Sti!
örülök hogy minden rendben
Jaminál a következő játszik, a vénák még mindig nem bírják, ha 25 ször nem szúrták meg szombat óta egyszer sem... nem tudom mikor jöhet haza, egyenlőre lázmentesnek kell lennie (tegnap délelőtt óta nincs lázcsillapító), ennie kell (ez még nehezen megy), és innia (eddig 900-1000 ml megy le magától, a fennmaradó 600-700 ml infuzióba). Szóval szerintem jövőhét eleje...
Pocaklakó: Tegnap voltam dokinál, megnézte manót, és van némi kis bibi, a pocikája kicsi, valószínüleg nem fejlődik jól a pociba, pedig lepény és áramlás is jó... szóval nem tudom... kétségbeestem... 16.án látni akar, de ezen jót röhögtünk, mert ha abba hagyom a magnéziumot lazán megszülök addig... Jamival is így volt...
Taliztam a szülésznővel, kb. 3 perc, mert rohannom kellett Jamihoz, megint szúrni kellett... Néha attól tartok sokkot kap a gyerek... kék zöld lila és ha meglátja hogy megyünk a kezelő felé pánikol... Szóval szülésznővel csütrötökön talizok, mert megyek CTG-re meg küld e-mailt addig is...
Gemini!
Nem baj hogy így vagy, eszel és alszol, csak a babók fejlődjenek, és még legalább 4-6 hetet kibírjanak
Az lenne az igazi
Erpé!
Jó hogy ilyen nagy a baba... engem megrémített tegnap a dokim, hogy Beni még csak 2 kg körüli... Tudtam hogy a fiúk kissebbek, és hogy nem lesz olyan nagy mint Jami, de azért ez kevés, vagy nem?
Szifla!
Ne törődj a hízással, majd lemegy, és különbenis... Jamival én 86 ról kezdtem 110 -el fejeztem be, Benivel 66-ról kezdtem, és most vagyok kb. 84 kg... nem érdekel, csak manó legyen jól. Sajnos az IR (inzulin problámám) miatt hízok ennyit, ha diétázok ha nem... ez van... el kell fogadni és kész...
Konkri!
Borotva... Édes a dolog, én tegnap borotvákoztam de már nem látom odalenn a dolgokat, így tükörből némi vérzéssel sikerült megejtenem a dolgot
Ti hogy vagytok ezzel?
Na megyek mert még dolgoznom is kell és Jami is vár délután... Tegnap este rámnézett azt mondja: "Aita ugye szissza jössz hozzám?" azt hittem megazbálom egyébként most Anitának hív, megtanulta a nevem és ez nagoyn tetszik neki
Persze mondja az anyukát is, de imádom... ja és elköszönés: "Szejetlek édeszem!" na itt már bőgtem...