Új privát üzeneted érkezett!

Bocsiiiiiiiiiiiiiiiii!
Most jött meg a magyarázat.

Krisztinka Te egy tündér vagy!!!!!

Pusssz! Kata
Kata

En kerek szepen kepeket mindenkitol akit nem ismerekKép

urbano@budapest.hu

orsoly

Ps: talirol majd megy info, ha kozeledik az idopont es minden fixalva leszKép Egyenlore a lenyeg: dec 9., Nagytarcsa
orsoly

Krisztinka!

Gyorsan rástartoltam a leveleimre, én is megkaptam a magyarázatot. Köszike! Kép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Orsoly!

A kép elment.

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Marcsi!

Hiába, ki kell fogni egy megértö, aranyos férjet (mint az enyém!, de azért ne az enyémet!!Kép).
Nálunk ez közös probléma volt, nem is kellett soha trükköznöm.
Még ha fáradt volt, akkor is "rendelkezésre állt".
Lehet, hogy ö nem értezte mindig úgy a dolgokat, ahogy én, de azért nagyon igyekezett megérteni.
Pl. a matyivizsgálatra is rögtön azt mondta, hogy OK. Talán azért, mert mindig bejön velem a nögyógyászhoz, és látta, hogy nekem ez nem kellemes, söt valamikor egyenesen fájt (pl. amikor hüvelyi UH-val keresgette a doki a petefészkemet, és már a méhszájamban járt az eszközzel.)
És nagyon örülök, hogy nem kellett magamat megjátszanom soha, igaz egy percig sem féltem attól, hogy erre rámehet a kapcsolatunk.
(Amúgy sem vagyunk veszekedös pár...)

Beszti
Beszti

Krisztinka!

Én nem kaptam magyarázatot. Kép

Légyszi, légyszi, légyszi!

Edi
Edi

Közben megjött. Mármint a magyarázat.

Köszönöm! KépKép

Edi
Edi

Szóval most már tudom ki-kicsoda.
Tök aranyosak vagytok. KépKépKépKépKépKépKépKép
Jó érzés arcot tenni a nevekhez...

Orsoly!
Képek mennek. Nem kell magyarázat. Csak én vagyok rajta még pocak nélkül és a kislányom.

Kata
Kata

En is szeretnek ismeretlen csajokrol kepeketKépKép

Krisztinka
kriszti

Kata!

Én is kérek!!!!! KépKép
Bocsi, nagyon szemtelen vagyok?

Edelweiss
edelweiss

Orsoly!

Elment!

Kata
Kata

Krisztinka!
Elment!

Edelweiss!
Neked is!

Kata
Kata

Kata! Meg nem kaptam meg.....Kép

orsoly
orsoly

KÖSZÖNÖM LÁNYOK. KÖSZÖNÖM.

Szami!
Én is nagyon ki vagyok bukva és vannak akik hülyének néznek, hogy egy kutya miatt. Õk nem érdekelnek. Õ nem csak egy kutya volt, hanem Sajó.
Nem gondoltam, hogy ha ez bekövtkezik akkor ennyire rossz lesz. De remélem elmúlik mint már más egyéb fájdalom is az életemben. Illetve nem elmúlik, hanem átalakul emlékezéssé, ami csak a csupa szép dolgokról szól majd.

Puszi: és mégegyszer köszi, hogy mindenben velem vagytok.
Most megyek hátha én is kaptam képet.

Képek megérkeztek. Most legalább egy kicsit feldobódtam.Köszi Krisztinka!
Kriszti!
Bocsi, hogy tegnap nem válaszoltam. Akartam, csak nem volt erõm megírni.A duphastont én biztosan szedném a helyedben ha egy ici-pici remény is van a babára.
Gabó
Gabómanó

Szia Mindenkinek,
jajj, rengeteg a munka. Ne haragudjatok, hogy csak most jelentkezem.
Én is kaphatnék képet? kviki2@freemail.hu
Jövõ héten én is scanneltetek be és küldök, aki szeretne látni.

Gabó: nagyon sajnálom, ami a kutyusoddal történt. Az én kutyim már 4 éve meghalt, de a héten láttam egy filmet, ahol elaltattak egy kutyust, és még ma is ugyanugy zokogtam, mint halála napján. Soha nem lehet Õt elfelejtetni, karácsonykor gyertyát szoktam neki gyújtani. Ne nevessetek ki...

Tegnap játszottam egy édes kisbabával, egy tündér! A mamája is féloldalas (petefészek) és a pici már a második babájuk, ugyhogy hurrá!

Na megyek vissza robotolni. Sziasztok.
Viki26

Orsoly!
Pedig elment és nem jött vissza. Türelem!!!!

