Új privát üzeneted érkezett!

Mert eleg aktiv vagy itt. Meg mindennek alaposan es gyorsan utananezel. Meg a nick-ed miatt is.

Off, de rovarirtasrol lovesetek sincs?
moosejaw

Votív,
és akinek kisfia van
A kukit hogyan kell tisztítani? Nme szeretném ha a dokinak kéne felszakítani később.
Moosejaw
A pelenkázáson még nem is gondolkoztam, marad az ágy.
Greenolive
Én az elején vettem egy csomó ruhát, a felét nem tudom használni, tegnap előtt elmentem a Corába és vettem normális ruhákat.
Nekünk szükségünk van 6-7 db bodyra, 6-7 db rugdalózóra, ne vegyél meleget, hálózsák 4db, takaró 2db, 20 db textil pelus stb.. stb..
claudia

Helló Kismamik!

Moosejaw

Ahogy Claudia képeit nézegettem (amúgy nagyon édi az Erik) nekem is az volt a gondolatom, hogy milyen kicsi a pelenkázó. Viszont mi még nem vettünk és érdekelne, hogy nem tud-e valaki olyan pelenkázóról ami elég nagy? Mert amiket eddig láttam, mondjuk nagyobbak voltak, mint a Claudiáé, de azok is kb. fél éves korban már kicsik lesznek. A sógornőm a földön szokott pelenkázni én inkább örülnék ha kapnék valami rendes pelenkázót, ami elég nagy. Szóval ha valaki tud extra nagy pelenkázóról szóljon!

Köszi

r
ruzicsky

Ruzicsky,
mi annak idején a Madrinában (ami ugye már Brendon álnév alatt fut Kép) megvettük a legnagyobb műanyag pelenkázópárnát (ez kb. 80x80 cm volt), majd fogtuk a régi ikea-kommódunkat, és csináltattunk rá asztalossal egy pelenkázótálcát, azzal azóta is szuperül elvagyunk, gyerek foroghat bőven (most lesz négy hónapos)! Lehet ilyet gyári kiszerelésben is kapni, de elég borsos áron. Igazából az kell eldöntened, hogy kádas vagy fiókos kiszerelést szeretnél. Amiben kád is van, mind csöppnyi tálcával bír, rejtély miért, a kommód alapúak a nagyobbak. Mi a nagykádra tesszük a kiskádat, így a kommódos mellett döntöttünk, abban elfér minden ruha és a pelenkák is.

vera
kisün

Ruz, mi magunk barkacsoltunk vegul pelenkazo feltetet egy komod tetejere, de sok helyen lattam nagyot, bababoltokban, Kikaban is, meg IKEAban ami tetszett falra szerelheto es feléhajthato ha eppen nem kell. Merthat azert eleg sok helyet foglal (ezert is nem vettem, aztan mit csinalok a butorral kesobb).

Greenolive es tobbiek, en szeretem a halozsakokat, de az is csak negy honapos koraig jo, mert aztan annyit forog meg kuszik, hogy ez csak akadalyozza. Merthat ugye nem azonnal furdes utan alszik el, hanem meg egy csomot randalirozik, aztan meg ha vegre elalszik nem fogja az ember atoltoztetni, szoval 68as halozsak meg talan, de 74es mar biztosan nem kell. A pled jo, altalaban csak akkor rugja le, mikor felebred.

Viszont a racsvedovel gondban vagyunk, a gyerkoc mar teljesen leamortizalta, mindenhol lekonyul, nem sok racstol ved. A parom azt magyarazta, habszivacsbol vagjak ilyesmit es varrjunk ra huzatot, de azon tunodok, esetleg nem kell legyartani, ha egy honap mulva mar ul egyedul es akkor mar nem nyomja folyton a fejet a racsnak... Mamak mi a tapasztalatotok?
moosejaw

Clau, a kukit nem bántjuk fél éves koráig
akkor majd a dokibácsi elérzésteleníti
és hátrahúzza a fitymáját
mert sajna van 1 kis szűkület
de szerencsére nem vészes
nekünk is pont ilyen pelenkázónk van! egy barinőmtől kaptam, az ő kisfia fél évesen rendszeresen le akart szaltózni róla. de addig tök jó volt
szóval Nektek is, nekünk is jó lesz egy darabig, aztán már vszínű úgyis csak az ágyon tudjuk majd tisztába tenni Kép
Isti tegnap (24 naposan) már 4520g (és 150-et is szopott!) jesszus, mi lesz később?

