Új privát üzeneted érkezett!

Bocsi lányok, nem itt szeretnénk szerepelni, hanem a friss kismamáknál. Eltévedtem. Mindenkinek a legjobbakat!
Vicamama
vicamama (vicamama)

Vicamama!
a c azt jelenti, hogy hanyadik ciklusban próbálkoztok, a cn pedig, hogy abban a ciklusban hányadik ciklusnapon jársz. Kell még az életkorod és, hogy hol laksz.

Üdv a listamászók között.Kép

Ancsi!
cuppppppppppppp********mmmmmmmmmmmmmaaaaaaaa.Kép

Gabó Kép
Gabómanó

Vicamama!
Hát ez klassz.Nem gondoltam, hogy ilyen hamar átmész az áhított topicba. Remélem hamarosan találkozunk.Kép

Üdv: Gabó
Gabómanó

Gabo

man regen is mondtam,hogy nekem is ily magas volt a clostitolKép
Most mennem kell

Csao

Krisztinka
kriszti

Krisztinka!
Akkor jó.Kép

Szió: Gabó
gabómanó

Krisztinka

de minek a röviditese az LH?

Marcsi
Marcsi

Ancsi!!!!!!!!!

Én is kérek képeket ha szabad.... KépKépKép

kata@kgb.hu

Kata
Kata

...ma megint megjott..., hogy idezhessem a topicunk cimet Kép

Viszont! Elkezdtuk szedni mindketten a Maca-t. =Kép
Azt irja a tajekoztato, hogy iszonytatoan noveli majd mindkettonk libidojat. Nem akarok indiszkret lenni, de van vkinek ehhez vmi hozzaszolasa? Kép
Tenyleg olyan nagyon, ahhogy le van irva? Kép

kamilla
kamilla

Akkor leteszem magam legalulra, remelem senki sem fog kovetni...

Monchy
3c
57 cn
Budakeszi
32 év

Márti
10c
52
cn
Debrecen
24
év

Sugár
2c
49
cn
Salgótarján
23
év

Tücsi
13c
48
cn
Debrecen
32
év

Klari
6c
42
cn
Budapest
31
év

Melinda
5c
39
cn
N-o.
26
év

Kisvuk
3c
37
cn
Svájc
27
év

Kriszti
15c
31
cn
Galgamácsa
29
év

Szami
9c
28
cn
Budapest
30
év

Edus
2c
27
cn
Svajc
25
év

Edi
8c
24
cn
Maglód
33
év

Sien
14c
23
cn
Budapest
28
év

Lora
13c
22
cn
Várpalota
24
év

Éva
30c
20
cn
Nyíregyháza
26
év

Djeszter
4c
18
cn
Budapest
29
év

Ildi
8c
15
cn
Szekszárd
21
év

Cipomama
2c
14
cn
Los
Angeles
35
ev

Moni
7c
12
cn
Törökbálint
28
év

Gyöngyöske
2c
8
cn
Miskolc
30
év

Ancsi
3c
7
cn
Adács
27
év

Edina
10c
7
cn
Coimbra
23
év

Gabó
31c
6
cn
Miskolc
27
év

Marcsi
2c
5
cn
Budapest
27
év

Edelweiss
7c
3
cn
Szeged
31
év

kamilla
3c
1cn
Budapest
26 év

kamilla
kamilla

Bocs, de ezt a beillesztest az idiota ferjem csinalta!!!!
tobbet meg sem probalom Kép

vki mas letenne a lista aljara?

kamilla
kamilla

Kamilla!

Ne izgulj, az enyém is szokott ilyet csinálni. Elvégre férfi KépKépKépKép

Szóval:

<pre>
Monchy 3c 57 cn Budakeszi 32 év
Márti 10c 52 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 49 cn Salgótarján 23 év
Tücsi 13c 48 cn Debrecen 32 év
Klari 6c 42 cn Budapest 31 év
Melinda 5c 39 cn N-o. 26 év
Kisvuk 3c 37 cn Svájc 27 év
Kriszti 15c 31 cn Galgamácsa 29 év
Szami 9c 28 cn Budapest 30 év
Edus 2c 27 cn Svajc 25 év
Edi 8c 24 cn Maglód 33 év
Sien 14c 23 cn Budapest 28 év
Lora 13c 22 cn Várpalota 24 év
Éva 30c 20 cn Nyíregyháza 26 év
Djeszter 4c 18 cn Budapest 29 év
Ildi 8c 15 cn Szekszárd 21 év
Cipomama 2c 14 cn Los Angeles 35 ev
Moni 7c 12 cn Törökbálint 28 év
Gyöngyöske 2c 8 cn Miskolc 30 év
Ancsi 3c 7 cn Adács 27 év
Edina 10c 7 cn Coimbra 23 év
Gabó 31c 6 cn Miskolc 27 év
Marcsi 2c 5 cn Budapest 27 év
Edelweiss 7c 3 cn Szeged 31 év
Kamilla 3c 1 cn Budapest 26 év
</pre>

Kata
Kata

Sziasztok!

Beszti, Lora koszonom a tanacsadast

Szami: Igazan gyonyoru a gorbed, buszke lehetsz ra. Viszont rendezkedj inkabb be hogy megfog jonni, mivel a hod gyanus idopontban ugrott le ket fokot. Ovulaciot koveto 14-napon esedekes a menzi...vagy a baba

Kriszti: Szerintem a gorbedet be kene kuldeni az X-aktakba Kép
Na jo azert nem olyan veszes Kép
Korabban irtad hogy a 30-napon talaltal tojasfeherje szeru nyakot. Ez a tuszoeres jele. Szerintem a gyogyi hatasara most probalja a szervezeted megtalalni a helyes hangsulyt, ezert egy picit eltolodhatot a ciklusod. Talan mar meg is szuletett volna a "veres szornyeteg" az anovulacios ciklus jegyeben, ha nem lep kozbe a peteeres fazisa.
Az ovulacio valojaban nem egy nap esemenye hanem egy 7-napos folyamat, ami azt jelenti hogy a tojasfeherje 7-napig kulonbozo mennyisegbe megjelenik a vulvan. (Van amikor olyan keves, hogy nem is eszlelheto, raadasul az ondo ket napig elfedheti azaz megvaltoztatja az allagat)
Mikor megreped a tuszo aznap leesik a ho, a tojasfeherje pedig elveszti sikos nyujthato allapotat. A Beszti irta hogy elofordulhat hogy a pete bar megerik megse tortenik tuszorepedes ekkor a homersekleted nem marad sokaig font. En valahol viszont azt olvastam hogy 3-4-napig tarto homerseklet emelkedes betudhato a tuszo megrepedesenek jelekent.
Mindezzel azt akarom mondani hogy szerintem nalad a 30-napon kezdodott meg a 7-napig tarto ovulacios folyamat.(persze mar lehet hogy elobb elindult csak nem vetted eszre.) A hodbol azt veszem ki hogy meg nem jutottal el a tuszoeres allapotahoz. Ez jo! Lehet meg akciozni Kép
Szerintem ket-harom napmulva leesik a hod kb 36,4-35,5-re es aztan megindul felfele. Legalabbis az en 40 illetve 45-napos ciklusom is hasonloan mukodott.

Ne izgulj! Kép Lattam mar a tiedhez hasonlo gorbet is kozbe terhesseg kapcsolodott hozza.

Puszi Mindenkinek
Melinda
Melinda

Beszti!

Egyet értek veled a cikkel kapcsolatban. Mégis furcsa, hogy ilyen zöldeket irjanak ajánlásként orvosoknak nem? Mi az, hogy nincs bizonyitva, hogy a megfelelö idöpontban tört. szeretkezés növeli az esélyeket??!? Na jó lehet, hogy tulelemzem a dolgot.

Marcsi!

Az LH-val kapcsolatban sokan válaszoltak neked. Ez a hormon érleli a petét, és kb. a ciklus közepén 10x-ére emelkedik a vérszintje és ovulációt okoz. A patikákban kapható LH teszt ezt a csucsot kimutatja, és igy lehet vele az akciót idöziteni.

Nekem sajnos még mindig nem jött meg, pedig nagyon várom, hogy elkezdhessünk egy uj ciklust Closti-val.