Gabó!
Annyira sajnálom. Miután olvastam mi történt, újra megnéztem azt a képek amit anno kaptam töled. Õ is rajta van. Könnybe lábadt a szemem. KépKépKépKépKép

Kata
Kata

Beszti!

Sajnos én mar ott tartok, hogy szinte barmirol a veteles ill a gyerek utani vagy jut eszembe, és a férjem tehetetlennek érzi magat, nem tud megvigasztalni, mert engem csak egy dolog vigasztalna meg... és sajnos semmi nem is köt le, magamba vagyok zuhanva, sirok most is, a munkahelyemen is, a buszon is, otthon is. És én félek hogy ez se nekem se neki se a kapcsolatunknak se a hormonjaimnak nem jó. De hogy kell szép türelmesen, optimistan varni?
Bar ez az állapot azóta tart nálam amióta újra próbálkozhatunk. A nyáron viszonylag türelmesen vártam, de amióta szabad a pálya teljesen elemésztem magam.

Marcsi
Marcsi

Kata

En sem kaptamKép

Gabo
Nincs haragKépA bogyot nem szedem inkabb nert vszinu,hogy csak most oviztam most +nem volt semmi akcio ugyhogy reszemrol a dolog egy joideig felfuggesztve.Sot most azt mondom,hogy talan orokre de tudom,hogy ez a seb is begyogyul egyszerKépRemelem!!?
Figyi csak oreg volt a kutyusod???

pussssz,Krisztinka
kriszti

Gabómamó !

Ha megadod az email címedet, mesélek neked valamit. Az elõbb nem akartam folytatnin, mert ugye ez nem tartozik, ide., de szeretném elmesélni. Annyira jó érzés, hogy vannak még ilyen emberek mint Te is vagy.

az enyém: bled@freemail.hu

Krisztinka !!

Nagyon, nagyon köszi az útmutatót, szuperek a képek. Mihelyt tudok skenelni én is küldök.

Szami
Szami

Sziasztok!

A fönök csak nem akar lelépni, hogy jöhessek hozzátok!Kép

Gaboka!

SMS-t megkaptad? Tényleg igazi egyéniségek! Szerezz be gyorsan egy ilyen fajtát, mert az elözöt ugyan nem potolja, de az ürt kitölti és rengeteg szeretetet ad. Te is jobban fogod érezni magad!

Krisztinka, Ancsi, Kata és a többiek!!

Én is képeket akarok!!!!!!!!!!!!Kép

Pucur kilsteve@hotmail.com
Pucúr

Pucur
Mar reg elkuldtem a forgacs-ra

Krisztinka
kriszti

Krisztinka!

Nem értelek. 4 képet küldtem. Milyen kiskölyök? A lányom van az egyiken, de a másik 3-on én is rajta vagyok.

Kata
Kata

Pucur!

Odaért????

Kata
Kata

Krisztinka!
Visszajött a levelem, hogy megtelt a postafiókod. Szerintem azért nem kaptad meg a többi képet.

Kata
Kata

Kata

pucoltam!De most a tied telt megKépKép

Krisztinka
kriszti

Marcsi!

Nem tudom, hogyan kell szép optimistán várni.
De már egyszer sikerült teherbe esned, most sem fog sokáig váratni magára.
De egy biztos, az a férfi, aki most is ott van melletted, megérdemli, hogy összeszedd magadat. Nagyon keserves lehet neki, hogy téged, akit nagyon szeret, nem tud megvigasztalni és bátorítnai. Kép Az erös férfi a gyenge nöt! Adj neki is esélyt rá. Tudom, nagyon szeretnél bébit...
Én is voltam igy, ráadásul a béka feneke alatt láttam az esélyeimet.
És az viszont biztosan igaz, hogy a lelki gyötrelmek nem tesznek jót a testednek se. Egy icipicit valahogy (nem tudom hogy, neked kell kitalálni) engedd el a dolgot.
És örülj! KépKépKép Örülj a férjednek, az életednek, a lehetöségeidnek! Örülj a leendö pocaklakódnak!

Beszti
Beszti

Janyok

Nagyon szupi hetveget mindenkinek!KépKép

Szijasztok!

