Sziasztok!
Bellana, a megkerult
Hogy vagytok? Dani mar kezdi elfogadni Gergot? Hogy birod?
Olvastam, hogy mar 2 foga van a kicsinek, azert nem tulzas ez?
Kata,
imadod a pezsgot es egy evben egyszer engeded meg magadnak?! Nem lesz az egy kicsit sok a jobol?!
Mi vegulis nem bontottuk meg a pezsgot, egyikunk sem rajong erte. Volt unicum bontva
Anyapoc ,
ennyi jo hirt
Lakasugyletert kulon gratula, tenyleg minden jol osszejott aakor. Irigyirigy
Es koltozkodes mikor lesz? Vagy mar megvolt?
Mivel kened Bulcsu ujjat, ha nagyon kiszivja? Nalunk még olyan nem volt, de Mate korme azon az ujjan azert elegge mas
NEm szokott le rola teljesen, de sokkal ritkabban szopizza.
Kesztyu: vannak a bicikliskesztyuk, azok nem jok?
Pssszt
Mikor lehet hangoskodni?
/csak most esett le, pedig mar olvastalak/
"-- Anya, ne beszéljél! " - nalunk is van ilyen, szo szerint ezt mondja Reka is
Bringa,
es ti, hogy birod? Alakul mar valami napirendetek?
Elolvastam a torteneted, tenyleg villamszules volt
Apa hogy viselte, hogy lemaradt? Jo, hogy Te nem panikoltal be ettol, stramm csaj vagy
A sikeres gatvedelemert meg irigykedem.
Nalatok is egesz mas termeszetu Berni, mint Hanna?
Ha lesz idod, irnal a veszpremi orvosvalasztas/nemvalasztas-rol? Mukodik az ugyeletesnel szules?
Zsuzsa
szomszed
En is ki akartam menni Rekaval az erkelyre a tuzijatekot nezni, de ugy felt, hogy visszakoztam egybol. Bentrol viszont elvezte nagyon
Huha, nalatok mar latszanak a fogak? Matenal nyoma sincs, bezzeg nyalzik ezerrel
Kep
Krupp: mostanaban nagyon sok gyerekrol hallom. En is elbizonytalanodtam a harmadik ugyeben /a csaszar, az oxigenhiany, hipotonia, testverfeltekenyseg na meg a vegkimerules miatt/, de mar mulik
Mai szosszenetek:
reggel megyunk ugyintezni Rekaval, szemerkel az eso, noszogatom, menjen mar gyorsabban. Mire o:
- megyek mar, nyugi, nyugi
Bevasaroltunk, ket kezem tele, mire kitalalja, vegyem fel.
En: csak ket kezem van, Reka, ne farassz.
Reka: akkor minek van hátad? Miert nincs ott kezed. A Dexternek is nott ott
Hazaerunk, parkolon jovunk at, elmegyunk egy klasszikus kanarisarga bogarhatu mellett.
Reka, jo hangosan: Anya, ez jatekauto?
Este talalt egy karacsonyrol maradt masnit. Ra akarja adni Matera:
-rateszem Matera, nehogy megvaduljon
/poraz gyanant. Itt felrohogtem, elkepzeltem a megvadult Matet
Matenal békésebb gyereket en alig lattam. Persze lebeszeltem rola./
Kedden voltunk gyogytornasznal, Matenak megint kell jarnia, mert a hatizmai sem az igaziak. Es hat a forgast sem gyakorolja tulzottan, napokig nem csinalja. Es hanyatt is talan csak 3-4-szer fordult, az sem sok.
Rekat is elvittem, egy programnak jo volt, meg legalabb nem egy misztikus dolog szamara, hogy Mate tornaszni jar
Ot bezzeg alig tudtam a bordasfalrol leszedni, pillanatok alatt fenn volt a tetejen. Es persze lyukat dumalt a hasunkba egy ora alatt
Szerdan bölcsinézőben voltunk, elsore egy dohanyos dadust kapott volna, ezek utan megjobban elbizonytalanodtam, kell-e ez neki. Pontosabban hogy ez kell-e neki. Nem fixaltunk le semmit, hetfon megyunk egy oranyit, aztan majd alakul. Azert mentem, mert azt mondtak, itt lehet olyat, hogy neha par orara beadja az ember, de gyakorlatban nem lelkesednek ezert. Igy most keresek valami jatszohazat, baba-mama klubot, mert igazabol a tarsasag miatt akartam beadni.
Most ennyi jutott eszembe hirtelen.
Ja, egy karacsonyi duma, naploba:
En: enekeljunk a karacsonyfanak valamit.
- Kiskaracsony, nagykaracsony....-
Reka: hallotta a karacsonyfa?
En: .... biztos
Reka: de nincs is fule
En: öööö, azert biztos erezte
Reka: akkor miert nincs fule?
En: mert csak az elolenyeknek van, a targyaknak nincs. A karacsonyfa is targy, ezert nincs fule.
Reka: mi az az eloleny?
En: .... azokat hivjuk elolenynek, amik tudnak mozogni. A karacsonyfa nem tud, ezert az targy.
Reka: de ha meglököm, akkor mozog
itt feladtam
-Afonya