondtam, hogy leallitottam a stimum, azt mondtak akkor kerjek uj idopontot a V. dokihoz, mivel ugye nem Fekete a kezelom.
Tudod huzos ez a mutet , egyreszt anyagilag, meg egyebkent is, ezert bizonytalanodtam el, de azt hiszem nem rohangalok tovabb, nezzek meg mim van, ha talnak valamit vegyek ki, ha nem akkor ugy is jo, bar sajna erzem most is a cisztat.
Mar megint elmentem vajakos asszonyhoz, masneven termeszetgyogyaszhoz, biorezonancias meresre, es o biztatott fel, hogy nekem nincs is semmi betegsegem, tokeletesen egeszseges a mehem es a tartozekai is, es ne hagyjam magam mutetni, hanem vajakoskodjam ki magambol a rosszat
))
Mondjuk testgyertyával, amit aztan el kell egetni, azzal hogy tavozzon belolem a betegseg, meg egyeb gyogynovenyek tomeges fogyasztasaval, meg stb, erro lmar nem akarok tovabb senkit sem untatni.
Na ennek doltem mar megint be, immarom sokadszor, es hagytam ott egy rakas penzt beaterrara es villarosara.
Hat csak ennyi, ezert a bizonytalansag, ami igy leirva tudom viccesen hangzik. De most mar tenyleg nem megyek sehova, mert minden termeszetgyogyasz azt mondja, hogy egeszseges vagyok, es lam, lam mik is bujkalnak bennem.
Kifizetodo dolog ez az ezoteria, annak aki ezt csinalja mindenkeppen, lehet en is kitanulom
))))) es hulyitem majd a jonepet jopenzert.
Meg irok egy jo kis konyvet a gyermekáldas varazslatarol ahogy Georgina tette, es adom a szupertitkos kamudumam 10.000,- forintert, na ezt peldaul az anyam rendlte meg, de mar tovabb is passzoltuk a neten, igy legalabb nem buktunk olyan nagyot rajta.
Na megyek mert keso van, egyebkent ahogy ezt a sok marhasagot leirtam, mar magam is jot derultem rajta.
Szivi: mindjart itt a pentek, hajra, hajra, az nem baj ha meg nem feszit, van meg boven ido a leszivasig, nekem akkora lett a petefeszkem mint egy teniszlabda a vegere.