Gabo
Varom az uziketKépKépKép

Jovo het 2. fele mar nyugisabb lesz tobbet leszek igerem

cuppppp,Krisztinka
kriszti

Sziasztok csajszik!
Még csak most értem végére az utolsó két nap termésének! Sajnos nem nagyon akar összejönni nekem, hogy többet tudjak itt lenni Veletek, pedig nagyon nagyon jó lenne ám!Kép
Sajnos én teljesen el vagyok kenõdve, mivel a mensim már ma bejelzett egy kis halvány karamelles trutyival,hogy még csak reménykedni se legyen lehetõségemKépKépKépKép. Pedig még csak a 24. napon vagyok, és hiába próbálom nem figyelni magam, ezt azért nehéz nem észrevenniKép.Ja, és a 31-32 napos ciklusaimhoz számolva, szép jövõ áll elõttem a hátralévõ 7-8 napos trutyizássalKép.
Azt hiszem a következõ hónapban csináltatok egy hormonszint mérést!
Bocs, ha nagyon negatív voltam!
Jobb hétvégét mindenkinek!
Pusz, Sien.
Sien

Sziasztok lányok!

Nem vagytok ám elfelejtve, csak 1 óta körül le kellett lépnem a dolgozósból, mert volt egy kis családi programunk (egyébként fél 2-ig dolgozok pénteken), az itthoni gépen meg nem találom az 1 szem képemet. Majd becserkészem a férjecskémet, hogy kerítse elõ nekem. Biztos lementette cd-re, mert állandóan "karbantartja" a gépet.

Szóval a kép ha a hétvégén nem, de hétfõn menni fog.

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Szia Krisztinka,

Jaj, nagyon koszonom, hogy ram is gondoltal kepugyileg. Olvasgatlak am en titeket szorgalmasan, de mire ramagyek a gepre, a 9 ora idoeltolodas miatt, mar senki sincs jelen.

Es persze mindenkinek folyamatosan es nagyon drukkolok es nagyon szeretnek veletek szemelyesen talalkozni is. Ezert halasan koszonnem a talis kepeket a gma@capgroup.com melre. En is szivesen kuldok ha valakit erdekel!

Cipomama
Névtelen

Sziasztok!
A nevem Vanda és egy-két hónapja olvasgatlak titeket. Nagyon sokat okosodtam, és ez a ti érdemetek!! El is kezdtem hõmérõzni, és kíváncsi vagyok, hogy mit szóltok a "mellékelt" ciklusomhoz. (Sajnos Erazmusz mostanában nem ír, pedig neki is megírtam.) Annyit tennék hozzá, hogy ez a hetedik sikertelen ciklusom, és a mensim a 41. napon jött meg (tegnap). Fogamzásgátló után 32 napos ciklusaim voltak, az utolsó kettõ 36 napos volt. Ja és szájban mértem a hõmet. (brrr. már várom elõre a szidalmakat =Kép ) Megpróbáltok valamit kinézni a görbémbõl? Nagyon-nagyon köszönöm!
Most ide jön egy excell tábla... Remélem sikerül beszúrni.

Vanda
Vanda

Nem sikerült..
Akkor leírom manuálisan.
1. 36,4
2. 36,4
3. 36,5
4. 36,4
5. 36,4
6. 36,4
7. 36,2
8. 36,1
9. 36,2
10. 36,3
11. 36,1
12. 36,2
13. 36,2
14. 36,1
15. 36,2
16. 36,3
17. 36,4
18. 36,5
19. 36,3
20. 36,2
21. 36,3
22. 36,3
23. 36,3
24. 36,3
25. 36,3
26. 36,4
27. 36,2
28. 36,2
29. 36,6
30. 36,7
31. 36,5
32. 36,6
33. 36,6
34. 36,6
35. 36,75
36. 36,75
37. 36,7
38. 36,7
39. 36,6
40. 36,6
41. 36,4 (és este meg is jött)
Nem tudom, miért nem sikerült a diagramot beszúrni, pedig olyan "klassz" lett (formailag, de nem tartalmilag...).
Vanda
Vanda

Sziasztok Lanyok!

En csak most jutottam Hozzatok, sajnos.
Jo lenne, ha gyakrabban tehetnem ezt.

Gabo!
Nagyon sajnalom, ami a kutyusoddal tortent, en teljesen megertelek, es a Hozzad hasonloakat. En is sokat sirtam, amikor a cicankat muteni kellett.

Marcsi!
Besztihez kapcsolodva, en is hasonloakat tudok javasolni. Ne keseregj! Tudom, ezt konnyu mondani. De ha ez megvigasztal, en is nagyon gyorsan teljesen magam alatt tudok lenni. Ilyenkor megprobalok az apro dolgokra odafigyelni. Peldaul, ma esett itt a ho, amikor reggel felebredtem, es en ettol olyan boldog lettem... Ha pozitivan all az ember a dolgokhoz, akkor minden sokkal jobb lesz. Szoval, probalj meg ne keseregni, figyelj az elet apro oromeire! Orulj, hogy "szabad a palya", es meglatod, sikerulni fog a baba!
Kivanom, hogy minel elobb teljesuljon a legszebb vagyad!

