SZiasztok!
Véégre elfogadható a hőmérséklet, a lakásban is már csak 25 fok van, ez a tegnapi 30-hoz képest szabályosan hűvös
Sokkal jobban érzem magam, aktívabbnak, de tegnap este mondtam is Apának, hogy most aztán tényleg szenvedek, érzem, hogy Soma az egész pocakomat kitölti, a mellem alatt érzem a méhem tetejét, fáj, ha levegőt veszek, olyan érzés, mintha kövekkel lenne telerakva a pocak..
Macianyu:
Hú, darázscsípés tényleg ijesztő
Málnalevelet betöltött 36-tól lehet inni, én egyedül ezt ittam, nem tudom, hogy ennek köszönhetem-e a gyors szüléseket, feltételezem, hogy nem
, de babpnából most is folytatom a hagyományt. Bencével homeoztam, de a vajúdás alatti homeozás számomra egyszerűen kivitelezhetetlen, így hagytuk a fenébe...20 percenként szopogatni valamit, nem ihatsz, de a golyóktól csak szomjasabb leszel, és nem elég a magad nyűgje, még azt is figyelni, hogy mikor mit vegyek be, na neeem..... AMúgy sem vagyok egy homeo párti, gondoltam, adjunk egy esélyt ennek is, de ismét csalódtam
galex:
Jó, hogy mondod a bababónuszt, már regisztráltam, de még nem mentem el a kuponokért, ma elmegyek.
A Rosmann is elindította a babaprogramját, ott a pénztárostól kell kérni belépő kódot, neten regisztrálni, és szintén jó dolgok vannak.
Nekem is elmúlt a terhességi diabétesz , olyannyira, hogy bár sokkal nagyobb az esély a következő terhességnél, hogy ismét gond lesz, szerencsére egyik fiúval sem volt gondom.
Sti:
Teljesen meg tudlak érteni a szoptatással kapcsolatban.
Ne értsetek félre, de annak, akinek ez teljesen természetes folyamat , és gond nélkül tudott szoptatni, szinte elképzelhetetlen, mennyire nehéz nekünk,akik ,ha megszakadnak sem tudnak eleget adni a babájuknak, és akikbe mindenhol azt sujkolják, hogy a világ legtermészetesebb dolga, minden nő képes rá, a tápszertől ilyen és olyan problémái lesznek a babának, de a kedvencem, hogy minden fejben dől el!Ez a legnagyobb baromság a szoptatással kapcsolatban.
Én mindent megpróbáltam Annával, folyton sztrájkolt, megvontam tőle a cumisüveget, kiskanalzatunk, tejserkentőket ittam, szoptaníttal szoptattam, fejtem 3 óránként, de, ha megszakadtam sem tudtam neki annyit adni, amennyire szüksége lett volna. Beleestem abba a csapdába, hogy nem volt felhőtlenül boldog az első 6 hónapom, mert semmirekellőnek, a gyerekét ellátni képtelennek éreztem magam a sok okosság láttán, hallatán, és ezt a 6 hónapot senki sem adja vissza nekünk.Folyton stresszeltem már az etetések előtt, ami ördögi kör, mert ettől még kevesebb lett a tejem, a lányom is érezte, hogy nem vagyok nyugodt, és így ő is nyugtalan lett. Akkor nyugodtam meg, amikor fél évesen közölte velem a belgyógyászom, hogy a pajzsmirigy beteg nőknél gyakori, hogy nem indul tejtermelés, vagy legalább is kevés a tej, plusz bizonyos babásodást elősegítő gyógyszerek mellékhatása is lehet ez. Én ezeket is szedtem.
Bencénél már nem voltam hajlandó stresszelni, ha valaki a fejben dől el dologgal jött, a Holdig tudtam volna rúgni, csináltam, nem adtam fel, a szaporító fejéstől kezdve mindent megtettem, 6 hónapig ment, de nem kínkeservesen, hanem végre élvezve a szoptatást is. Soha nem volt tisztán anyatejes baba ő sem, én vegyestüzelésűnek hívtam, de nyugalom volt
Utána még 2 hónapig kapott idegen tejet.
Most szintén elszánt vagyok, szoptatni fogok, ameddig egy csepp tejem is lesz, de nem leszek hajlandó okolni magamat, és aggódni a legszebb időszakban, hogy vajon mennyire vagyok szar Anya.