Puszi Tücsi
Tücsi

Sziasztok,

Éva, az a tea a Kombucha, macskakarom (MACA) kivonattal. Immunrendszer erösítö, méregtelenítö, stb. hatással. Inkább a maca miatt isszuk mind a ketten. Nekem szépen megemelte a hömet a ciklus második részében, és elmulott a barna izé a mikulás elött. Ja, és nekem jobb lett az étvágyam is. Valoszinüleg ettöl, mert mást nem eszek/iszok. Ugy tudom, hogy fokozza a petefészek müködését, ami ezáltal több hormont termel, és növeli a teherbeesés esélyét. Nekem pl alacsony a progi szintem. Remélem tudtam segíteni.

Pá, Lora
Lora

Gabó!

Nem mondom, hogy nem lehet a Clostitól, de nekem nem növelte meg igy a hömet.
De persze itt is lehetnek egyéni különbségek.

Kamilla!

Ha ez igy van, akkor én az iszonyúan halvérüek táborába tartozom. Pedig nem gondolnám.
Szóval nekem nem nagyon történtek változások a libidómba, a férjem pedig nem szedte (egészséges matyilelete volt...), mert különben vele nem tudtam volna mit kezdeni. Néha még igy se megy...Kép

Tücsi!

Nem tudom mért irtnak zöldeket.
Az lehet, hogy a lelki ok miatt irják, de ha az ember igazán gyereket szeretne, akkor tök mindegy, hogy mikor szeretkezik, igyis-ugyis gondol rá vagy elötte vagy utána (esetleg közben is).
Szóval szerintem ezt ilyen módon nem lehet kivédeni. Csak esetleg még az esélyt is rontja.
Attól még lehet máskor is szeretkezni, tehát a párkapcsolat nem kell, hogy sérüljön. Föleg, ha a nö nem is mondja el a férjek, hogy "most kellene".

Lora!

Azt tudod, hogy a barna izé elmúlása nagyon jó hír????Kép
Örülök, hogy másnak is ilyen tapasztalata van, de légyszi a többiben is kövess!!KépKép

Beszti

Ui: Ja, amugy mindekinek jó reggelt! Kép
Beszti

Lányok!

Volt egy kutyám úgy hívták Sajó. Bobtail. Bociszemû, és tele érzelmekkel. Imádtam Õt. Beteg lett és tegnap amikor hazamentünk már nem jött elém. Meghalt..........Kép
Csak szerettem volna nektek elmondani. Tudom, hogy OFF, de most ez tölti be minden gondolatom és nagyon elkeseredett vagyok, hogy látom az ûrt amit maga után hagyott.

Gabó
Gabómanó

Kedves Gabóka !

Nagyon nagyon,sajnálom ami történt a kutyusoddal. Én sajnos május 8-án vesztettem el a kutyusomat, akit imádtam. Hosszú, hosszú hónapok teltek amíg, enyhült a fájdalmam. Mindenki hülyének nézet, hogy ennyira megviselt, de én imádtam. Hú most mindjárt elpityergem magam.....-
Együttérzek veled.

Szami
Szami

Jó reggelt!

Drága Gabómanócska!
Annyira, de annyira sajnálom!KépKépKépKépKépKépKépKép
Tudom, hogy nem vigasz, de meglátod egy bébi fogja kitölteni az ûrt!!

Marcsi!
Látom, nem kaptad meg a választ arra, hogy mit jelent az LH; szóval: luteinizáló hormon (várjunk csak, lehet, hogy nem is jól írtam le!!Kép)

Kamilla!
Ne izgulj a libidó növekedése miatt, legalább izgalmas lesz a babaproject-elõkészítésKépKép

Lora!
Ezt a Kombucha-t meg kellene nekem is próbálnomKép
Köszi az infótKép

Gabócska,
megint eszembe jutottál...milyen rossz lehet most..Kép
Dorka is megszökött egyszer annyira, hogy egy egész éjszakán át kerestem, szakadt az esõ, fáztam...és nem lett meg, reggel 6-kor bementem, hogy aludnom kellene, de nem tudtam. Ott zokogtam az ablakban, és vártam, hátha hazajön.
Akkor úgy éreztem, soha többé nem látom.
Aztán másnap délelõtt mindenkinek Dodriról beszéltem, hogy eltûnt. Valaki megjegyezte, hogy az utcájukban látott egy vizslát.
Rohantam, mint egy õrült...és tényleg ott volt. Úgy örültünk egymásnak...szegény csupa latyak és sár volt, de hagytam hogy össze-vissza ugráljon, én meg puszilgattam azt a saras pofiját...