Csajok!
En nem szedek semmifele gyogyit, csak Maca-t. Viszont lenne egy kerdesem: a Duphastont mindenkinek tanacsos szednie, ha bejon a baba?

Jo hetveget mindenkinek!

Puszi!

Edus
Edus

Sziasztok!
En is csakmost tudok irni Kép
Kuldtem Nektek magamrol 1-2 kepet, hogy a bulin mar megismerjetek Kép
bocs, de nem talatam jobbakat... Kép
megkaptatok?

kamilla
kamilla

Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek, aki képet küldött, neféljetek, hamarosan rátokzuditom a sajátomat is...Kép
Kamilla, Caldea,nektek külön köszi a saját képekért, én is csak fényképben tudok bemutatkozni , sajnos talira nem tudok eljutni egyhamar...
Lányok, valahol olvastam a neten,hogy a peteérést kisérheti derékfájdalom is. Még is milyen jellegü, volt már valakinek része ilyenben? Mert nekem most ugrott be, hogy kb 1 hete iszonyatosan fájt a derekam, kb 2 napig, aztán elmult. PEdig isten bizony ugy éreztem lumbágom van, annyira fájt. Létezhet az, hogy ez jelezte a peteérést?
Ne nevessetek, ha nagyon nagy lükeséget kérdeztem, de amint irtam, itt olvastam a neten én is erröl.
Na jo és szép hétvégét nektek!
Cupp
Barbi
Barbi

MARCSIIII, bocsi, de természetesen Töled is megkaptam a fényképet!!
Mindenki olyan jol mutat a képeken, egy nagy vidám csapat!!Most már én is ismerek mindenkit, pár percig nézegettem a képeket,és végén már magamtol is tudtam, ki -kicsoda!!
Na, akkor most megyek keresek valami emberformáju képet BarbikárolKép!
Cup mégegyszer
Barbi
Ui: Nekem nincs e-mai listám, igy a beérkezett levelekböl mazsoláztam ki a cimeket, remélem annak megy a kép, akinek szánom, nem irok félre egyetlen cimet semKép
Barbi

Haliho!

Annyira örülök, amikor jo a hangulat. Ha valaki kicsit ki van bukva, legalább öten vigasztalják, de a sorok mindenkihez szolnak. Mindig eröt merítek belöletek!

Gabo, sajnálom a kutyusokat. Nekem volt egy cicám, és amikor középiskolás koromban elpusztult, annyira megviselt, hogy félévkor meg is buktam.

Éva, az a lényeg, hogy minden nap ugyanazzal a "méröedénnyel" kell inni. A keverési arány 1:1.
Én pl. két evökanállal iszok naponta, két evökanál vízzel keverve. Két hétig elég így a fél literes koncentrátum, hogy ketten isszuk.

Beszti, remélem úgy lesz.

Köszönöm a képeket, és a leveleket, nagyon örültem neki!

Mindenkinek kellemes hétvégét.

Puszi, Lora
Lora

Sziasztok LányokKépKép

Eddig nem jutottam gép közelbbe, de most itt vagyok és mindenröl értesítelek titeket:

Szóval történet múlthét pénteken reggel kezdödött, amikor már elegem lett abból, hogy kétejek között legyek, szédülök, bizti az alacsony vérnyomástól,néha felfordul a gyomrom, de ez egyébként is megesik, és baromi érzékeny a cicim, de mivel ez az elsö Macá-s hónap biztos attól van.
Aztán péntek reggel a 33 napon csináltam egy tesztett és két csik lett rajtaKép, nem hittem a szememnek, gyorsan hivtam papit, hogy õ mit szól. Utána kellett még egy tesztet csinálnom, mert én még a saját szememnek sem mindig hiszek, azon alig volt egy halovány csikocska.. totál kétségbeesés.
Igy elhatároztuk, hogy szombat reggel csinálunk még egyet, azon is két csik lett.Kép Most már hinnem kellett a szememnek.

Szerdán voltam a dokinál és mivel rendesen szoritotatokKép láttam is.KépKépKép 5 hetes KépKépKép

Most otthon vagyok 10 napig pihizek, hogy most minden rendben legyen.KépKépSzoritsatok ti is.

