eclipse, gratula a babakhoz!! mi is gyurunk a masodikra, de most meg nem fuzok hozza sok remenyt, bezzeg a ferjem ugy bevan sozva, hogy mostmar sinen van a dolog, es barmikor johet, hogy alig gyozom a lelkesedeset. persze azert en is orulok, hogy talan mar csak par honap
a fejfajas sajnos emiatt a hulye idojaras miatt van szerintem, mindig is "frontos" voltam, de szerintem ilyen hosszu ideig meg sosem kellett fajdalomcsillapitot szednem. mindegy, jo hir viszont, hogy delutanra elmult a szedulesem is, az eves viszont tovabbra is kin most. a ferjem mar 7 kilot fogyott miota dietazunk, ra is rafert, 127-rol indult, szoval neki se art. es mar nem is hisztizik, hogy kevesebb a kaja, ehes maradt, pedig az elejen rosszabb volt mint egy gyerek.
szerintetek a met mellett szedhetek ilyen homeopatas peteerest serkento cuccokat? mastodynonra, vagy premensre gondolok, vagy nem erdemes/szabad. elfelejtettem rakerdezni a dokitol, gondoltam valaki tudja. azt tudom, hogy vagy 2 honapja mikor tejcsorgasra szedtem, akkor a doki latott tuszot erni, de hogy mi lett vele vegul azt nem tudom, mert utana se jott meg ugye rendes idoben. annyi biztos, hogy ciszta nem lett belole, mert utana mikor voltam, mar csak a kis tuszocisztak latszottak az uh-n de nagy nem (akkor derult ki a pco).