Sziasztok Lányok!
Remélem hogy újra beindul a fórum...
Azért figyelgettem
)
Andi, nagyon örülök a meglepetésednek, hogy nemsoká pociban a babák. Borzasztóan szorítok Neked!!!!
Gyönyörű helyeken jártatok, én imádom Horvátországot, már 2 éves koromban jártam Splitben, Dubrovnyikban, szóval látván a fotóidat még a könnyeim is kicsordultak.
A facés segítségért igazán nincs mit, tudom milyen mikor segítség kell játékban. Neken a Hc nem jött be, de van 1-2 más játék amit imádok.
Sziszozo, hajrá!! Mostmár végre mindennek rendben kell lennie!!
Vicky részvétem nagypapád miatt.
Nicky, András miújság felétek?
Mieza, ha időd engedi gyere és mesélj, nagyon kíváncsi vagyok.
Nálam júli 1-én volt a Bmc utáni első uh. Háát nem mondom, hogy nem jött ránk a szívbaj, mert ránk jött. A magánrendelőjében a dokinak nem olyan hiperszuper uh-ja van ám mint amit mi a bmc-ben megszoktunk. Én épp hogy valami foltot láttam. A doki látta a petezsákot, benne embriót de nem látott életjelet. Átszólt a kórházba ahol dolgozik, hogy átküld minket és nézzenek meg az ottani uh-val. Nem ecsetelem ez milyen érzés volt, mert nincsenek rá szavak. Átértünk, jött is a doki, rögtön lehetett is frankón látni a picurt, de azonnal kimerevítette a képet és lemérte, ekkor még nem tudtuk, hogy most él vagy mi van. Aztán megkérdeztem gyors, hogy dobog a szíve? És mondta hogy "persze" és mutatta azokat a kis villanásokat. Páromnak csak úgy potyogtak a könnyei... 9 +5 napos voltam ekkor, a pici 30 mm volt, ami teljesen tökéletes méret.
A 12. heti uh-ra aug.23-án megyek, ekkor már 1 nap híjján 13 hetes leszek.Ma 11+2 napos vagyok.
8. héttől sokat görcsöltem, naponta min. 1szer 20-30 percet. Emellett kb. 7. héttől 3-4 vagy 5 naponta a crinone érdekes színekben jött vissza, fekete, szürkés, mákos, de volt hogy vöröses lilás színben. Ez azt jelenti hogy ilyenkor a fehér színben vagy mellette ilyen színű is volt a visszajött crinone. Ilyen még tegnap is volt. Ezek a tünetek eléggé idegesítettek, legtöbbször a frász jött rám. Szóval mostmár ideje, hogy véget érjen a crinone, az agolutint már nem kell szúrni, de az volt a legkevesebb, az igazi mumus a crinone.
Még azért a 12. heti genetikai uh-tól kicsit parázok, azt hiszem talán utána fogok kicsit megnyugodni. Azért elgondolkodtam egy párszor, hogy lehet egy terhességet aggodalmak nélkül végig élni.... szóval velünk ennyi..pocak nő, na persze elhatároztam hogy majd csak gen. uh után veszek 1-2 ruhát, mondjuk lassan nem tudom mit fogok felvenni pl. aznap. Lehet valami zsákot húzok magamra:))