Új privát üzeneted érkezett!

Kriszto

Kép

Mert végre jöttél! :wink:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Cuki vagy Kagyló!
de "odaát" vagyok egész nap... mert most nem csinálok mást,mint reggel mindent rendbe teszek, ki tudja mit hoz a nap, aztán olimpia, olvasás, pihi, rejtvény és várakozás :-) szóval függök folyamatosan...

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Kagyló Drága,

Te egy annyira jó lélek vagy, hogy igazán megérdemled hogy anyuka legyél ! Veled nincsen is semmi vitám (már mással sem, mert részemről befejezve az ügy), hanem kívánom, hogy egy hasonló jólelkű baba minél előbb otthonra találjon nálatok. :D :D

Szép estét, A.
amaryllis921
Budapest XIV. kerület

Sziasztok. Véleményem:

Annál rosszabb nincs, mikor tudod, hogy a lombik az egyetlen esélyed, csinálod, nem sikerül, pedig mindent rendben találnak az orvosok nálad. Sőt, esetemben majdnem bele is halsz a lombikozásba... Mikor őrült módon vágysz arra, hogy érezd, hogy növekszik benned egy kis élet! Minden nőben él az elemi vágy arra vonatkozóan, hogy anya legyen.

A gyerek nem egy árúcikk, akit darabra mérnek. Az első, második, sőt harmadik gyerek után is lehet ugyanúgy vágyakozni. Az ismeretlentől való félelem (jelen esetben a lombik) pedig természetes.

Ez egy nyílt fórum. Bárki bármit leírhat, inkognitóban, hiszen nick nevek vannak, senki nem tudja, ki a másik (kivétel egy páran, akik függünk a fészten..:-) ) Vannak (és lesznek) rinyálósok. Vannak okostojások, akik mindig, mindent kommentálnak, mert azt hiszik mindenkinél mindent jobban tudnak. Vannak nagyszájúak és visszahúzódóak, nyersek és kifinomultan fogalmazók. Vannak depressziósok és a föld felett lebegők. Ha valaki ezt nem tudja tolerálni, akkor ne fórumozzon.
kretty
Budapest XIV. kerület

Sziasztok
Kriszto,

:lol: Hogy vagy(tok)?
Amaryllis
:oops:
Kretty
Vajon én melyik vagyok? Kép Kép

kagyló

Zsuzsi

Szorítoooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk!!!!!!
Ügyes legyél!!!! :wink:

kagyló

Sziasztok!
Most olvasom a tegnapi eseményeket. :( Lányok ne veszekedjetek, hiszen mindannyian ugyanazért küzdünk.
Nem szeretnék ebbe belefolyni, de Zsuzsi és Kretty hozzászólásait "like-olom".

Zsuzsiiiii, nagyon szorítok ma, várunk a hírekkel!!!

Zafír, jól láttam, ma mész dokihoz? Én is. Téged is várlak.....

Drága Kagylóm, de jó hogy jelentkezel. Sajnálom hogy Nálad így alakult, sok erőt kívánok a továbbiakhoz. Ha kepok fotót,felrakom lélekerősítőnek. :D

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

:lol: Kagyló, egyszerre írtunk

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Kagylo, rengeteg embertipust felsorolhattam volna meg, hiszen ahanyan vagyunk, annyi felekeppen gondolkozunk/erzunk/cselekszunk stb. Nem azt iratm, hogy EZEN a forumon ilyen es ilyen emberek vannak, hanem azt, hogy mivel ez egy nyilt forum, barki irhat, es mindenfele emberek megfordulhatnak itt, ugyanannyi joga van mindenkinek irni es olvasni.
kretty
Budapest XIV. kerület

Sziasztok!

Ugyan elég sok oldalt visszaolvastam, de mégsem találom azt a fórumozót, aki a Tűű dokihoz (endokrinológus) jár a Mensmentisbe és valami újfajta IR bogyón van...
Tudna esetleg valaki segíteni, hogy milyen nicknéven szerepel a hölgy?