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Volna egy kérdésem! Ez a nyákdugó csorgás hogyan nyilvánul meg? Már akinél volt ilyen! Sima víz csordogál vagy valami extra is?

A másik dolog, hogy van köztetek, aki gondolt arra, hogy nem ad cumit a babónak? Szerintem ez az un. játékcumi csak arra van, hogy elhallgattassa a babát, ha sír, később meg nehéz leszoktatni róla! Szóval szerintetek megvalósítható dolog, hogy nem szoktatom rá vagy naív vagyok?
Várom a véleményeket!

Még valami!
Tudtok valami sportkrémet, ami használható terhesség alatt? Be van csípődve egy izom a hátamban vagy mi, már egy hete és a karomat sem bírom felemelni, valamit csinálni kéne vele, gondoltam veszek valamilyen krémet rá! Köszi!

Ma megyünk UH-ra! Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz! Legalább a súlyát csak meg tudják mondani!

Ildi(37+2)
ildi76

Ildi!

A nagynéném soha nem adott cumit a gyerekeinek, és cumisüvegből sem itatta soha őket, kezdettől fogva pohárból, úgyhogy minden lehetséges. Kép

r
ruzicsky

Kösz az infót lányok, akkor ezek szerint lehet kapni nagyobbakat is, csak még én nem láttam. Bár az is igaz, hogy eddig nem nagyon kapott el a vásárlási láz, gondoltam még ráérek, meg nem is volt időm, de talán most már ideje lenne néhány dolgot beszerezni Bendegúznak. Kép

r
ruzicsky

Ildi!

A nyákdugó elvileg kocsonyásabb valami, nem sima víz, lehet véres, vagy barnás vagy rózsaszínes.

Cumi: nálunk sose volt. Az elején nem akartam, aztán mikor kb 2 hónposan volt egy nehéz korszak sok sírással, szopival és hurcolászással, akkor megpróbáltam a szájába nyomni, de nagyívben repült. Így ennyiben maradtunk. Viszont 3 hósan megtalálta a hüvelykujját, azt azóta is szereti, de csak elalváshoz vagy ha nagyon nyügi. De vannak olyan babák is, akik jól elvannak cumi és ujjacska nélkül is (pl. állítólag én ilyen voltam).

Krém: én a derekamra használtam Árnika krémet, az Andi ajánlotta (gyógytornász), lehet, hogy ilyesmire is jó, mindenesetre teljesen veszélytelen. Bioboltokban, dm-ben találsz.

Üdv:

Bogárka (15+4 és 18 hó)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ildi, Dóri kiköpte a cumit Kép így hál istennek nem kellett ezzel bajlódnunk. Viszont megtalálta a kezét, és néha a fél ökle a szájában van Kép. Okos emberek szerint ez azért jobb, mert ha fogdosni akar, úgyis kiveszi majd, míg a cumi állandóan bent lehet játék közben is. Majd meglátjuk.

vera
kisün

UH-n voltunk , még mindig nagyon édi Kép
Köszönöm a válaszokat 4 Azt hittem a pluss rugi már meleg lesz , április-május környéken , ezek szerint tévedtem . Nagyon jókat láttam tegnap a Tescoban (micimackós ) , és nagyon jó anyagból van . 2.000 Ft , az nem tudom jónak számít-e -egy kezdő Kép
Ajándékba kaptunk egy hálózsákot , 2 méret , ami nem tudom mit takar...
Pelenkázó : mi számít kicsinek ? A miénk szerintem nagyon jó , éger fából van , átalakítható később komóddá , a Brumi maciban vettük , azaz onnan kaptuk ajándékba Kép
Tudja vki , hogy lesz -e ma előadás ? Neten még mindig a tavalyi progi van fent ....

Kép
Kép
greenolive

elgondolkodtam a drága UH dolgon, és tiszta vizet öntöttem a pohárba! (=telefon a rendelőbe)

éltem a gyanúpörrel, hogy ez 4D-s UH, és lőn! úgyhogy ha viszek kazettát, akkor arra ingyé rögzítenek nekünk, + adnak egy fekete-fehér fotót, + 2000 Ft-ért cédére is tesznek képet. 10 hetesen jó képet lehet csinálni?

ancsipancsi

Votiv, Isti marha jol csinalja Kép Latod, nem is kell nektek mellszivo. Nagyon ugyesek vagytok Kép Kép

Ildi, mi sem igazan hasznalunk cumit. Csak akkor viszek, ha elmegyunk itthonrol (babakocsival vagy autoval, mindegy), de akkor sem mindig kell. Szerintem cumi = pofa be, nem erdekel mi bajod Kép Hiszen azert sir, mert valami gond van. Ha semmi problema, akkor szepen elnezelodik vagy alszik.

