Kinga, Edit! Én is néztem Orsinak nemrég korit, végül Hervisben vettünk akciósat. A Tesco nagy rakás sz...r volt, a 4 kerékböl a 2 középsö le sem ért a földre és amugy sem tudtam a kerekeket megpörgetni, szorultak. Intersport horror árakon árult, amugy ott tetszettek nagyon.
Orsinak a matek tábor lehetett hasonló, volt mindenféle logikai dolog, sakkoztak ök is többet, meg volt malom, sudoku stb. nagyon élvezte.
Nálunk hétfőn viszi a cuccokat, aztán pénteken meg hozza haza. Olyankor marha nehéz a táska, mert a tornacucc is még log a táskára kötve.
Bár már elmondtam neki ha nem használ valamit ne cipelje haza, pl. a tartalék polot, v pulcsit stb. nem kérem, felesleges terhet ne pakoljon. A kézmüves és logikai kis dobozok meg a suliban vannak leadva, azokat nem hozzák sosem haza. Hát én nagyon nem várom még a sulit:) volt nekem annyi idegeskedés a magatartás miatt, hogy még tutira nem készültem fel a következő évre
Táska. Én vettem 2 használtat, egy Hervist ami merevfalu és egy Budmilt. Na a Hervis nagyon szép meg gerincbarát, csak éppen a hétfő, pénteki cucc már nem fér bele v gyürödtek a füzetek, könyvek. A Budmilba pedig belemegy minden. Végül én vettem a tk-nek egy nagy dossziét/mappát, a füzeteknek meg egy kisebbet, az megvédi öket. De még mellette (előtte) ott van a táskában egy uzsisdoboz és egy tolltartó, amugy ha azok nem lennének belepakolva akkor még a Hervisbe is beleférnénk. Igy a vége az lett, hogy igazából szinte mindig csak a B. használja mert sokat alszik O. mamánál és akkor meg ott nem vacakolok a táskacserével, akkor eleve a B. viszi a következö napokon is.
Én még semmit nem vettem meg, mert tapasztalat hogy júl. drágábban az irószerek a Printkerben mint majd az aug. leértékeléskor. Ja a neten van fent a honlapon nyomtatható kupon, hátha valaki még szintén nem vásárolt be:)