Sziasztok!
Először is: Edina! nyugi! Sztem azért barnázgatsz, mert most marad ki először a mensid....nekem is ez volt, azt hittem meg fog jönni, aztán elmúlt...vettem tesztet és + lett!
Zsófi!
Sorry, olvastam, h. te is eüs vagy....nem akartalak megbántani. Én hoztam fel azt a 2 extrém esetet, amiről én tudok, hogy megtörtént, nem színes-szagos sokadkézből szerzett pletyó, tényleg megtörtént esetek, még ha szerencsére extrém példák is....
Ők írtak annak a kórháznak a topicjába is, ahol szültek, és onnan elég egyszerű xy hozzászólásait követni...rámész a nickre és megnézed hova miket írt még...így jutottak el a várandós topicunkba...ahonnan szépen szemezgettek....és nem hogy következménye nem volt számukra, ők hozták elég kellemetlen helyzetbe szerencsétlen kismamikat, amikor szembesítették őket pár dologgal...
Szóval előfordul sajnos az ilyen, még ha nem is gyakori szerencsére!
A fiad nagyon édi! Volt valami lemaradása a koraszülöttsége miatt (súly, mozgás)?
Kérdés: Volt valakinek Dévényes babája már? Akinek igen, az mit gondol, újszülöttként már érdemes vinni a következő babát is? Annyira megoszlanak a vélemények...valaki kivárná a 3-4 hónapot, de van olyan ismim is, aki már 3 hetesen tesót is vitte és annyira 'bejött' neki a nagyon korai fejlesztés, hogy a gyerek fél éves korára letudta a forgás-kúszás-mászás-kiülés-felállás kombót....
Már ilyeneken agyalok....
Holnap megyek dokihoz...nagyon izgulok, remélem minden oks lesz.