Greenolive, arra figyelj, hogy a nyaka ne legyen nagyon szuk. En egy csomo hatulgombolossal megjartam igy, a hatulgombolosokat egyebkent is utalom, marha macerasak, es akkor meg ez is. Meg mereteket hasonlitsd ossze, gyartonkent mas, akad 5-10! centi kulonbseg is, nagy sz*vas.
moosejaw

Köszi a válaszokat! Nem is gondoltam, hogy ilyen hamar választ kapok a kérdéseimre! Jó fejek vagytok!

Akkor kipróbálom majd a cumimentességet, csak nagymama részéről lesz botrány és nagy ellenállás, de nem érdekel!

Ancsi!
Szerintem a 12 hetes ultrahangot már érdemes 4D-vel is megnézni, mert akkor van a nyaki redő vizsgálat! Figyelj rá, nehogy lemaradj róla! Mi így jártunk, az előző dokim jóvoltából, ha még emlékeztek, azért kellett a magzatvíz vizsgálat később! 12 hetesen már tök jól látszik a baba keze, lába meg minden!
ildi76

Ildi ! Miért kellett magzatvíz vizsgálat , AFP miatt ?

Kép
Kép
greenolive

Akiknél bent volt a papa is szülésnél , mentetek együtt előtte vmi féle felkészítésre . Jövő héten lesz a papás torna , erre elvileg megyünk együtt , vagy van vmi hasznosabb , amire jobb lenne , ha elvinném magammal a férjemet ?

Kép
Kép
greenolive

Greenolive,
a párom csak a papás tornán meg egy-két előadáson tudott ott lenni. Viszont többször találkozott az orvossal, akivel együtt beszéltük át a szülés "normális" lefolyását, és még akció előtt megismerkedett a szülésznővel is (mindketten kifejezetten kérték, hogy találkozzunk "hármasban" is).
A papás torna egyébként jó volt, mert a kispapáknak is elmondták, hogyan néz ki egy szülés, és tanultunk hátmasszázst, meg hogy hogyan segíthet a párunk szülés közben.
vera
kisün

Híreim vannak!
Ma reggel megszületett Fibi kisfia Bálint 3380 grammal és 56 centivel! Fibi a részletekről később beszámol!
ildi76

Greenolive!
Igen, rossz lett az AFP-m!
A papás torna szerintem is jó volt, érdemes elmenni!

Kisün!
Ki volt a dokid? Tök jó fej lehet!
ildi76

Ildi, a dokim Bardóczy Zsolt (a "volt" szót csak azért nem használom, mert szeretnék még nála szülni 1-2 gyerkőcöt Kép), és tényleg nagyon jó fej Kép (és "mellesleg" nagyon jó orvos is)

vera
kisün

Fibi, gratulálok!!!
kisün

Fibinek nagy-nagy gratula! Erot, egeszseget stb. Kép Kép

Ildi, az egyik nagymama elol nalunk is rejtegetni kellett a cumit, meg ra is szoltunk parszor. Egyebkent egy csomo mindenben mas a velemenyuk, majd meglatod, es ne hagyd magad elteriteni a sajat elgondolasodtol.

Greenolive, az en parom is a papas tornan meg egy-ket eloadason volt. Az ultrahangokra viszont mindig elkisert. De nem nagyon kellett segitenie, a jelenlete eleg volt.
moosejaw

Fibi

GRATULÁLUNK MI IS!!!!!!KépKépKépKépKép
claudia

Fibi!
Nagy gratula!!!!! Szóval ezért tűntél el! Na jó, megbocsátunk. Kép

Ildi!
Itt egy cumipárti, csak hogy összezavarjanak az ellenvélemények. Kép Kép
Eszti szereti, nem is mindig alszik el, csak csócsálja, az megnyugtató lehet, mert néha csak addig nyűgös, amíg meg nem kapja. De azzal nem értek egyet, h a nem érdekel dologgal egyenértékű, mert folyton felkapdossuk a kis pisist (Kép ), de néha tényleg csak egy fogódzkodó kell neki ebben a hideg télben... Kép
Azonkívül cumiról elvileg könnyebb leszoktatni, mint a kezéről, és láttattok már 10 évest cumizni? Na ugye! De mindenki döntsön, ahogy akar. (Mi se vettünk volna, de kaptunk ajándékba, kipróbáltuk, bevált. Kiköpés: persze, mert máshogy kell cuclizni, mint a cickót. Párszor visszateszed, és ha csak bénázás miatt lökte ki, bentmarad. Ha nem, akkor nem a cumi kell, ilyen egyszerű.)

