Évi! Mondtam neked, h okos fiú, tökre érti a helyzetet a maga szintjén. Lehet, h ha elmúlik a "veszély", akkor visszajön ez vmi nyafogásban, nyüglődésben, de most érti, h nem lehet. Egyébként is anyával lehet mindent megpróbálni, Mamának, Nagyinak meg szótfogadunk, ez is tök normális.
Az enyémek, még a mai napig is, van pl amit a nagyszülőknél megesznek, de itthon nem, pl Ádám a nyers paradicsomot, és nem azért, mert ott belé tömik, vagy ilyesmi, csak ott összekapja magát, nekünk meg előadja a válogatóst!
Ez a hüvelyváladék tényleg jó ötlet, nekem legutóbbi terhességnél vagy kétszer gyógyszit is kellett rá szedni, mert kitenyészett vmi cucc...
Bettinyo! Melyik Klinika, kinél?
Enyémek kapnak aloe öttyöt, meg amikor Nonó kicsit lepukkant, akkor kapott vmi immunerősítőt, amit ráadásul szeretnek, vmi immunotrofi
v vmi hasonló, majd megnézem. Különben az őszis aloés löttyöt is önszántukból isszák, szeretik . Meg most rákaptak a nagyobbak rágós gyerekvitaminjára, Nonó főként, néha kér, mintha nassolna
. most biztos elég jó az immunrendszrük, mert ez a hülye kötóhártya gyula nekik múlt legjobban, pedig csak mosogattam forrlat vízzel, meg kamillával! (dokik szerint vírusos, ha jó az immunr. hamar elmúlik magától is.)
Vérképet nem csináltak neki? Amikor vashiányos , akkor is tud ilyen beteges lenni.
Jobbulást mind3matoknak!
Ircsi! Hogy vagy? rosszullétek? hormonszintek?(mellesleg én ilyenkor még csak egy hete tudtam, h ikrek!)
Ha rád gondolok, mindig annyira örülök, h mégis összejött még egy projekt!!!!
Nevek: egyik ikres topicban van egy Emi-Oli páros
! És ott is van egy nagytesó!
Clarika!
döbbenet milyen ügyes a lányod!
Én még hozzá se láttam a szobatisztaság problémához
, mostmár kivárom a tanév végét, mert amit az utóbbi időben lenyomtunk, abba ez em figyelemben, sem bili-közelsében nem fért bele, pedig már sokszor mondogatják! Na, majd most, h kitör a nyár!
Na, megyek: holnapi kis program: reggel ünneplőben elindítani 4 gyereket, de. bevásárlás a másik kettő kíséretében, 1kor évzáró, közben persze vmi ebéd a kicsiknek, 5től a két nagynak buli nálunk (10-12 kiskamasz....) terv:
foci a közeli erdei focipályán, remélem a párom tényleg hazaér kivételesen, és elviszi őket, aztán tábortűz, sütögetés a kertünkben! Megyek, sütök vmi sütit!
Claire