Kedves segítségeteket előre is köszi!
És ha kérhetném, akkor ha van válasz, azt privi üzenetbe küldjétek, hogy meg is találjam... :wink:
uccu

uccu!

Én vagyok az, aki a Tűű dokihoz jár, és egy hónapja a merckforminról áttértünk az Eucreas gyógyszerre.
Mit szeretnél tudni?
almendra
Budapest XIX. kerület

Kretty

Ja,jó! :wink: :lol:
Zsuzsi??????????????????????????Gyere a jó hírekkel!!!!!

kagyló

Sziasztok!

Aranyosak vagytok, hogy drukkoltatok nekem!
De, sajnos semmi jó hírrel nem tudok szolgálni.
Sajnos nem sikerült petesejtet nyerni!
a reggel UHU-n még ott volt mind a kettő
Mire műtétre került sor, az egyik eltűnt, Paragi sehol nem találtam, még a hasüregből is szívott le vizet, hátha ott van valahol, de nem találta! :(
A másikkal is küzdött rendesen, de sajnos sérült volt :(
Mivel nem volt beültetés, így nem veszett el lehetőség. A következő mensivel lehet indulni.

szép napot nektek

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

zsuzsi: sajnálom de lelalább a következő hónapban lehet újra próbálkozni
kisbuddha
Budapest III. kerület

Zsuzsi!
Annyira sajnálom. :cry:
almendra
Budapest XIX. kerület

Sziasztok

Zsuzsi
A francba! :( Következőnél majd meg találják! :wink:

kagyló

Kagyló: hát ha ezt nem is, de remélem talál másikat! :)

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi:Na,igen! :lol: :lol: :lol: :wink:

kagyló

Törölve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vivi74 2012.08.05 10:00-kor.
vivi74

kérdeznék én is egyet :) Az első konzultációért Dévai Dokinál 10ezer forintot kellett fizetni, a többi konzultáció mennyibe került?
mbetty2
Aszód

Én 15,000-et fizettem először Dévainál, onnantól kezdve 10-et.
plonsk
Budapest

Sziasztok!
Nagyon sokat gondolkodtam az itt kialakult vitán. Mentségemre legyen, hogy nem én kezdtem, csak leírtam hogy mi van a másik oldalon. Továbbra is úgy gondolom, hogy elég baj az valakinek hogy lombikra "kényszerül" függetlenül attól, hogy van e már gyereke vagy sem. Nagyon sok segítséget kaptam a lombikkal kapcsolatban tőletek direktben is, vagy csak azáltal hogy visszaolvastam a fórumot és leírtátok a saját tapasztalataitokat, érzéseiteket. Valószínűleg lesz még kérdésem bőven, hiszen nekem ez az egész lombik még új és ismeretlen. Előre szeretném megköszönni azoknak akik válaszolnak majd ezekre és nem azalapján ítélnek, hogy már van gyerekem természetes úton, így esetleg nincs jogom kérdezni, vagy nyavajogni. Ha valakinek ez mégis fáj vagy rosszul esik, sajnálom. Nem fogom kútba dobni a természetesen fogant gyermekeimet csak azért hogy írhassak egy lombikos fórumra és tanácsot kérjek olyan emberektől akiknek csak így lehet gyereke és lombik ügyben sokkal tapasztaltabbak mint én.

Én ebben a hónapban mégsem indultam el, mert a nyaralás alatt úgy tűnik sikerült összeszednem vmi bacit és 4 nap antibiotikum után még ott volt.
Nagyon készültem az első indulásra és nagyon nagy csalódás volt, ugyanakkor meg Paragi is egy nagy csalódás volt, úgyhogy így legalább jövő hónapban nem vele indulok. Így valószínűleg majd szeptemberben nyavajgok...:) és kérdezek. Addig is olvasom a fórumot és szurkolok babásoknak és babára készülőknek is.
kisbuddha
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Kisbuddha: mi volt a gond Paragival???
mirrmurrka

kisbuddha: miért volt csalódás Paragi?

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

mirrmurrka: üdv köztünk! látom ma csatlakoztál? veled mi a helyzet?
Szintén Dévai? Vagy Paragi?

