Petra nem feltekeny, sot nagyon aranyos. Nagyon szivesen segit pelenkazni (o bontja ki az uj pelust es viszi a telit a szemetesbe). Persze mindig ott a kerdes amint kibomlik a pelus ”ez mi?”. Nem tudom ha a meg le nem szaradt koldokre vagy a futyire kerdez ra. Meg van szeppenve nagyon. Ha kiaball es raszolunk, hogy David alszik hamar elhallgat. Persze igenyli, hogy szeretgessem ot is, odabujik, megsimogat. A szopizassal sincs dolga.
Egyeduli dolog, hogy o is sir ha David sir
szerencsere David csak akkor sir ha mar 15 perce hasztalanul keri a cicit, illetve ha oltoztettem, na azt nagyon kikeri maganak, nem szeret puceron lenni.
BOLDOG SZULINAPOT azokank akik mar betoltottek a 2. eletevuket!!!
Miota hazaertem a korhazbol nem is lattom Petraban a pici babat, mar csak a nagylanyt. Megnott par nap alatt es latva a kulombseget nagyon furcsa ot pelenkazni, oltoztetni. Olyan erzes, mintha egy kisbabat hagytam volna aludni azon az ejszakan es egy gyerekekt talaltam hazaerkezeskor.
Nem gyakaran jutotk a netre es akkor is rovid ideig, mivel a gep Petra szobajaba kerult.
Mares, hogy birod?????
Kismamak nem felni, minden jo lesz es remelem majd ti is hasonlo jo elmennyel tertek haza a korhazbol mint en.
Betti tok jo, hogy a melo alakuloban, ha ok kerestek fel akkor sokkal rugalmasabbak es kellesz nekik akkor keszek egyezkedni. Gratulalok es szoritok neked
Na eldugulok, lemerul a laptop es ferjem nem hozott toltot hozza, na meg lassan szopizas kovetkezik. Jaj olyan furcsa megint ego, kokememy mellekkel jarni es 3 orankent szoptatni
De repdesek a boldogsagtol ezert is vagyok most ilyen kis onzo es gyorsan csak magamrol irtam. Igyekszem majd gyakrabban jonni ezentul.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára melisch 2012.08.04 18:59-kor.