Votiv!
Vigyázni arra a kuksira! Én unokákat is szeretnék, és ha Esztivel egymásba bonyolódnak, hááát... Kép Kép Kép
neet
neet

Fibi!
Azt mesélni ám, ha időd, gátad, stb engedi! Kép
neet
neet

Moosejaw!
Nem megyünk még sehova, nyugi. Rovarirtás: repülő vagy mászó bogarak? Nálunk nyaranta vannak, akkor ablak-ajtó be, emberek ki, VAPE befúj, neet is ki. Pár perc, szellőztetés, mindenki vissza a házba. (Kivéve persze a bogarakat. Kép )
Persze ez sok helyen nem alkalmazható, konyha, pl. )
neet
neet

Greenolive!
papa velem "szült", legalábbis a vajúdás során (az uccsó másfél óra már nem kellett se neki, se nekem ... Kép ), de semmilyen előzetes felkészítésben nem volt része, csak amit én meséltem neki, a marha nagy tapasztalatomból. Kép
De nem volt gond, ösztönösen mozdul a segítő kéz, nyugi!
neet
neet

Neet!

Cumihoz:nálunk nem volt mert én nem akartam.Aztán amikor Soma sokat sírt adtam neki de kiköpte.Aztán rátalált az ujjára.Nekem jobban tetszik egy ujjátszopizó pici mint egy cumit a szájában szorongató.De:elég sokat cumázott az ujjával és a ciniegerével.Most karácsonykor viszont egyik napról a másikra letette a cumát(ujját).Nem is értem,hogy egy ekkora kis krapeknek hogyan lehet ilyen önfegyelme.Mi mondogattuk ugyan neki,hogy nem kéne de nem erőltettük,hagytuk.És csodák csodája eljött a napja,hogy nem veszi be a szájába.Nagyon büszke vagyok ám rá,mert ez csak az Ő döntése volt,nekünk nem sok közünk volt hozzá.
A barátnőm még 14 évesen is szopta az ujját elalvás előtt és volt nekem 7 éves cumizós óvisom is!
Ez is annyira egyéni dolog mint minden más és nem lehet általánosítani,hogy kinek mi jön be!
Szerintem ha anya úgy látja,hogy megnyugtatja a babát akkor igen is adjon neki cumit!
UFF Beszéltem!
JucusKép
20170114224602

Eszti böfizik?Kép
neet

Fibi ! Én is gratulálok a babához ! És szintén várom majd a beszámolót .
Ildi76 ! Nekem is alacsony lett , bár a dokim szerint teljesen rendben . Azért még néha rámjön a frász , de már igyekszem nem gondolni rá .
Párom dokihoz elkisér , ha tud , szülésznőm továbbra sincs , remélem 2 hét múlva előadáson sikerül megismernem Újvári Borit . Papás tornára jön , csak meg volt "ijedve " , hogy mit kell ott neki csinálnia Kép
Neet ! Nagyon szép Eszti , már olyan kislányos arca van Kép

Kép
Kép
greenolive

Ildi, a Richtofitra asszem nincs ellenjavallat, de jobb megkérdezni/megnézni a haszn. utasítást!

Cumi: mikor 2ségbeesetten próbáltam megnyugtatni a hasfájóst, elővettük, de végül ki se próbáltuk, aztán el is tettük újra

én nem szeretném rászoktatni, ha nyűgös, ott a cici - bár nem tudom, meddig fogom ezt még ilyen vidáman mondani

ma 4-kor is másfél órán át szopizott
már azt hittem megőszülök

Jucus, neked ugye volt/van szopipárnád?
melyik jobb, a golyócskás baba-mama párna, vagy a keményebb, ami csak a babának való?

elküldtem papcit a csalogány úti zúgdiszkontba
hozott nekünk hordozókendőt
már alig várom, hogy kipróbálhassam

Neet, vigyázunk Kép
egyébként nagyon szép, formás kis teste van a srácnak Kép
ez az Eszti nem is böfizik, már tutira húzza a lóbőrt! édes kiscsajszi, pusszantom!

ajjaj, ébredezünk...
Fibi, gondolunk rád, és gratulálunk! Sok-sok boldogságot Bálinttal!

votiv 8)
votiv

Fibi gratulálok!