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Sziasztok

Kisbudhha
Hűha,miért volt csalódás a kis doki? :shock: A kenetről nem tehet,az benne van,hogy nem sikerül teljesen kinyírni a bacikat.Ezért kell pár héttel előbb menni. :wink:
Én Zafir miatt nem válaszolnék erre a kérdésre. :D

kagyló

Szia Zsuzsi,

Most volt a beültetésem Paragival, amúgy 1.8 éve Dévais páciens vagyok. Nekem P. nem volt antipatikus, érdekel hogy más miért gondolja másképp.
Olvasgattam már az oldalt pár hete de csak most volt energiám csatlakozni mert most ráérek:D itthon pihenek. :D

Friss hírem D. ről: tényleg augusztus 20 után jön vissza de belőle kinézem hogy 20 is dolgozik n voltam már Húsvét hétfőn is Nála...
mirrmurrka

Mi volt a gondom? Kiderült, hogy összeszedtem vmi bacit, amit már kezeltek a cirisben antibiotikummal és szerdán kellett a kontroll kenetet levenni, hogy negatív e már. A pirit szombatra vártam, de éppen szerda reggel már elkezdtem vérezgetni, barnázgatni. Úgy tűnt, hogy hamarabb megjön. Egyből hívtam a dokit, hogy baj van, hamarabb akar megjönni, hány nap alatt készül el a kontroll kenet eredménye, hogy még beleférjünk az időbe. (egyébként az utóbbi időben soha nem barnázgattam, hanem egyből megjött) Elmentem hozzá, annyit nem mondott, hogy toljam le a bugyimat, megnézi hogy egyáltalán le tudja e venni a kenetet. Kategórikusan kijelentette, hogy már nem veszi le mert megjött. Meg se nézett, még csak a jó akarás szándékát sem láttam. Hiába mondtam neki, hogy még nem jött meg rendesen, és úgy tudom az számít a menstruáció első napjának amikor rendesen jelentekzik a vérzés 15 óra előtt. Úgyhogy megköszöntem "segítő készségét" és kerestem egy másik nőgyógyászt, aki még szerdán le tudja venni a kenetet, mert ha negatív lett volna akkor még augusztusban tudunk indulni. A másik nőgyógyásznak elmondtam mi a problémám, aki egyből azt mondta, hogy akkor előbb szétnéz odalent, hogy mi a helyzet. Azt mondta, hogy lazán lelehetett volna venni a kenetet, ez még menstruációnak nem nevezhető, főleg első napnak nem. Végül nem szombaton, hanem pénteken jött meg, és az eredmény is hogy még van baci, még kellett volna pár nap hogy hasson rendesen az antibiotikum.
Nem az volt a gondom, hogy még van baci és nem tudok indulni, hanem az a hozzáállás nagyon zavart, hogy még csak segíteni sem akart, hogy hátha sikerülhet és nem késik az egész indulás egy hónapot. Nem azért nem akarta levenni a kontroll kenetet, mert úgy sem hathatott az antibiotikum ennyi idő alatt, hanem azért mert nem és kész.. Ha veszi a fáradságot és megvizsgál és azután jelenti ki hogy ő már így nem tudja levenni a kenetet, akkor ok, elfogadom, de így??
kisbuddha
Budapest III. kerület

kisbuddha: sajnálom, hogy ilyen fafej volt! Ezt biztos D-től tanulta! :D :)) Velem ugyanezt el akarta játszani D, hogy nem vesz le kenetet mensi alatt, mert nem biztos, hogy értékelhető eredmény lesz! De én kiharcoltam, hogy vegye le, és a végén értékelhető eredmény lett!
De végül az eljárás végkifejletét tekintve tulajdonképpen mindegy is neked, hogy levette-e vagy sem, mert nem tudsz indulni! Akkor bízzunk benne, hogy mire kezdhetsz, addigra visszajön D!

