Sziasztok!
tegnap nálunk jó idő volt... este 7-től éjjel 2-ig nem volt villany, így gázcirkó lévén meleg vizünk se, csak ami a mosogató alatti kisbojlerben volt. ez a gyerekeké lett...
na de Marcell ki készült a tv nélküliségtől... anyósom mondta h menjünk oda, de hát ez nem így működik- a gyereknek tudnia kell, hogy ez lehet így is és nem mindig komfort és a tv a minden.
így tök jó kis gyertyafényes vacsink volt- mindenki az asztalnál ült
este pedig anya mesélt a gyerekkoráról az ágyban, ahol cakk-pakk végülis 5en aludtunk
ha úgy nézem
Trigemini: sikerült jó nagyra növesztened a pocakod! és én biztos vagyok benne, hogy még 3 hétig minimum növeszted.
Manni: én arra jutottam, h valószínű innen rendelek pipiket, sziveket- csak apa meg ne tudja... meg lehet hogy táblákat is a wcre, fürdőre, ajtóra...
http://borokaotthonbolt.hu/category.php?id_category=58
na a mi Fanni sarkunk ilyen: bár tegnap még nem így nézett ki, de még ma is ezt masszíroztam, mert nem úgy állt ez-az ahogy tetszett volna...
ami nem látszik pont a képeken, hogy ez egy tetőtéri szoba, lambériával... a másik oldalakon rattan ágy, kosár... szintén sárga-zöld színek... a mi háló részünk.
aztán pár év múlva mi kiköltözünk és Fannié lesz az egész szoba- elvileg marad a rattan-fenyő és a színek is.
itt elvileg csak éjjel alszik majd Fanni, napközben a földszint "része" lesz
a mózesben és a hintában... 3-4-5 hónapos korától szerintem úgy is átmegy földön "fetrengőbe" és igényli majd a fiúk társaságát...
Sissy: mizu kutya ügyben?
Lilinek nem most volt a névnapja? ha igen Isten éltesse!
holnap doki- most valahogy optimista vagyok, illetve nem félek, hogy mit mond- fel vagyok készülve befekvésre, de reményeim szerint nem kell.
sajnos a mai nagy takarítgatásban Fanni kimozdult a jó kis helyéről- nem kényelmesen fekszik
és szerintem nem fejjel van lefele
sebaj, úgy is kisebb két héttel, így van ideje még fordulni... meg ezek szerint helye is, mert minden nap másként pózol még. pedig tegnap már olyan frankón fent volt a lába és a popija
ja már 3 napja ablakot törlök- nagyon fészekrakóban vagyok, mert egyéb esetben nem zavar a külső maszat az ablakon, de pénteken megmostam, szombaton esett... így tegnap ismét letöröltem, holott tudtam, hogy jön az eső... na ma reggel szintén letöröltem, erre apám délután elkezdte csiszolni a szalufáit és az összes fűrészport hozzánk fújta a szél
most már festi, így azóta még egyszer kimentem letörölni...