Patrísa,
idősebb néni és Terka a neve. Vérprofi.
Bkrisz és mindenki más, akit érdekel,
3 napos lánykám szuszogásától kísérve írok.
)))) 3200/52, aranyos kis fejjel.
Kedd hajnalban arra ébredtem, h szivárog a magzatvíz. De mivel nem voltam biztos benne, h nem engem is utolért a sokat emlegetett inkontinencia, reggelig hezitálgattam, nagyon lájtos, de gyanús fájásokkal. Aztán reggel bementünk, hátha ez már az. Bő 2 ujj, és igen, az volt.
Mivel valami eszméletlen sok nő akart kedden szülni, mire felvették az adataimat kb 3 perceseim voltak, a vajúdóba küldtek, mert nem volt máshol hely, mondjuk ez engem nem zavart, mondtam, megszülök én a folyosón is. Hát majdnem... amikor megtudták, h 2. baba, gyorsan kidobtak egy családot valamelyik szülőszobából, hogy bemehessünk mi. (Az a nap nem kedvezett a 3 óráig összebújunk-ismerkedünk felállásnak...) 50 percet nem voltunk bent és kijött a lánykám. A fent említett Terka volt bent, gátvédett, irányított, jó volt. Annyira gyors volt a lányom, h el sem hittem, h még 2t nyomok és kint van, úgyhogy nyomtam még vagy 4et, és kint volt. Én meg bámultam le hülyén, hogy ez mi, már meg is van? (Az előző ugye bő 20 óra...) Ennyit az idő lefeleződéséről meg az 5 éven túl már mindegyről... kicsit még ellébecoltunk bent, de aztán futás ki, mert még 2 nő állt kint 3 ujjnyira a végkifejlettől.
Másnapra lett tejci, és a csaj eszméletlen ügyesen issza.
Ha reggel 8-ig betölti a ded a 48 órás kort és nincs gond, haza is engednek. Mi is csak azért maradtunk 3 napot, mert kellett neki antibio és csak 11 után lett 48 órás.
Kissé felkapott a kórház... és még front se volt.
Amúgy 100%-os az elégedettségi mutatóm, profi csapat, jófej csecsemősök, kissé mogorva takarítóval, de annak is csak 2 jó szó kellett, hogy megenyhüljön.
neet