mirrmurrka: nekem pénteken lett volna a beültim Paraginál, de sajnos múlt hét szerdán nem sikerült petesejtet nyerni! Erről mondjuk ő nem tehet!
És ettől függetlenül én teljesen meg voltam vele elégedve.
Pont tegnap mondtam a férjemnek, hogy ha ugyanezt D tálalta volna nekem, akkor az ő nyers stílusa miatt, valószínüleg lelkileg sokkal szarabbul viselném, mint most. De mivel Paragi tök jó fej volt, így most nem vagyok annyira összetörve!
Amúgy mennyit sikerült leszívnia, és mennyi termékenyült meg, és mennyit kaptál vissza? :)

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Kisbuddha: Devai sokkal de sokkal szigorúbb mit Paragi!!!!

A legnagyobb szeretettel modom, erre föl kell készítened magad!!!Mert még jobban meg fognak viselni ezek a dolgok.

Az irányelveket Devisz adja.
Mióta jársz ide?
mirrmurrka

Szia Zsuzsi!
Régi motoros vagy itt ha ki tudtad paszírozni P-ből a kenetet! Ügyes vagy! Szerintem P. is fél Dévaitól én is félek Tőle:D
Nagyon sajnálom ami történt de lehet hogy jobb így, érdekes dolgot mesélt nekünk Mariann azt mondta hogy annyira nagyon meleg van hogy a férfiak mostanában nagyon alul teljesítenek 8) s ezért jobb az ősztől tavaszig terjedő időszak mert akkor nincs a katonáknak melegük...ez elgondolkodtató! Minden rendben lesz. Dzsungeljárás ez igazat mondott Dévisz a tájékoztatón...nagyon nehéz lehet hogy eljutsz egy szintig és ott kell leállni. Paragi rendes volt velem is. Igen D. nagyon kemény kíméletlen de szerintem már annyi zokogó nőt látott hogy elfáradt. Engem is ki tud billenteni a lelki békmből.
punkció 11db
másnap 5 termékenyült meg
3.napra 2 kaptam vissz 5 sejtesen
mirrmurrka

Nekem nem a szigorral van a bajom, hanem a fefejűséggel. Nem az a bajom, hogy a baci miatt nem indultunk, hanem a jószándék és akarás hiánya fáj. Dévaival megbeszéltem, hogy csak akkor tudunk indulni ha addigra negatív a lelet, de ha levenni sem hajlandó akkor negatívan sem indulhattam volna.
Már kibosszankodtam magam.......
júniusban voltam az első konzultáción Dévainál.
kisbuddha
Budapest III. kerület

Mirmurr: hányadik napon vagy?
Zsuzsi: hogy bírod a várakozást?
kisbuddha
Budapest III. kerület

mirrmurrka: annyira nem vagyok régi motoros, mint pl. kagyló! :D Igaz kagyló???
De nem Paragitól sajtoltam ki a kenetet, hanem D-től! :)

Hát ez érdekes, és érthető az alacsonyabb spermaszám! De ezen is lehet segíteni a hideg zuhannyal! Az mindig jót tesz a fiúknak! ;)

Miért csak kettőt kaptál vissza? Annyi maradt? vagy a többit lefagyasztottátok?

Kisbuddha: nem várakozok! Annyi dolgom van, hogy észre sem veszem, és rohan az idő! :)
Nekem mivel nem volt beülti nem kell 3 hónapot várni, indulhatunk rögtön a következő mensivel! :D

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Itt készülj fel mindenre!:D de értem amit írsz én is jártam hasonlóan csk D.-vel, Most úgy mentem oda hogy már minden de minden megvan D.átnézett mindent!
Belépek az Intézetbe remegő lábakkal (picit féltem a szondától)erre Paragi mondja hogy l"ejárt az EKM "de ha beszerzem a héten nem küld el....gondolhatjátok rohantam a körzetihez...
D. tuti elküldött volna és újabb 10 000. de mivel altatni fognak nincs mese kell a friss EKG

Miért kell lombikozod?

