Hú, Nyuszika, nálatok már felmerült a fütyi lehetősége?
De jó!! Bevallom, én annyira elborultan oda vagyok a kicsi fiamért, hogy jelenleg minden vágyam, hogy a következő baba is fiú legyen! Pedig, ha tudnátok, mennyire lánypárti voltam teherbeesés előtt, sőt, még terhesen is, el sem tudtam képzelni, hogy nekem fiam is lehet! Ráadásul mi direkt nem nézettük meg soha, hogy milyen nemű a baba, meglepetést akartunk. Hát majdnem az is lett
Az utolsó UH-n Sulyok doki lazán kibökte, hogy "fiúgyerek, ott a herezacskója"
(Elfelejtettünk szólni neki, hogy NEM szeretnénk tudni a baba nemét ...)
Persze a lényeg az egészség, nyilván baromi boldog leszek, ha legközelebb kislányom születik, akkor is ...
Ki hogy áll ezzel a kérdéssel, fiút vagy lányt vártok inkább?
Andi, Áron már menetiránnyal szemben utazik, Ő az utóbbi hónapokban már nagyon utálta, hogy nem lát ki a hordozóból. Dönthető ülést vettünk neki (Cosatto Mo-Si), így kényelmesen tud aludni is benne, ha úgy alakul.
Viszont még mindig használjuk a "kagylót" itt bent a lakásban. Pl. úgy tudok hajat mosni, zuhanyozni, hogy Ő a fürdőszobában a kagylóba kötve hintáztatja magát, mint babakorában
Nem merem szabadon hagyni, mert az tuti, hogy magára ránt valamit, elesik, stb ... Így a biztos!
Szegény Te, a hányingerről meg a szagérzékenységről bizony tudnék mesélni
A kedvenc illataimtól öklendeztem, alig bírtam egy mosást elindítani, mert a mosószer és az öblítő illata is meghányatott, pedig amúgy nagy öblítő-mániás vagyok ... szörnyű
Kitartás (utálom ezt a szót), ez tényleg jó jel, valószínűleg hormonálisan minden oké
Nórinál is hányingeres voltál?
Kvinna, én is üdvözöllek! Nekem nagyon friss infoim nincsenek, de maximálisan pozitív élményeim vannak a Bajcsyval kapcsolatban!
Ki az orvosod?
Nyuszika, és a haskeményedésre nem mondott semmit a doki, hogy mitől lehet? Mindenesetre megnyugtató, hogy ezzel nem kell feküdni ...