Sziasztok, BÚÉK!!!!!
Végre itt! Már nagyon hiányoztatok, és milyen sokmindent írtatok! Annyi mindenből kimaradtam, hogy már kívülállónak érzem magam.
Múlt héten beugrottam ugyan, de mire elolvastam ezt a sokmindent, nem maradt időm írni, csak azt a pár sort.
Nata, szép név a Noémi, mikor bébiszitterkedtem a kislányt hívták így, akkor tudtam meg, hogy "gyönyörűségem" a jelentése. Amúgy imádtam a kiscsajt (8 hónapos volt, mikor odakerültem).
Örülök, hogy szépen fejlődtök, nagyon csodálatos élmény lehetett az az ultrahang!
Cirmike, itt vagyok
, és örülök, hogy jók az eredményeid, egy ilyen jó kis tüszőt biztos nem hagynak parlagon a srácok!
Zafír, jól esett a hiányolás, de nincsenek nálam nagy hírek. Amúgy teljesen átérzem, amit írtál, hogy már nem tudod elképzelni, hogy egyszercsak sikerült. Eleinte egy csomó gondolatom volt, hogy milyen lesz majd, ha nem jön meg, és kiderül, hogy terhes vagyok, de mostanában ezt alig tudom elképzelni. Mikor közeleg a menzi ideje, már teljesen "berendezkedek" rá lelkileg is, technikailag is, valahogy fura is lenne, ha nem jönne meg..
Hajni, szerintem a 3 nap tök jó, ne aggódj, hogy most rövidebb volt, mint szokott. Sajnálom, hogy megjött, emlékeztem rá, hogy neked még szoríthatunk a két ünnep között.
Pocika, örülök még egyszer, és gratulálok!
És üdvözlök minden új belépőt, tök jó, hogy már ennyien vagyunk!
Nálunk röviden a helyzet: mint a hírmondótól tudjátok
, nekem megjött 24-én reggel. A karácsony ennek ellenére nagyon jól telt, és mivel nem kellett dolgoznom a két ünnep között, a múlt hét is nagyon kellemes volt. Kellett már ez a huzamosabb pihenés, nagyon jól esett, egész feltöltődtem.
Nálunk maradt a kiscica, és úgy néz ki, végleg le is telepszik. Sajnos most beteg, nagyon aggódom érte, hogy meggyógyuljon, de igazán nem tudni mi baja. Tegnap előtt kezdett nagon levert lenni, nem evett, nem ivott, nem játszott, leginkább aludt, és nagyon bágyadt volt. Mivel tegnap reggelre sem változott a helyzet, elvittük dokihoz. Mikor az ölembe vettem, éreztem, hogy meleg, kiderült, hogy 40 fokos láza volt, kapott egy lázcsillapító szurit, meg féreghajtót, és azt mondta a doki ma reggelre valamilyen irányban el kéne mozdulni az állapotának, vagy kijön rajta a betegség, és akkor kezeljük, vagy legyőzi, és jobban lesz. De semmi változás nem történt reggelre, most nagyon aggódom, hogy milyen lesz, ha hazaérek. Mer' olyan kicsi, és törékeny, és elesett.
Amúgy fura, de most nem nagyon vagyok project hangulatban. Nem hőmérőzök, nem mikroszkópozok, nem számolgatok, nem agyalok. Persze tevékenykedünk.
Sőt, ha elfogyott a hűtőből a sok ránkmaradt kaja, akkor egy kéthetes salátakúrába kezdek, mert már nagyon elégedetlen vagyok magammal.
Röviden...
puszi!
A.
11/28