Neet aranyosak vagytok nagyon!!!!!!!! Kép

Kisün! Jé, egy a dokink!!! Kép Jé, jé jé!!! Kép Nekem is nagyon szimpi volt, hogy behívta a páromat is, csak a vizsgálatkor küldte ki Kép)), érthető okokból.

Nálunk kitört a palotaforradalom. A párom forr dühében, hogy mikor én 10 hetes UH-n leszek, neki külföldön kell lennie. Megpróbálom megnyugtani, hogy úgyse látna rajta semmit Kép, remélem sikerül.

Ildi! Mi már a 10 hetesre is 4D-sre megyünk (szerintem), mert az én dokimnál az van. (ha már olyan drága!) Utána a nyaki redőt is ő fogja csinálni. Nem is tudom, hogy miért mondta, hogy 2 fontos "betegséges" UH vizsgálat lesz, és arra a kettőre hozzájuk, és ne az SZTK-ba menjünk. 10 hetesen miféle vizsgálat van? A papíromra azt írta, hogy jan. 25. körül (ekkor leszek 75 napos) UH. Remélem a 12. héten újra kell mennem, és újra fizethetem a 10ezrest. :/

ancsipancsi

Votiv!

Somával a keményebbet használtam amit a derekamra kellett kötni.Nagy segítség volt egy egész nap a cicin logó kiskrapeknél.Viszont most varrtam egy golyócskásat.Ez most szimpatikusabb de én még nem használtam alváshoz sem mert nem kell.Szoptatáshoz biztos jó szolgálatot fog tenni ez is!Egyébként a Csalogányban a legolcsóbb ha jól tudom.4000Ft körüli az ára.Nekem a macerát leszámítva a golyók beszerzésével és a betöltésével kb.anyaggal együtt 2500Ft-ba van,tehát nem olyan nagy spórolás.

Fibinek nagy gratula!

Jucus
20170114224602

Fibi!

Hatalmas gratula a babóhoz.

Neet!

Tündériek vagytok.

Kép
Kép
pipocska

Sziasztok!

FIBI
Nagy gratula!!!!!! Kép Reszleteket en is varom! Kép

Cumi:nekunk sem volt sem cumi sem cumisuveg.Hogy mit hallgattam en emiatt a nagyszuloktol??!! Kép (kiszarad a ded es tsai...)Apa elso heten azt kerdezte:De en hogy fogom megnyugtatni,nekem nincs ehhez kompatibilis cicim.....de par napon belul rajott o is Kép

Greenolive
Honnan informalodtal,hogy mikor milyen eloadas lesz?

Halozsak: Csajszim meg 23 honaposan is hasznalja...

Na jok legyetek! Kép
Norka(20+6)
norkini

Sziasztok!

Ma értünk haza a kórházból. Megszületett a lányom szilveszter délutánján. Kép
UH-n 2857 g-ra saccolták, babó 2750 g lett (az egyik legkisebb volt a babák között)

Zanza
zanza

Sziasztok!

Gratulálok Fibinek és Zanzának!!!! Remélem mindannyian nagyon jól vagytok! És kiváncsian várom én is az élménybeszámolókat!

Vollard
vollard

Ancsi,
igen, ugyanaz a dokink Kép A 2 UH-ról: nekem az első 11 hetesen volt, tehát még első harmadban. Ezen a nyakiredőt mérik, de egy jó UH-gépen sokkal több is látszik (nézték, hogy zárt-e a gerinc, zárt-e a hasfal, épek-e a vesék és egyéb belső szervek stb.) A második a 16. heti AFP vizsgálat eredménye után van, az ún. genetikai UH (18-19. hét), itt mindent még alaposabban vizsgálgatnak. Igazából ez a kettő a fontos, mert ha itt minden rendben van, akkor a következő kettőn már csak a baba rendes fejlődését és fekvését mérik, ill. vizsgálják az "infrastruktúrát" (méhlepény, köldökzsinór, magzatvíz stb.).

Zanza,
óriási hurrá, remélem, minden rendben ment!

vera
kisün

Zanza
Nagy gratula a szilveszteri babahoz!!!!! Kép Minden rendben veletek? Enyem kislany 2600g-al szuletett, oszt most meg mar alig birom felemelni Kép

Norka
norkini

Zanza, nagy-nagy gratula nektek! Kép Erot, egeszseget, stb. tudod Kép Hogyhogy ilyen pici babad lett?