Na, ez OFF volt, de most eszembe jutott és le kellett írnom.

Ancsi
Ancsi

Ancsi !

Tudatlan vagyok mi az OFF???

Szami
Szami

Gabómanó,

Nagyon sajnálomKép
Breki
breki

Próba
Kép
Kép
=Kép
=Kép
Névtelen

Kedves Gabómanó!

Oszinte részvétem a kutyád elvesztéséért. Meg nekem soha sem volt kutyám, de majd szeretnénk ha mar a gyerekek olyan koruak hogy tudnka vele jatszani és egymas tarsai lennének. Most nem akarok kutyat mert egesz nap egyedül lenne.
Gyászold meg a kutyusudat, es nezz a jovobe: en tobb gyereket latok szaladgalni a kertben es meg egy kutyat ahogy hemperegnek a fûben. Hat nem gyonyorû?

Marcsi
Marcsi

Beszti!

Azért a gyerek utani vagy mindig ott van a fejemben, es akarmikor vagyok egyutt a ferjemmel
mindig eszembe jut. Es hiaba hisszük, hogy kikapcsoltuk, nem gondolunk ra, a szervezetet nem lehet becsapni, nagyon erzekeny.

Marcsi
Marcsi

Jo reggelt Mindenkinek!

Gabo: sajnalom a kutymorgodat Kép

Vki feltenne a lista aljara?

kamilla 3c 2cn 25 ev
kamilla

Beszti!

Bocsi, lehet hogy félreértettelek. De azért peteérés környékén bennem mindig kötelességtudat van, egyébként máskor meg lazább vagyok.

Marcsi
Marcsi

JAJJJ!!! KATA: latom mar felraktal, csak most vettem eszre Kép Koszi!

kamilla
kamilla

Jo reggeltKép

Gabokam
Annnnyira sajnalom!Tudom mennyire imadtad Kép
Tudod en szer-szerKépKépKépAkarmi bajod van tudod,hogy en melletted leszek es varom az sms-eketKépKépIrjal barmikor,hetvegen pl semmi dolgom nem lesz raerek egesz nap irogatni!!!

Melinda
Igen vszinu a 21. vagy a 30.nap bar a 30. sokkal inkabb annak tunik mivel mar emelkedik a hom /36.8/,errol lemaradtunk.De tulkepp igy tiszta.Mi a jovo honaptol felfuggesztjuk a babagyartast.
Az `X aktak` aranyos lehet,hogy benevezekKép

Asszem kesz vannak a kepek!!!!Igyexem kuldeni.
Babo!Remelem a kepektol picit jobb kedved lesz!!!!

pussz Krisztinka
kriszti

Lányok !
Nem hülyeség ez a hõmérõzés. Ma megint ment 2 tizedet a hõm, úgy hogy leestem 37 rõl 36,7-re. Az a legjobb az egészben, hogy ma kell megjönnie, és mivel, hogy már reggel tudatosult a hõmérõzéssel az állapotom, így nem gondolkodom rajta, hogy ugyan ki kellene menni a gyógyszertárba tesztet venni, mert ugye hátha ....., Azt hiszem így rontani fogom az egyéni csúcsomat teszt vásárlásba.

Beszti, Kriszti !
Mi van akkor, ha ma sem jön meg viszont a hõgörbém szerint ma van a 14. nap. Lehet, hogy mégis valami probléma van, ekkorát hõmérzésnél nem tévedhettem.
(Ezt csak azért kérdem, mert ilyenkor már a falat szoktam kaparni fájdalmamba, most meg semmi)

Szami
Szami

Megkésve bár, de jó reggelt mindenkinek!

Gabó!
Úgy sajnálom a kutyusodat, remélem rövid idõn belül sokkal boldogabb leszel, mint most vagy.

Edelweiss
edelweiss

Marcsi!

Én már nem tudom követni, hogy miért kérsz elnézést.
Eddig azt hittem, hogy én is azt irtam, hogy a nö nem birja kikapcsolni magát (a férfit ki lehet hagyni belöle), és mindeképpen a fejében lesz a babakérdés. Nekem legalábbis nem sikerült kikapcsolnom. Vagy nem ezt irtam?

Gabó!

Sajnálom a kutyusodat.Kép

Szami!

