Üdv közöttünk mindenkinek, aki új itt.
Mirrmurrka: Nekem mindig rendben volt a cukrom, mégis tavaly februárban 2 hét alatt hatalmas cisztákat növesztettem.
Kagyló: Nem igazán van mostanában gépem. A festés miatt még nincsen összerakva a nagy gép, a laptopot pedig elviszi a férjem. Table PC-ről, meg nem szeretek írni, de olvasni mindig olvasok. Édes tőled, hogy miattam nem akartál rosszat írni Paragiról.
Köszönöm, jól vagyunk, a lányok ma délután összeverekedtek odabent, hatalmas bulit csaptak.
Apukájuk jót mulatott rajtuk.
Era: Örülök, hogy minden rendben van.
Nálunk minden rendben. Méhszáj teljesen zárt. Paragi azt mondta, hogy itt már nem lesz komplikáció a szülésig. Remélem igaza lesz.
Hétfőn megvolt a 2. cukorterhelés. Az éhgyomri 5,4-ről 4,6-ra csökkent és a reggeli utáni 1 órás 6,3 lett. A dietetikus hölgy azt mondta, hogy az nagyon jó. 2 hetente kell ismételnem, aminek nem örülök, hiszen minden ilyen 2 szúrással jár.
Ha 7 fölé megy az érték, akkor van gond és jelentkeznem kell nála, hogy változtassunk a diétán. Ennek a diétának is meg van a maga előnye, egyenlőre nincsen csak 3,5 kiló plusz rajtam.
A babaszoba alakul. Festés megvolt, felkerült az új karnis és a függöny. 2 hét múlva érkezik a bútor is. Lassan készen is lesz a lányok szobája, de azért nagyon remélem, hogy legalább a 37. hétig még bent maradnak.