Igen, mindkettotoktol varjuk a reszletes beszamolot, ha mar kialudtatok magatokat valamennyire.
moosejaw

Zanza, sok boldogságot kívánok az úgy családtaggal!

Kisün! Köszi a felhomályosítást. Mivel 10,5 hetes leszek mikor megyek, biztos nekem is ez a nyaki redő vizsgálatom lesz. Hurrá! Te vittél video kazit, vagy vettél tőlük CD-t? (ez utóbbi +2000 Ft)

ancsipancsi

Moos, Neet! Mivel allergiás vagyok a rovarirtószerekre, habszerű sprayt szoktam használni, még a konyhában is, ha jönnek a hangyák. A faltövét végigfúvom, azt kész! Anyukámnak volt egy olyan hangya "csapdája", amelyet letett a földre, ahol sokan voltak, ők beleléptek, és bevinnék a mérget az odujukba. Igen hatátos volt ez is.
Nyáron szoktam szúnygoriasztót használni, arra nem vagyok allergiás, viszont szerintem kisgyerekkel nem ajánlatos.

ancsipancsi

Zanza!
Én is gratulálok a babához !
Norkiri ! Tegnap osztogattak idei progit , jövő héten kedden intim torna lesz . Két hétre rá meg elvileg Újvári Bori , azért csak elvileg , mert a tavalyin már voltam , de akkor nem volt ott Kép Otthon van a progi , de szólj , hogy mi érdekel belőle. Bár gondolom előbb -utóbb a netre is felrakják .

Kép
Kép
greenolive

Zanza, gratulálunk Nektek! Ne aggódj, hogy pici (volt) a babád (mert biztos, hogy percek alatt meg fog hízni), én a 3700g-s Istivel marhára megszenvedtem a szülést, most meg már egy kész cula Kép
majd mesélj! Hogy hívják a kis hercegnőt? És kérünk róla képet is, hogy megcsodálhassuk!
Pihenj sokat, hagyd a munkát másra! Kép
Legyen sok örömetek a lánykában!
puszi,
v+i

votiv 8)
votiv

Ancsi,
én az elsőre semmit nem vittem, annyira izgultam, hogy rendben legyen minden a babával, a többire pedig kazettát. De szerintem CD-t közben is kérhetsz, ha látod, hogy milyenek a "felvételek" Kép Óriási élmény lesz!

vera
kisün

Vera! Neked hány éves a gyerkőcöd? És jól gondolom, hogy most épp nem vagy várandós?
Most, hogy mondod, hogy izgulni kell, én is elkezdtem!!! Kép Az imént olvastam a Szt. Imre honlapján a tavalyi programokat, azon állás szerint SEMMIRE nem tudok elmenni, vagy mert melózom, vagy mert nekem kedd-csüt estig dolgom van Kép. Sajnos még azt se tudom hanyadik hétben kellene elmennem ezekre.

ancsipancsi

Ancsi, a lányom csak négy hónapos, szeptemberben szültem. Izgulni pedig nem kell, nekem sajnos volt vetélésem Kép, azért volt a nagy gyomorszorító izgalom Dóri első UH-ja előtt, hogy egyáltalán életben lesz-e Kép de szerencsére minden rendben volt, és a picilány egészséges és gyönyörű Kép
A programon ne izgulj, ezek két hónaponként ismétlődő előadások, ha a terhesség vége felé otthon maradsz, még bőven el tudsz rá menni.

vera
kisün

Zanza!
Éljen a szilveszter! Kép Nagy gratuláció tőlünk is!!!!
Hogy besűrűsödött ez az évvége, mi? Csak úgy jönnek a babák, hosszú, tömött sorokban... Kép

Szopipárna? Mi az? Mik a golyócskák is mi a szerepük? Én (ha egyáltalán valamit), akkor egy sima kispárnát teszek az ölembe és arra Esztert, éljen a lustaság. De 4 kiló fölött rájött, hogy milyen buli 45-50 percig szopni. Anyja meg izmosodjon... Kép
neet
neet

Sziasztok!

Neet, Votív, nektek a kiírt időpont után mennyivel is születtek a Babák?? Úgy néz ki, én is várhatok még a nagy napra, mert semmi értékelhető nem történik napok óta az NST-n, és úgy egyébként sincs sok jele a szülésnek...de 1 hetet elvileg bőven rá lehet számolni, nem?

Valaki kérdezte a krémet derékfájásra: az Árnika tényleg jó rá!

Vollard
vollard

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?