Zsuba
Nekem 5-től 6-ig egyáltalán nem a nap legnygisabb része, sőt, szerintem sokunknál nem az. Egész nap egyedül vagyok, ráérnék. De fél 5 köröl hazaér apuci a munkából, csinálom a kaját, vacsizunk, mosogatok, elpakolok utána (mert kis trehány
), kb. fél 7 körülre van egy kis időm leülni, viszont 7 órakor már megyünk le kutyussétára. Így max. 8 után érek megint ágyat.
És akkor még arról nem is beszéltem, hogy mi van, ha mondjuk elmegyünk vásárolni, merthát csak este tudunk menni, mert apuci nappal dolgozik.
Brigó
Én is vettem cumisüvegeket (valami Nuby márkájú, és Aventes, amit a mellszívóhoz adtak) és cumikat is(ez is Aventes). Persze nem szándékozom feltétlenül használni őket, de abszolút nem ellenzem, és ki tudja, mikor vesszük majd hasznát.
Amúgy azért jó szerintem idejében elkezdeni vásárolni, mert annyi apróság van, ami első vagy második nekifutásra eszünkbe sem jut, pedig fontos. Mi folyamatosan szűkítettük a kört. Először a "legbabásabb" cuccokat vettük meg, mint babakocsi, bébihordozó, kiságy, ruhácskák, stb. Aztán már jött a kiskád, cumik, stb. És még mostanság is annyi apróság jut eszembe. Lázmérő, vízhőmérő, orrszívó, sterilizáló lötyi, eldobható pelenkázóalátét, melltartóbetét. Anyummal (ő is rendelőben dolgozik) majd íratok fel köldökellátáshoz 70%-os alkoholt, Hexaclorophen hintőport, fürdető krémet.
És még mindig nincs betét meg eldobható bugyim. És érdeklődtem a mi kórházunkban mi a szokás, és sajnos Tena-pártiak
, így sajnos azt a pár napot kénytelen leszek átvészelni benne. De amint hazaérek, átcserélem valami hiper-szuper nedvszívóképességű Allways-re.
Mától elkezdtem lecsökkenteni a Magne B6-ot. Eddig 2*1-et szedtem, mától pár napig 1-et fogok, aztán teljesen leállok vele. Kíváncsi vagyok, fogok-e érezni már valamilyen keményedést.
De az nem baj, hogy az Elevitben is van magnézium? Egyetlen szem Elevitben kétszer annyi magnézium van, mint szintén egy szem Magne B6-ban. Viszont nem szívesen hagyom abba az Elevitet, mert most fog majd intenzíven hízni Kristóf, én meg hát nem étkezem valami változatosan meg egészségesen, így ráférne egy kis vitamin-és ásványianyag pótlás.
De talán még vagy 2 hétig szedem rendesen az Elevitet, aztán pedig majd átállok a kétnaponkénti szedésre.
Babus