Sziasztok!
Tuti, hogy a felét el fogom felejteni, mert annyi mindent szeretnék írni...
A mai vizsgám 3-as lett, heuréka! A tanár teljesen leszívta az agyam, fél órán keresztül csak kérdezgetett. Azon lovagolt, hogy számadatokat mondjak neki, én meg közöltem, hogy sorry, de csak megközelítéseket tudok mondani, pontos számadatokat ne. Erre megkérdezte, hogy kérdezzen-e még a négyesért. Mondtam, hogy én nem szeretek kockáztatni, nem szeretném, ha esetleg a már meglévő hármasomat lerontaná... de azért csak kérdezett. Az egyik nagyon durva volt, bevallom, kissé érdekesen néztem rá... kérdezi tőlem, hogy milyen nm ár számít luxusnak az ingatlanpiacon. Mondtam, hogy én már a 4-500e Ft-os nm árt is annak tartom. Erre ő: na, az nem az, luxus az 1-1,5 milliós nm ár, mint pl. az Anjou-ház lakásai, ahol egyébként az ő fia vett lakást. ???????? Most erre mit mondjak???????????? Na mindegy, nem is részletezem tovább... mindjárt este 8 és már rég a számvitellel kéne foglalkoznom. Megyünk Noémit megfürdetjük, aztán mire újra a tanuláshoz érek, jó késő lesz...
Ennyit a negatívoskodásról
Tündér kedves, figyi, én teljesen megértelek. A fodrászosdi jó dolog, szombaton én is megyek. Jót tesz a lelkemnek, szeretem, ha legalább a fejem (és a hajam) rendben van
Néha sztem kell, hogy kényeztessük magunkat. Ha csak egy apró csecsebecsével is, már az is nagyon jó! Nekem vhol a lányos traccspartik hiányoznak, az éjszakai beszélgetések, a "Váltsuk meg a világot!" nagy lelkesedések stb. stb. Vhol fáj, hogy ez most már úgy kimarad az életemből... és emiatt én is szoktam néha depizni. Hiányzik, hogy a saját lelkemet ápoljam, hogy a saját kis életemmel törődjek... annyi helyen kell megfelelni, nem? Most ez nem panaszkodás, ne értsetek félre, egyszerűen csak így érzem... a sulit tényleg azért tartom fontosnak, mert a diplomán kívül sztem sokat ad. Legalábbis a rendszeres társasági élet (én ugye szinte minden héten szombaton suliban vagyok), jót tesz, hogy annyi ember körülvesz. Noémit imádom, Ő vele kerek az életem, de ahhoz, hogy kiegyensúlyozott maradjak, szükségem van persze más ingerekre is. Hűha, na abbahagyom, mert nagyon belementem... bocsika, fáradt vagyok...
Szval a lényeg, a lényeg, masszás+fodrász jó ötlet!!! Masszázsra már én is kari óta tervezem, hogy eljussak, eljussunk, sajna, még nem sikerült...
Suli: akkor lassan Te is nekiállsz tanulni... anyósod jön akkor fel? Ilyenkor sokáig marad nálatok?
Kocsi: nekem a Twingo előtt egy Ford Focusom volt, csak sajna a nyári házvásárlás miatt el kellett adnunk, nagyon pénzszűkében voltunk. Átmenetileg vettük a Twinit, de nem használtam sokat... vhogy nem éreztem biztonságosnak. Persze, itt a környéken randalíroztam vele, de pl. az autópályára nem mentem volna ki. Aztán az Audi úgy jött, hogy a párom egy márkaképviseletnél dolgozik, és egyszercsak begurult ez az autó, hogy lecserélné az addigi tulaja egy újra. Hihetetlen, mennyire megkímélt volt és tényleg nagyon jó áron adták (beszámítás ugye), ugyanazokat tudja, mint a Focusom anno, és még a motorja sem óriási (1.6-os), úgyhogy nem kell magunk után húzni egy benzinkutat.
Tündér, és csak a Fiat Brava jön számításba?
Bea, a Skoda Fabiat anno mi is néztük, én nagyon kedvelem. Nővéremnek volt, teljesen meg volt vele elégedve. Nekem még régebben egy Skoda Felíciám volt, imádtam. De sajna pénzhiány miatt azt is el kellett adnunk.
Megnéztem a fotókat
Milyen fiatal vagy! Tök jó! Amikor én gyerek voltam, tökre örültem, hogy fiatal anyukám van.
Pályázatírás... hűha, az komoly. Érintőlegesen tanultunk róla ebben a félévben, nem semmi tudást igényel. Tényleg annyira szigorúan veszik a formai kellékeket???
Utazás: merre tervezitek? A Hotel Kolpingba elfogadnak csekket.
Asszem. Tőlem legalábbis múltkor kérdezték, hogy van-e. Voltatok már ott? És Ti milyen autót szeretnétek?
sztem egy regényt írtam...
megyek fürdetni.
pusz-pusz
Ch.