Szia!Én nekem is egyből injekciót akart adni csak én kértem a gyógyszert hátha nekem az elég és akkor nem kell feleslegesen szurkálnom magam.De sajna nem így lett.Augusztusba kell majd visszamennem mert akkor jön vissza szabiról.Szia.
Ann: szívből gratulálok neked! Nem is számítottam másra, tudtam hogy minden rendben lesz. Most már kezdj el örülni és hidd el hogy sikerült, ne aggódj a szívhang miatt! 2 hét múlva örömmel teli könnyek lesznek a szemeitekben, amikor először halljátok meg a baba szívdobogását!
Sziszozo: milyen jó kis igh vagy te! Megyek oda dolgozni!
Mondjuk én sem panaszkodom, nem vészes nálunk sem az értekezletek száma. Tegnap( utolsó munkanap)1 óra alatt lezavarták a zárót. A tanév eleji értekezletet utálom, az van vagy 3 óra!
Igen, a szuper nyári szünet. Tudom jobb lett volna most kezdeni az inszemeket, mivel már nem kell idegeskednem. Két okból kezdtem hamarabb: egyik, h a dokim figyelmeztetett, h sokat lesz szabin, másik meg a lombik. Gondolnom kellett arra, h ha nem sikerül 3 inszem, akkor a lombikot augusztusban kell elkezdenem, h ne kelljen hónapokat hiányozni. Persze, mindezt majd a természet dönti el, nem úgy lesz ahogy én akarom. Ezért most már nem is vagyok olyan görcsös. Lesz, ami lesz.
Nem irigyellek az év eleji táppénz miatt. Akkor ti most pihentek. Ki tudja, még össze is jöhet addig. Megy a drukk!!!
Brigi: én is Koncz dokihoz járok. Érdekes, h neked clostyt adott. Nekem minden ok-s a peteérésemmel(férjemnél van kis gond), mégis Menopurt írt fel. Ára fecskendőkkel együtt: 40.000,- Ez 10 darabot tartalmaz. Tűszőrepesztőnek az Ovitrelle-t írta fel: kb 7000, utána pedig Crinone gélt: 9200,-. Legutóbb Utrogestant kaptam Crinone helyett: két doboz ára 3200 körül volt.
Kispatak: nem tudok várni a feltárással, mivel a dokim megy szabira és letelt a fél év.
Dodo: jó soká lesz az a kedd! Hogy érzed magad? Jövök ám holnap a pozi tesztel én is, ne aggódj!!