Mindent köszönök nektek, és tudom hamarosan ti is követni fogtokKépKép, mert ha esö nem is de jönnek a hópihék.
Amint tudok jövök
Öl-öl, szer-szer
Györgyi
Györgyi

Gyorgyi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Annyira orulok, hogy osszejott Neked!!!!!!!!! Kép
Ugy szeretnelek kovetni en is. Mi is most kezdtuk el szedni a Macat, remelem rank is igy fog hatni!!!! Kép
Jajj de jo ilyen jo hireket olvasni, akkora erot ad, hogy mar el is illant a mai depim! Kép
Egyebkent miota probalkoztal? Nem latlak a listan.

kamilla
kamilla

Sziasztok!
Györgyi, csatlakozom Kamillához, millió gratula, és hasonlo sikereket kivánok mindannyiunknak!
Hipp-hipp-hurráá!Kép
Lányok, elküldtem egy csomo cimre a képemet, de van akitöl visszajött hibajelzéssel. Aki nem kapta meg,és érdekelem, irjon e-mail cimet, és elküldöm!
Kata, köszi a képedet, megkaptam!
Lora, éreted most extra modon szoritok, legyél Te is Hopihe!!
Sziasztok!
Barbi
Barbi

Ja, elfelejtettem, nálatok sincs már a reklám bal oldalon?
Én ugy örülök, nagyon utáltam, mindig el kellett tüntetnem.
Remélem nem kiabálom el, és tényleg igy marad.
Na csok
Barbi
Barbi

Györgyi!

Hurrá!
De, jó, örülök, hogy követtél. KépKépKép Nagyon vigyázz rá!

Beszti
Beszti

Vanda!

Szerintem a 27-28. nap környékén volt peteérésed. Erre mind a höd megemelkedése, mind a menzeszed mejöttének napja utal (41. napra jött meg, általában 14 nappal elötte van a peteérés, 41-14=27.)
Tedd meg, hogy hüvelyben vagy popóban méred (akkor aorvos több infót is tud adni esetleg...).
Ha meg orvosi véleményre is kiváncsi vagy, akkor az Erazmusz, kérdezz-felel a nögyógyász topicba is írd le az értékeket.

Remélem tudtam segíteni.

Beszti
Beszti

Sziasztok!

Nagyon várom a képeket! A cimem: tundi69@yahoo.com Köszi! Én is küldök mindenkinek akinek megtalálom a cimét.

Puszi: Tücsi
Tücsi

GYORGYI,

annyira örülök, hogy valakinek megint sikerült! Ugy látszik Beszti jo hatással van ránk, és ahányszor csak leírja, hogy "remélem hamarosan követsz minket", valakinek összejön a bébi. A végén mégis csak elfogy ez a topik. Vigyázzatok magatokra.

Köszi a leveleket, jo olvasni, és nézegetni a képeket ujra, meg ujra, meg ujra ....

Kellemes és akciodus hétvégét.
Pá, Lora
Lora

Györgyi,
Gratulálok Nektek vigyázz nagyon Magatokra és szép gyarapodástKép

Gabó,
Mi van a tesztel, csak megvetted és nem teszteltélKép
írj, hogy mi a helyzet!

Lányok,
Úgy tûnik a babaesõ elindult, hajrá, hajrá!!!!!!!!Kép

Breki
Breki

Gyorgyi!
Gratulalok...Hurra!!! Kép Kép Kép
Egybol jobb lett a kedvem!

Tobbieknek
....ugylatszik jonn a telapo! Csizmakat kirakni Kép! ....vagy inkabb a putonyt Kép.....

Puszi Nektek
(ennyit mara mert mar morog a ferjem, hogy aludni kene Kép)
Melinda

Beszti!
Én is úgy kalkuláltam, csak eléggé hihetetlenül tûnt, hogy ilyen késõn van (volt) peteérésem. Ha jól tudom, a stressz elhúzhatja a ciklus elsõ felét (akkor államvizsgáztam..). Egyébként a dokim felírt egy Mastodynon nevezetû homeopátiás cseppet, hogy ez rendbeteszi a ciklusomat. Nem ismered véletlenül? Minden újtól félek, úgyhogy még nem kezdtem el szedni, mivel semmit nem tudok a hatásairól (és mellékhatásairól).
Vanda
Vanda

Teljesen beleeltem magam, hogy meg iden mindenki babas lesz, es nem lesz ki irjon ebben a topicban, egyuttes erovel atallunk a kismamasba! Benne vagytok?
Gyorgyi: egesz nap Rad gondoltam, annyira orulok, hogy sikerult babasodnod!

Ma, mikor elfujtam a szulinapi tortam gyertyajat, szerintetek mit kivantam? Kép Nem arulom el, mert nem teljesul, de azt hiszem sejtitek Kép

jo ejt!

a 26 éves kamilla Kép
kamilla

GABO!!!!!

Milyen lett a teszted???? Kép

kamilla
kamilla

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?