Az OFF a topic címétöl (nagyon) eltérö téma.

Beszti
Beszti

Szami

Szerintem az is lehet,hogy nem ma hanem holnap jon a mikulas,azonkivul talan mivel tudatosabban varod mint eddig barmikor,keszulsz ra ezert nem gorcsol ennyire.

OFF:Vegre 1 ev utan kaptam jegyet a G.O.R.CS.-reKépKép
A baj csak az,hogy holnapra es az en ferjem megint dolgozik raadasul tiszta beteg.De azert remelem eljon velem!!

ONKépriasi puszi mindenkenek!!!

Gabo
Ugye nem sirdogalsz??!!

Krisztinka
kriszti

Drága Gabó!

Rettenetesen sajnálom a kutyusodat, elsírtam magam mikor olvastam. Tudom mit érzel, az én kutyám márciusban halt meg egyetlen nap alatt egy kullancstól. Sose fogom öt elfelejteni. Örizd meg az emlékét te is örökké! Tudom most nincs vigasz, de gondolatban fogom a kezed.

Puszi, Edi

Kriszti!

Küldenél nekem is 1-2 képet, némi magyarázattal kiegészítve, hogy ki kicsoda? Már olyan kíváncsi vagyok rátok. Köszi.
Edi

Szami!

A 14 nap egy közelítö szám, ami általában jól bevállik. (Hosszabbról még nem igazán hallottam, de azt tudom, hogy rövidebb második fázis biztosan van (ezt rövid luteális szaknak hívják).)
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem tényleg sokat esett, és valamikor meg fog jönni mostanában.Kép
Arra még nem gondoltál, hogy esetleg a gyógyszer segíthet a fájdalom megszünésében? (Ha jól tudom, akik nem akarnak gyereket, és nagyon görcsölnek, azoknak erre (mármint a görcs megszüntetésére) is szokták ajánlani a fogamzásgátlókat. És akárhogy is vesszük, mindekettö (a peteérést serkentö és a fogamzásgátló is) hormontartalmú, tehát én nem tartom elépzelhetetlennek.)
Tegnap nem 36.9 volt a höd? Mert csináltam egy Excel grafikont, és abba azt irtam, de lehet, hogy csak elirtam.

Beszti
Beszti

annyira nagyon faj a pocim Kép Kép Kép Kép Kép

kamilla
kamilla

Beszti !

Elõveszem a kis táblázatomat.

Szóval:
1. 36,6
2. 36,6
3. 36,6
4. 36,6
5. 36,5
6. 36,5
7. 36,6
8. 36,6
9. 36,6
10. 36,6
11. 36,4
12. 36,5
13. 36,5
14. 36,7
15. 36,5
16. 37,0
17. 37,0
19. 37,0
20. 37,0
21. 37,1
22. 37,0
23. 37,0
24. 37,0
25. 37,0
29. 37,0
27. 37,2
28. 36,9
29. 36,7 Mai nap
Remélem most jól kiírtam.
Köszönöm, hogy ilyen figyelmes vagy. Ez olyan jól esett "megcsináltam a görbéd "

Szami
Szami

Krisztinka Kép

Tudnál nekem is küldeni képecskét
Annyira szeretném, légyszi,légyszi, légyszi,
És persze egy kis útmutatóval. Kép Kép

Szami
Szami

Sziasztok lanyok!

Masdodjara kezdek neki ennek a levelnek, remelem most mar vegre el is tudom kuldeni!

Gabo: nagyon sajnalom a kutymorgotKép Tucker meg csak hat honapos, de mar most nagyon fajna ha meghalna, hat meg evek mulva....

Caldea! Gyonyoru egyeni neved van!Kép

Tali! Lanyok, ugye senki nem fel a kutyaktol? Merthogy nalunk a hathonapos "kis" (53 cm magas, cirka 15-20 kilos) TUcker mindenkire fel fog ugralni, ezt megigerhetemKép Szal tessek erre keszulni! Aki fel, szoljon elore, akkor kitalalok valamitKép

Lista! Szivesen rateszem meg a tobbieket is....mejlcimeket, esetleg mobilszamokat varok az urbano@budapest.hu cimre.

Na most ennyi jutott eszembe, majd meg jovok.

Pusssz: orsoly
orsoly

Szami!