Tegnap volt a beültetés :D pihengetek eszem a rengeteg húst kicsit sétáltam vettem gumiksztyűket az utrogesztanhoz
:) nagyon nagymamisan
Lányok stimu alatt mindenki napi 5alkalommal egye a rengeteg húst láttam ott egy lányt aki 6 hónapos terhesnek nézett ki...megkérdezték az asszisztensnők hogy evett hús? erre a válsz: csipegettem....nem értem az embereket, nekem is volt víz a hasamban de szót fogadtam és mindent úgy csináltam ahogy mondtak minden ami rajtunk múlik azt meg kell tennünk.
mirrmurrka

Zsuzsi!
Nagy mester vagy ha D-t megszelídítetted tanulnom kell Tőled!

"Hideg zuhany" sajnos volt nálunk is ugyanis az embrikék 2 maradtak. De Ők ügyesek számtok rájuk!!!
Férfiakra minden percben ráférne egy hideg zuhany!!!
:D nem csak a katonák klimatzálása végett :D
mirrmurrka

zsuzsi: az jó, ha már a következő ciklusban lehet indulni. Így talán könnyebb elviselni..
Mirmurrka: egyik petevezetékem hiányzik egy méhenkívüli miatt, a másik pedig az utolsó vetélésem után elzáródott:(
kisbuddha
Budapest III. kerület

Mindenkinek vannak hasonló történetei mind D-vel, és mind Paragival szerintem! Ettől függetlenül mindenki másért szereti, és mindenki másért nem szereti őket!
Az tény, amit már följebb jól kitaglaltunk, hogy az akinek egy ilyen helyre kell járnia, eleve szar, és eleve kiszolgáltatott helyzetben van.
És még az orvos jó vagy rossz kedvétől is függünk.
Nekem is volt már olyan, amit nem engedett meg, de hallottam a váróban, hogy ugyanazt más lánynak megengedte.
Ez szerintem hangulatfüggő! Ami persze nem jó, de hát emberek vagyunk! :)

Hát igen, az mondjuk a legkevesebb, hogy amit mondanak be kell tartani! Speciel nekem soha nem mondta D, hogy egyem a húst, gondolom ez attól is függ, hogy mennyi a tüsző, és a vérvételre amire elküld, azon milyen értéke van az összfehérjének!
Most mondta először Paragi, de nem a túlstimu miatt!

Mirrmurrka: már ne hari a kérdésért, de minek a gumikesztyű az utrohoz?
Hát beszélgess sokat azzal két kis embrikével! :)
Küldöm a virtuális babaragacsokat! :)

kisbuddha: igen, már a következővel indulhatok, a baj csak az, hogy elvileg pont akkor kellene megjönnie, amikor nyaralunk, úgyhogy most megpróbálom valahogy eltolni! :)

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Kissbuddha: jó mert akkor ez egyértelmű legalább tudod mi az oka, nem kell a 3 ovuláció indució meg a kötelező 6 inszem amivel nekem csak ment az idő de utólag nem gondolkozom ezen sajnos nekem ezek a trükkök nem váltak be. Egy olyan lánnyal feküdtem bent akire ránézett a férje terhes lett extra lett utána 2 hónap múlva első este ismét terhes lett és újra extrauterin...ezek a petevezetékek...20 éve nem tudtak volna segíteni.
Mikor derül ki h negatív e a leleted?
Most akkor kaptál még gyógyszert? 2 ht múlva indultok?
mirrmurrka

Kép Kép

mirrmurrka megpróbálom neked feltölteni a babaragacsokat
de ebben nem én vagyok a profi, hanem barika! :)

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi!
Félek hogy elkapok valamit magamtól mert legutóbb nem volt jó nekem sem a kenetem és azóta nagyon nagyon figyelek biztosra megyek így gumiksztyű megnyugtat!
Menzesz eltolásra rengeteg C vitamint kell enni mert az lefékezi a dolgokat meg a rutascorbin is jó stabilizálja az érfalat!
Bármi is történjen mennünk kell mint a buldózernek.
Jó nyaralást!

