évi!
én is iszom mint állat
ha figyelemzavarsos kölköm lesz, akkor azt mondom, h biztos a bortól
néha botinál is gyanús a dolog, mikor qa rossz, h a bor okozhatta, mert én ugye nagyon jó gyerek voltam, tehát marad a bor vagy az apja
amúgy elmúlt tőle a keményedés vagy nem? ha nem emeld az adagot
hú tegnap még borozgatás előtt
levittem a gyereket és az egyik idős néni hajcsavarókkal a fején sétálgatott és minden gyereknek kedvesen köszönt, integetett, erre az én vásott kölköm azt mondta neki,h h néz ki a hajad te vén majom
remélem süket volt a néni
mikor meséltem az apjának, az a másik vásott, meg röhögött rajta. én mondjuk szénné égtem. remélem az oviban is mond egy-két ilyen szépet, előbb vagy utóbb jön a gyivi. remélem akkor mikor terhesen borozok éppen
(igaz orvosi utasításra)
lányok, van még aki nem ismeri a parkolási trükköt?????
akkor most megírom, adsz 200 ft-ot a biztonsági őrnek és azt mondod, h nem kérsz papírt, mert mindjárt jössz is vissza. én soha az életben nem fizettem 600 ft-ot.
gratula a babákhoz mindenkinek, fasza jó sok ikres van mostanában, győri fórumon is legalább 3-4, igazán büszke vagyok rátok lányok
szerintem akinek beülti után túlstimuja van, az mind kismama. nekem csak enyhe volt, de én nagyon örültem ám neki. 4x5 cm volt csak a petefészkem és nem kellett semmi vizet leszívni, csak egy kis infúziót nyomtak belém. igaz nekem csak szingli a gyerek hála istennek, mert tuti ha ikerek lettek volna a másik is pöcsös lett volna és akkor 4 fiúval meg kellett volna tanulnom állva pisilni
andi!
a pihenés után meglátod, h teljesen feltöltődve kezdesz neki a lombiknak. sokkal nagyobb az esély, mint a hülye inszemmel. már bocsánat az inszemesektől, de én úgy nem szerettem, mert olyan, mintha nem történt volna semmi. nem úgy mint a lombik, mikor már pár nap múlva nő a hasad a sejtektől, nem tudsz a végén leülni,stb. na az sokkal jobb, ott tényleg történik valami
nóci, hogy vaggytok?
niki????????