Igen, nekem is igy szerepel.
Azért kérdeztem, mert akkor ez már 2 napos esés.Kép
Viszont akkor lehet, hogy te abba a társaságba tartozol, akinek elöbb kezd el leesni a höje, mint ahogy megjön (én is ilyen vagyok), és a babásságodat is könnyebb lesz megmondani!KépKép
Igyekszem....Kép

Beszti
Beszti

Krisztinka

Bocs a címet elfelejtettem !!

bled@freemail.hu

Jut eszembe Te most hogy vagy? Tegnap elég jó jelek voltak !!

Köszike Kép

Szami
Szami

Krisztinka!

Ugye én is kaphatok rólatok 1-2 képet, persze némi útmutatóval??? Légyszi, légyszi, légysz, ...

A címeme: edelweiss@freemail.hu

Köszi,
Edelweiss
edelweiss

Olyan, de olyan kíváncsi vagyok! KépKépKép
edelweiss

Beszti!

"szer elolvasva a Tucsinek irt soraidat rajottem, hogy felreertettelek es tulkeppen egyezik a velemenyunk. az Utolso ket sort ertettem felre, de nem olyan fontos az egesz. En viszont azt hiszem, hogy a ferj, hiaba nem mutatjuk, azert erzi hogy a felesege gorcsol a baba probleman. Bar nem akarom ezzel terhelni a ferjemet, mert erre meg a kapcsolatok is ramehetnek, de nem is tudom megjatszani, hogy repesek a boldogsagtol csak max. uralkodni magamon.

Marcsi
Marcsi

Krisztinka!

Megneztem a kepeket, klasszakKép Klarinal csak ez a ketto keszult?Kép

Nekem a 4-es a kedvencem...azon egesz normalisan nezek kiKépKépKépKép (Orsoly az onzo)KépKép

De a 7-es is tuti...ugye Gabo?KépKépKépKép

Kozben par emilcimet mentettem innen, edelweiss-et, szami-et es Lora-et...

Talistat irna majd valaki, mar asse tudom kik jonnekKép

orsoly
orsoly

Orsoly!

A kutyusoktól csak addig felek amig össze nem baratozom veluk, ugyhogy kerlek mutass be neki es akkor biztos nem lesz baj.
Kaphatnek valami infor a tali reszleteirol?

tiszaroff@yahoo.com

Marcsi
Marcsi

Janyok

Remellem ment mindenkinek a kepekbolKép

Melinda,Eva,Edina,Gyongyoske,Cipomama,Tucsi cimeket nem talaltamKépSegitsetek!!

Szami

A gyomrom OK,viszont a cicbimboim!!!Annyira fajnak!!!Hogy nna.De az sem kizart,hogy megis a 30.-on oviztam es akkor talan amiatt tehat totalis homaly a szurikkal tamogatott ciklusom isKép

pussssz,Krisztinka
kriszti

Sziasztok!

Lora!

Köszönöm, hogy tájékoztattál a teáról. Minden nap egy csészével kell inni?

Kamilla!

Én a mostani ciklusomban szedem elõször a Maca Vibe-t és a férjem is. De nálunk nem okozott semmiféle libidó növelést. Minden ugyanolyan volt mint máskor. Viszont remélem, hogy a barnás izéke nálam is megszûnik a hatására. Ez nemsokára kiderül.
Kitartást az új ciklusra.

Pussz: Éva
Éva

Sziasztok!

Képeket megkaptam, de halvány gözöm nincs, ki-kicsoda.
Valaki segítsen!!!!!!!!!!!!
A chat-en is jó lenne, csak szóljon mikor legyek ott.
Légyszííííííííííííííííííí!

Kata
Kata

Sziasztok!

Tök aranyosak vagytok a képeken!!!! KépKépKép
Kíváncsiak vagytok rám? Küldjek én is Nektek?

Edelweiss
edelweiss

Persze kérdezhetek is.
1. Ahol Gabó mutatja a kis zebiket, ki a rövidhajú bal oldalt és ki a hosszúhajú szemben?

2. Vagy a csoportképen ki kicsoda.

3. vagy van egy asztali kép. Négyen ülnek szemben.

Elõre is köszi

Kata
Kata

Ha valaki kíváncsi rám én is küldhetek...

Kata
Kata

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?