Ide gyorsan azokat babaragacsokat :lol:
mirrmurrka

megvannak köszi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mirrmurrka

mirrmurrka: mióta tudom hogy miért nem estem teherbe sokkal könnyebb elviselni, mert tudom hogy mi a megoldás rá.
A nőgyógyásszal abban maradtam, hogy szedem még pár napig az antibiotikumot és utána megint csinálunk egy kontrollt. Ha még mindig nem sikerült kiírtani a kis dögöt akkor még van idő talán egy kúrára a következő mensziig. Én megértem a gumikesztyűt:))) már én is tiszta para vagyok. Bármihez nyúlok a kezemmel lefuttatom magamban, hogy vajon miket lehet összeszedni róla:)
Nálad mi a probléma?

Zsuzsi: én direkt úgy időzítettem a nyaralást, hogy nehogy meglegyen, éppen azért hogyha baromi nagy mázli van és tudunk indulni akkor itthon legyek. Indulni nem tudtuk, de sikerült hazajönni egy kis bacival. Azóta is azon eszem magam, hogy hol és hogy sikerült összeszedni.
Vigyázz majd magadra:)
kisbuddha
Budapest III. kerület

Sziasztok Lányok!

Egyik ismerősöm ajánlotta ezt az oldalt, hogy itt nagyon sok segítséget kapott.

Én nem vagyok dévais, viszont valószínűleg lombikkal lehet csak gyerekünk, az orvos szerint párom katonái nincsenek elegendő számban az inszemhez. Nálam PCO-n kívül semmit nem találtak (átjárható vagyok, nincs IR-em, normális a hormonképem) szóval nem tudom.

Ami miatt itt vagyok, hogy egyrészt ha van valakinek kedve, ideje mesélni a lombikról azt szívesen venném, mert eléggé tartok a mellékhatásaitól, meg az egész beavatkozástól.
Más részt szeretném felkutatni a lehetőségeket, mert jelenleg a sote-tól kezd tele lenni a hócipőm. (

Szóval a tb alapú sote és egy magánklinika mennyiben különbözik, illetve a dévai intézetet mennyire szívesen ajánlanátok?

köszi előre is, aki tud segíteni, ha lesz idő, akkor kicsit visszaolvasgatok, gondolom már jó sok info elhangzott!
salsera
Budapest XIII. kerület

Salsera: helló PCO-val próbáltál diétázni? Mióta próbálkoztok? A SOTE-n mi mindent csináltak már veled?

Kisbuddha: semmi de semmi bajom D. mondta hogy maga az akinél nem értem hogy mi lehet....csoda hogy én sem biztos ok lesz kúpot nem kaptál????
mirrmurrka

Azt mondták, hogy nem kell diétáznom. Egy ideig szedettek velem metet, de amikor átkerültem a repro osztályra ott leállítottak.
Saját szakállra elmentem nemrég IR vizsgálatra, mivel rendben találták, az orvos azt mondta, hogy erre az eredményre semmiképpen nem ír fel orvosságot.

Kb 2,5 éve próbálkozunk, volt closty (anélkül, hogy vizsgálták volna a páromat), volt laparom, mert a sima hsg-t nem tudták megcsinálni, ott is minden rendben van, volt 3 inszemem.
A párom spermája tavaly márciusban a magánorvosnál kiváló minősítést kapott,a sote-n már csak határeset, idén meg már a "inszemre sem jó" kategóriába csúszott vissza.

elég elkeserítő, hogy ez miért van és miért vártunk eddig, a határeset eredménynél is hazaküldtek minket spontán próbálkozni.

Mai napon azon akadtam ki, hogy kérdezte a nővér, hogy mi van a hsg-vel? Mondom mi lenne?? Mert hogy előírta az orvos. Mondom egyrészről nekem senki nem szólt, ezt a vizsgálatot egyszer már nem tudták megcsinálni, meg nekem azt mondták, hogy a lapar egy évig érvényes. Erre az volt a válasz, hogy ezt mégis ki mondta?

Nos, most itt tartunk, kezd kicsit elegem lenni a dologból, ezért próbálok puhatolózni.

Salsera: helló PCO-val próbáltál diétázni? Mióta próbálkoztok? A SOTE-n mi mindent csináltak már veled?
salsera
Budapest XIII. kerület

Kisbuddha
Te most Dévaihoz jársz vagy a Cirisbe?Mert az utolsónál írod a kenetet,és akkor a cirisbe kezeltek vele,akkor miért volt benne baci,mire a kis dokihoz mentél? :shock: Vagy csak a vizsgálatokat csináltatod ott?Bocsi,de nem értem. :oops:
Mirrmurrka,Salsera
Üdv!

Salsera
A sote 1-en ki az orvosod (vagy volt)?
A párom spermája tavaly márciusban a magánorvosnál kiváló minősítést kapott,a sote-n már csak határeset, idén meg már a "inszemre sem jó" kategóriába csúszott vissza.
És mi a határ eset a sotén?Tudod nekem egyszer valaki azt mondta:a sperma eredményre,hogy csak magukat védik a magán orvosok,mikor ki adnak egy eredményt amivel te mehetsz meddőségi intézetbe.Az alapján kezdik a beavatkozásokat,milyen a párod eredménye.A laparnál ha a petefészket csinálják,akkor 5 évig vagy átjárható.
Intézetet szeretnél váltani?

kagyló

A sote.n a Murber csinálta az inszemet, most átirányítottak az Urbancsekhez.
A határeset a sote-n: összes sperma: 403M, ebből 38% mozog, 32% progresszíven. De előtte két héttel mindez 647M, 66% mozgó, 36% progresszív.
Most már 167M tartunk és 23%-nál.
Nem értem, hogy mitől esett ennyire vissza, amikor semmi különös nem volt. Óriási különbség van a magán, meg a két héttel később sote-n kapott eredmény között!!

Ha 5 évig jó a lapar, akkor mi a fenének akarnak megint hsg-t csináltatni?
Nem akarok intézetet váltani, de ezzel a hozzáállással, meg időhúzással sajnos lehet, hogy az lesz a következő lépés. :(((
Csak nem szeretnék cseberből vederbe esni. :(

Salsera
A sote 1-en ki az orvosod (vagy volt)?
És mi a határ eset a sotén?Tudod nekem egyszer valaki azt mondta:a sperma eredményre,hogy csak magukat védik a magán orvosok,mikor ki adnak egy eredményt amivel te mehetsz meddőségi intézetbe.Az alapján kezdik a beavatkozásokat,milyen a párod eredménye.A laparnál ha a petefészket csinálják,akkor 5 évig vagy átjárható.
Intézetet szeretnél váltani?
salsera
Budapest XIII. kerület

Salsera

Nekem Lapar és hysterom is volt, ezek után azt mondta Dévai 5 évig érvényes nem kell újra nézni.Mivel volt a petefészkem is nézve,ami át járható.Murbert ismerem, amikor én kezdtem a sotén.Tanuló volt,elvileg Urbancseknél kezdtem volna,de át adott a tanulójának anélkül,hogy egyszer is meg vizsgált volna. Kontrasztos vérvétel volt,de ez jobban nem tudom a nevét el mondani.Ennyi történt 3 hónap alatt amikor el is jöttem.Erről többet nem tudok mondani.
Rosszabb eredménnyel is csináltak már inszeminációt. Igaz,én nem értem miért van ekkora különbség az eredmények között. Talán az egyik 3. napi eredmény,a másik 5. napi stb. :wink: Nem tudom miért van. :roll: Erre a párod orvosának kellene választ adnia,hátha találna valamit.

kagyló

Ezt sem értem egyébként, hogy valamelyik nőgyógyász szerint lehet javítani a helyzeten a fer14 vitaminnal, más szerint meg teljesen felesleges.

Ezek szerint Neked bejött a Dévai intézet?
Sokat kell várni? Mennyivel kerülne többe ott a lombik, mint a sote-n?

Esetleg a Kaáliról, vagy a többiről van valamilyen tapasztalat?

Azt egyébként elmagyarázná nekem valaki, hogy lombiknál miért fontos, hogy átjárható legyen a petevezeték?
salsera
Budapest XIII. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?